Luy, Gabitz, Rox, Yaia, Gabriela, Nana, Carpatina, Bernix, multumesc mult de tot pt urari
. Intru rapid, ca la mine e tarziu, iar!
Lisa a avut o zi frumoasa, de dimineata a coborat si era plin de baloane colorate in living. Tare bucuroasa a fost sa le imprastie, sa le care de colo-colo, a vrut sa le aduca langa masa unde a mancat micul dejun :P Si a vrut sa stea prin zona sa se joace, s-a uitat in carti etc. Apoi a iesit la plimbare cu Patrick vreo 30', somn, pranz, apoi iar iesit, in parc, de unde a venit cand a ajuns daddy acasa,m mai repede azi, ca sa stam impreuna mai mult si sa ii dam si cadoul. Insa a inceput s ase planga de spate si sa isi traga jos pantalonii de pe ea si am vazut 2 muscaturi de insecte (?) chiar mai jos de marginea scutecului
. Si s-a scarpinat, saracuta, s-a iritat destul de rau... A cerut "bandaid", am curatat cu betadina si i-am pus ceva crema cu cortizon, ca nu prea am in casa nimic altceva
. Maine musai sa cumpar ceva din farmacie...
Insa dupa cina i-am dat cadoul (bucataria de care va ziceam si un cerc de hoola-hoop
, ca vazuse la una din prietenele ei si la grupul de joaca si tare incantata a fost). Nu va pot povesti ce incantare pe ea
. Inclusiv la baie a carat bucataria aia si maine dimineata o sa o gaseasca pe masuta ei cand se trezeste, asa ca prevad ca va greu sa o urnesc sa mergem la grupul de joaca, ultima tura inainte de pauza de vacanta de 2 sapt.
Acum am fugit sa fac un dus si sa ma bag in pat. Plus ca vreau sa-i verific iritatia de pe spate, macar sa dorm fara stres.
Multumesc inca o data din tot sufletul tuturor celor care s-au gandit la noi si pt gandurile voastre bune
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009