Idei ptr sandwich copil gradi

Idei ptr sandwich copil gradi | Autor: ellinia

Link direct la acest mesaj

Buna!
Baietelul meu serveste micul dejun la gradinita sub forma de pachetel adus de acasa. Nu prea am idei ... tot i-am pus sandwichuri facute la sandwich maker sau biscuiti si mar. Azi i-am dat, de exemplu, mar cu biscuiti si am vazut ca la gustarea de la 10 avea tot biscuiti ... asa ca a mancat biscuiti cu biscuiti...
Nu stiu ce as mai putea sa-i dau. Ma feresc sa-i dau dulciuri de vreun fel, primesc ei facute acolo, la ora 10.
Pentru orice sugestie !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iti spun ce ma salveaza pe mine cu pachetelul lui Luca la scoala: briosele! Duminica de ex. am facut briose cu branza si ardei gras (asta fiind felul principal in pauza mare ) si briose ciocolatoase la desert (tot in pauza mare ). Sunt atat de multe retete de briose si sunt atat de gustoase... Pe blogul Osnei (mamica fluturasului Matei! ) am gasit multe retete interesante!

O alta varianta ar mai fi placintele (cu branza, dovleac, mere), sandwich (cu unt de arahide si gem, crema de branza si sunca, etc), iaurturi cu fructe si biscuiti, clatite cu gem (desi reci nu mai sunt asa bune), sticluta cu suc de fructe si..nu mai stiu in momentul asta, dar daca-mi mai vine vreo idee revin!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Alina, ai vreun link de la blogul Osnei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ellinia, intra la "ce gatim azi" si pe ultima pagina gasesti postari de-ale Osnei iar la semnatura ei gasesti link-ul.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Incerca si mini-pizza.. Usor de facut si faci mai multe si congelezi
Eu fac dupa reteta asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7677/Mini-pizza/

Ai mai putea si sa tai morcovi betisoare

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi nr 1 ramane painea cu ou
Dupa care paine cu unt/salam, paine cu unt/gem de capsuni.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Ellinia uite un link catre blogul Osnei:
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

La noi nr 1 ramane painea cu ou

adica friganea ? sau cum ?

se mai pot face sendvisuri din lipie libaneza (mica) umpluta cu diverse, indoita la capete si rulata ca o clatita: cu cascaval (si bagata nitel la cuptor sau la tigaia de teflon, ca sa se topeasca ccc cascavalul) + rosie/castravete/ardei, sau cu piept de pui si rosie/castravete/ardei sau cu brinza si legume, in fine cre' ca poti s-o umpli cu orice vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Chiar zilele trecute am vazut aici un reportaj despre asta si prezentau zeci de modele de cutiute de metal si plastic pentru copii cu mai multe compartimente sigur gasesti si acolo. Aici recomandau sa pui mereu mai multe variante un sandwich cu o jumatate de banana sau alte fructe, o briosa dulce sau briose sarate cu pui si cascaval ( blogul Mihaelei e minunat si gasesti o multime de retete si eu fac retetele ei de muffins). Poti sa ii faci sandwich cu paine de miez ( asa ii zice aici ) sunt de fapt feliile patrate fara coaja piticii le adora, facut sau cu pate de casa sau cu branzica gen almette facuta in casa eu fac reteta asta http://bucataria-sylviei.ro/spuma-de-branza-proaspata/ si pun in ea o data ardei tocati marunt alata data castravete marunt de tot sau ridichi.Placintele sarate cum recomandau si fetele sau batonele de branza pentru copii si fructe gen banana sau boabe de struguri. Aici mai sunt o multime de croisante cu pepite de ciocolata, un fel de briose pufoase cu lapte sau creme de vanilie sigur gasesti si acolo copiii le adora. Mai arata in reportaj cum le facea bulete de cascaval cu pui sau de carne de pui cu batonase de morcov crud...zeci de varinate si de cutii cum ziceam . Bine ca ii lasa sa isi aduca ceva de acasa macar ai siguranta ca are ceva ce ii place, aici nu ii lasa cu asa ceva cel putin nu la gradi, personal as prefera sa ii pun si un mic pachetel.
Spor la facut meniuri !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput