LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, bine ati revenit. Din ce povestesti acolo Rares este un copil absolut minunat, si energic asa cum sunt si trebuie sa fie copiii.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Stiu ca nu ne-ati uitat desi eu nu mai tin de multa vreme pasul cu voi la scris. De citit insa citesc, din cand in cand.
Asadar sa ne traiasca toate dulceturile si papanasii! Sa fie cu totii voiosi si sanatosi, ca asta-i cel mai important.
Felicitari proaspetelor si viitoarelor mamicute!
Am vrea si noi sa participam la petrecere, daca vom fi sanatosi, numai ca tb sa ma uit in urma sa vad ce si cum, daca mai avem loc, etc. Macar la momente foarte mari sa mai vad si eu trupa, ca in ultimul an am absentat cu totul, din motive obiective.
Noi suntem ok. Papanashul din dotare, Razvan, e nevorbitor (mut ca o lebada), cu scutecel si foarte afectuos si dragalash. Acum ca are un fratior mic, e cam crizat. Inca nu stiu exact daca sa pun crizele lui pe aparitia fratiorului mai mic (n-ash prea crede), pe seama dintilor care-l chinuie ingrozitor (inca nu au aparut caninii pe care-i suspectam ca fiind foarte durerosi) sau e altceva. O sa vedem.
Puiul cel mai mic din dotare, adica fratiorul Petru Octavian, e o sugativa mica si cuminte. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am fost ok si eu si el, dupa a 3-a cezariana. Doar ca pe el doctoritza nu l-a lasat pana la 40 de sapt in burtica, ci l-a scos cu 2 sapt mai devreme. Daca era dupa el, cred ca depasea termenul cu 2 sapt, ca fratiorul mai mare!
la toata lumea.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Beece ma bucur sa aud de voi! Deci snteti bine cu toti! Niste poze nu ne arati?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI FERICIRE PENTRU MINUNATELE COMORI:

Gabriel de mami adriana30
Dulceata Teodora Ioana de mami jojo_miha
Andrei de mami daliaailad
Eric de mami Corina87
Sofia Diana de mami isa13belle
Printesa carliontata Andreea de mami Celia
Papanashul Vlad de mami ramonarosca

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Gabriela,alinkav,Celia,bernix, teo, aandreea27
Roxana, felicitari papanashului,petru acomodarea de la gradinita.
Alinkav, am mai spus-o si inainte, nu ma deranjeaza sa repet. Am inceput sedintele la logoped cu Alexandra acum 1 an, deoarece avea dificultati in pronuntarea anumitor sunete si litere, in special literele F, V si R. In vacanta de vara a recuperat foarte mult si acum pronunta fara greseala F si V si mai avem un piculet la R-ul de la inceputul cuvintelor. Sanatate multa lui Alex si refacere rapida
Ceamica, daca afli ceva legat de actele ptr somaj, da-mi si mie de veste te rog. Din octombrie trebuie sa incep si eu formalitatile, ca in baza celor de la serviciu....
Slippers,multumim pentru gandurile bune si intoarcem pupiceii. Mmmmmmmmmmmmmmm, ce bine arata tarta!
Bernix,insanatosire grabnica!
Alinus, mii de . Felicitari lui Teo cel iubaret! Printesei Doris, la cat mai multe zile fara colici si multa pofta de laptic!Rspectele mele si pentru un sot responsabil
Gabriela,pupici multi Sarei, offf mititica sper sa treceti cat mai repede peste probleme.
Si mie mi se rupea inima cand o lasam pe Alex la cresa, nu plangea mititica dar, cand isi lua la revedere de la mine (imi facea pa, clasa o aveau la parter )si ii vedeam fetisoara trista, imi venea sa las tot balta si sa ma intorc la mandretea mea. Ma chinuie gandul ca la Andrei va fi mult mai dificil, este de 10 ori mai mamos decat Alex.
Nana,sanatate multa fluturasului!
Sabina, sanatate multa si refacere grabita!
Teo,intr-adevar Minhea este un frumusel far de pereche. Cat de mult a crescut! Se vede ca v-a priit concediul la munte!
Bee,bine ai revenit. Pupam dulceturile si te asteptam in limita timpului disponibil sa ne mai dai vesti despre voi si poate ne inviti sa-ti cunoastem minunata famile!
Luy, cum i-am spus si Ceciliei, vreau din toata inima sa vin la party. Depind de raspunsul nasei care intarzie sa apara. Poate reusesc sa le impac pe amandoua,(parca spuneai sa vreti sa fixati ora de incepere in jur de 11), as putea veni cateva ore, apoi sa vin repede acasa. Daca reusesc sa ajung,voi venii cu copii! Eu nu dispun de masina, dar daca va hotarati la ceva prajiturele de casa, cu mare drag va ajut. Mai vorbesc cu Cecilia maine si vedem cu ce pot sa fiu de folos.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lista:

1.Andreea27
2.bikmaria
3.greyeras
4.gabitz [b]+1 [/]si Stefan
5.Luy
6.Cecilia
7.Aniast
8.alinkav
9.papanash [b]+1 [/]si Alexandra
10.Roxana
11.Teodora
12.Erina
13.slippers
14.Bernix
15.Andreea11
16.Valentina?
17.Prisi
18.Mandarinuta
19.ancasilv [b]+1 [/]
20.Bee

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

sanatate multa bolnaviorilor.

pentru micuta Sara si mamica ei, sper sa rezolvati problema repede. Nu e normal sa se comporte asa, chiar daca ea a "gresit", e terorizant si stresant pt ea.

Diwana, ma bucur ca ai reusit sa mai treci pe la noi, iar vestile despre micutul muziciant sunt super, trebuie incurajat.

Bee, eu te-am trecut in lista, m-as bucura sa poti veni la party.

Cred ca listuta pe prima pagina e o idee buna, dar eu nu stiu sa mai fac modificari acolo, poate imi trimite cineva instructiuni

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cecilico, ti=am dat PM cu instructiuni! Daca nu te descurci, te ajut eu cu placere, asta in amintirea vremurilor bune, cand ceream la ADMIN activarea contului mamicide2007. Ptiuuuu parca a fost acum 100 de ani!

Diwana un mare mare ptr Rares cel minunat! Bine-ai revenit!
Bee, si voua un iar micul nevorbaret, sa se ia de mana cu fluturashul meu scump si drag! Dar si cand or vorbi, sa te tzii nene!
Rox, ma bucur tare sa aud ca tizul nostru e mai bine la gradi. Sper sa fie scurta scurta perioada de acomodare!
Alinkav, sanatate puiului mic!
Teo, am uitat sa mentionez, si asta ptr ca ma roade invidia , arati tare bine! Ai slabittttttt! E he he mamaie! Iar Mihutzu mic si scump, care acum e baiat mare, iti seamana tare bine. Are o poza in care se vad gropitzele si mi se pare ca seamana leit cu tine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, putem sa actualizam oricare lista, in functie de cum suntem pe faza. Ca sa nu te incarcam pe tine

Diwana, Bee, ma bucur taaaare sa mai aflu despre voi. Bee, am vazut acu vreo luna pozele cu voi la curte. Sunteti minunati! Si Razvanel s-a facut asa mare, si Ana e poznasa si Petru e micut si frumooos.
Alina, sanatate multa lui Alex. N-am ajuns la dans, inca tati mai are niste obiectii legate de utilitatea lui

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, poate maine e mai bine. Toti plang putin la un moment dat, cand incep sa simta ca gradi e "pe bune" si nu prea e cale de intors. Tinem pumnii sa fie usor pentru Andrei.

Gabi, e musai sa o duci de maine la programul lung? Nu mai poate sta buni cu voi? Daca e asa de suparata in perioada asta e o sursa de stres suplimentara. Si pentru ea si pentru voi. Of, pupici multi sa va mai indulceasca amaraciunea

Gabitz, scurta si la obiect ca intotdeauna. Ce mai face scolarul? Cum mai e Eliza?

Yaia esti ok? N-ai dat nici un semn astazi.

Dumna C, spor si eficienta la servici ca sa mai treceti si pe la noi.
O sa pun eu lista pe prima pagina dupa ce se culca copiii. Ne vedem mai pe seara.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput