LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani
Andreea dulceata finuta de mami Celia
Sofia Diana de mami Isabelle
Vlad de mami Ramonarosca

Sa fiti sanatosi, cuminti si frumosi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Noi suntem fan Donald-mac-mac!
Ana,am vazut ca a runcat buzduganul...Si cand ma gandesc ce l-a mai chinuit pe bietul de el pe la tot felul de controale..of-of-of cumatra,da ce bataita meriti!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia te roaga Prisi sa o treci si pe ea in lista pentru petrecere.

Teo, avem si mac-mac Donald.

Mandarinuta, la fursecareala m-as baga si eu daca se hotaraste asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Mandarinuta, am eu salvate tone de desene de colorat. Am vorbit aseara cu Luy si le tiparesc eu. Sa-mi spuneti doar ce personaje preferati. In afara de Oa Oaus pentru Andrei, Piglet pentru Daria, Tomas pentru al meu, Scooby pentru Olivia ...

Multam!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Neata!

La multi ani, Sofia Diana!
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Vlad!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Gabriela multumim ca ai intrebat de noi. M-am intristat cind am citit despre Sara. Sper ca azi sa aiba o zi buna!!!
Mi-a placut mult cum ai spus: in bratele lumnii!

Luy multumim ca te ocupi de petrecere. Daca ne inzdravenim saptamina aceasta venim duminica in Bucuresti si daca e nevoie de ajutor la decorat sau altceva vin si eu cu Daria.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Sabina, multa sanatate!

Roxana, bravo lui Andrei, iar despre vorbire ii dau dreptate Teodorei!

Luy, ne oferim si noi ptr ajutor, si la decorat si la balonat.
Iar de insotitori, de data asta nu vom fi insotiti, ca sa avem toata atentia asupra petrecerii!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la Cluj!

Eu sint parca tot mai amarata...dupa intamplaraea de ieri, am ajuns azi la gradi si Sarei i s-a atras din nou atentia ca il muscase pe baietelul ala de deget, de fapt ni se relata noua(apropos cand am discutat acasa despre asta, mi-a zis ca si el i-a dat na-na)deci ce sa cred? Cert e ca ea a fost pedepsita ieri,a stat in time out pe scaunel, nu am intervenit ca am zis ca nu se cade, nestiind care a fost contextul, dar nu mi s-a parut potrivit sa se revina si azi asupra faptului. Cred ca pe Sara a marcat-o destul de mult ca atunci cand ni s-a relatat din nou intamplarea si pedeapsa a inceput sa planga din nou si nu a mai vrut sa stea in sala. Si pe urma a spus educatoarea ca si incidentul cu pipi a fost cam in acelasi timp cand ea era suparata...si ca de fapt fusese suparata toata ziua!Am intrebat-o cum procedeaza cu pipi, ca acasa Sara ne anunta invariabil, a spus ca in general spune si aici.

Nu stiu ce sa zic, nu ma gandisdem la sacose si atentii, si aici la privat....
Oricum, mi s-a parut nepotrivit sa se revina asupra intamplarii si mai ales a pedepsei, si mi-a fost clar ca pe Sara a marcat-o destul de tare.

Am venit la serviciu cu inima stransa, are si C dreptatea lui ca sint hipersensibila, desigur ca iar mi-au dat lacrimile si pe masina, dar mai tare ma doare ca intamplarea in sine angreneaza atatea alte lucruri, reacomodarea ei nu a fost usoara, incidentele de tipul asta nu fac decat sa ingreuneze procesul. Azi de dimineata spunea iar dedi nu, dedi nu, dupa care cand am ajuns in holul gradinitei a fost vesela si a intrat binedispusa in sala, veselie care a trecut rapid dupa ce i s-a reamintit si a retrait din nou incidentul si pedeapsa. In plus, nu pot sa nu ma intreb, oare s-a pus problema si invers, nu cumva si baietelul i-a facut si el ceva Sarei. Ea nu a avut nicidata astfel de reactii, e drept ca probabil reactioneaza diferit in alt mediu.
De maine trebuie sa o las la program lung si mi-e sufletul greu...In plus, daca altaddata o incanta ideea, ieri mi-a spus hotarata ca NU.

Joi avem sedinta de grupa, si sper sa lamuresc multe dintre framantarile si nelinistile mele acolo.Pana atunci insa, mi-am varsat naduful aici

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Astazi sarbatoreste doi ani o papusa minunata cu ochi de peruzea si par cirliontat!!!

Andreea sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai dragi si de fratior!!! Celia felicitari si petrecere minunata!!!
La multi ani Sofia Diana de mami Isabelle

La multi ani Vlad de mami Ramonarosca

Sa va fie viata plina de zimbete!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Slippers, Antoniei ii plac mult Pisicile Aristocrate.

M-am uitat putin pe net referitor la inchiriere gonflabile, iata ce am gasit deocamdata :
http://www.partyarena.ro/servicii/inchiriere-gonflabile/
Ce parere aveti?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput