LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Celia ieri era mai bine,am zis ca a scapat cu o raceala usoara..azi am gasit-o iar mucioasa,sper sa nu se trezeasca la noapte...
ceamica spune:
La multi ani Andreea de mami Celia
Erina sanatate multa si tie si Dariei. Si al meu mai are tone de mucisori , desi alt simptom nu mai are. De tusit a tusit destul de mult.
Cu ce intrebai tu , am vazut si cumparat din cehia de la new yorker , apoi am vazut si in austria , ma gandesc ca poate au si aici - eu l-am luat craciunul trecut. N-am fost la noi in nici unul din magazine. Nu are ciucuri
, l-as poza dar nu mai pot sa-l descarc caci minunatul mi-a ros cablul
Gabriela
sunt asa trista ! Draga de Sara
Sabina , sanatate multa si sa nu dai boala
Sa fie cu noroc serviciul si stai linistita ca la cons au inceput sa reduca salariile asistentilor . Petrecere frumoasa pentru pensionare sotului!
Valentina iti scriu tot cu lux de amanunte ca sa nu alergi de 100ori in acelasi loc . Numai asta am facut pana acum si ieri i-am zis contabilei weekend placut
.In mod normal e floare la ureche dar la mine este mai incurcata treaba cu adeverinta de serviciu. Iti scriu eu zilele astea cand termin definitiv. Multumesc inca o data Slippers si Bernix pentru gand
Pupam mamicile suparate pentru ca puiutii sunt suparati
plec si eu la somn ca iar nu mai stiu cum ma cheama!este tarziu!chiar asa pe la ce ora bantui?bravos, 1,19 plec ca maine iar ma plang de dureri intre ochi
ceamica spune:
si fiindca este 1octombrie
La multi ani Miruna de mami Danuta
La multi ani Lisa de mami Adimercedes
mamici sa va traiasca printesele , sa fie sanatoase si norocoase
Va pupam si va imbratisam cu drag
Petrecere frumoasa
p.s. nu ma pricep sa fac praji dar le mananc cu atata poftaaa
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica si fiindca este 1octombrie La multi ani Miruna de mami Danuta La multi ani Lisa de mami Adimercedes mamici sa va traiasca printesele , sa fie sanatoase si norocoase Va pupam si va imbratisam cu drag Petrecere frumoasa p.s. nu ma pricep sa fac praji dar le mananc cu atata poftaaa ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Ceamica,
. Multumim de urari
.
si pe Sebastian cel nazdravan!!"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
La multi ani pt frumoasele Miruna de mami Danuta si Andreea de mami Celia!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
bikmaria spune:
buna dimineata,
LA MULTI ANI LISA MARIA
LA MULTI ANI MIRUNA
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI 
Petrecere frumoasa tuturor
Piciulika spune:
Vad ca ofer un espresso mic azi?
Cu o bila de Lindor langa.
La multi ani dragelor mele LISA si Mirunei!
Sa creasca mari si sanatoase si destepte si frumoase!
(Plus LMA in urma si inainte... ca-s absolut neserioasa, stiu. Si sufar.)
Cu insomnia mea de gravida, voiam sa dau un raport scurt, ca in vremurile vechi, de acum peste doi ani (!!) - ca la 'Gravidute' nici geana nu am dat de cand cu insarcinarea.
Am fost ieri la control.
BB e bine, 860g, mare (peste o saptamana mai mare decat statistica, cica!) si i-a prins in final un portret 3d de toata frumusetea. Si seaaamanaaaa cu Michael!!! Zici ca e tot el inauntru! (Or fi frati?!
)
(Sper sa-l placa Emma Sofia
- superb nume, cuscra draga, nu mai schimbati nimic, pliiiiz!)
Va pup, ca s-a trezit si castorul - fug cu lak-tek / a-lek (=lapte) sus.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
bikmaria spune:
ROX
tot cam asa a reactionat si Teo la gradi ,in primele doua zile nu a zis nimic ,nu plangea ,ba chiar ne facea cu manuta,dar in urmatoarele zile,cand si-a dat ea seama cum e cu gradi,plangea dimineata si ne spunea nu la pupii,asta pana ce ajungea acolo,nu a durat decat vreo trei zile,acum se duce fara probleme .
bikmaria spune:
PICIULE
,felicitari pentru datele de la control ,sarcina usoara pe mai departe
Ai citit de petrecere? nu veniti si voi?![]()
Sabina spune:
La multi ani Mirunica si Lisa!
Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de viata!
Ceamica, de unde stii tu insides de la cons? ia zi tot ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo