dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 18
BraveGirl spune:
Eseea, multumesc pt sfat. Eu data trecuta am facut tratament cu no-spa si gynipral. Sper din tot sufletul sa am o sarcina usoara, ca am asa multe planuri cu zanica. Nu vreau sa stau la pat E o perioada asa frumoasa, cand descopera ea lumea, si vreau sa fiu alaturi de ea.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa fie totul bine.
Daca nu fac efort, ma lasa si durerile. Vad cum merge treaba si dc nu ma simt bine, luni ma prezint la dr sa vad ce zice.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Eseea, multumesc pt sfat. Eu data trecuta am facut tratament cu no-spa si gynipral. Sper din tot sufletul sa am o sarcina usoara, ca am asa multe planuri cu zanica. Nu vreau sa stau la pat E o perioada asa frumoasa, cand descopera ea lumea, si vreau sa fiu alaturi de ea. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa fie totul bine. Daca nu fac efort, ma lasa si durerile. Vad cum merge treaba si dc nu ma simt bine, luni ma prezint la dr sa vad ce zice. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 5+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina, te inteleg perfect! ca doar am ramas gravi cu bb 2 exact in aceeasi etapa ca tine. E f grea perioada asta, va tb sa te imparti intre bb mare si cel din burtica, stiu cum e. Si nu vei avea cum sa nu faci efort, stiu.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alinushca spune:
Eseea ti-am lasat un mesaj pe yahoo, am nevoie de putin ajutor te rog.
Mami de (28.10.2008) si 4+
alinushca spune:
Mai am si eu o rugaminte la cine e mai informat, sa imi trimita si mie pe PM, va rog, scorurile cu domnul doctor. Cam cat primeste la o consultatie la filantropia, cat costa o cezariana si o nastere naturala. Multumesc mult!
ionela.n spune:
Fetelor/doamnelor, am si eu o problema cu o masea (de fapt cred ca sunt doua) care ma deranjeaza. Sincer as vrea sa scot una din ele pentru ca ma tot doare si imi iradiaza durerea in ureche. Dar doctorul zice ca pana nu face bb mic 3 luni in burtica nu imi face nimic. Pe mine ma tot dor cele 2 masele de aproape 1 sapt si ceva si nu stiu ce sa fac.
Am fost deja la un dentis care mi-a curatat o masea si mi-a pus un ansament calmant. De atunci au trecut 3 zile, dar de ieri a inceput sa doara iar.
Ce ma sfatuiti sa fac? Inca nu am luat nimic pt durere.
Acum bebe mic din burtica are 9 sapt
Eseea spune:
Ionela, imi pare tare tare rauuuuuuu, ca stiu cum e cu durerile astea. Eu eram prin luna a 7a, la fel nu am dormit o noapte de durere de masea, dar pana la urma m-am dus la dentist si mi-a facut-o ( era cariata). Mi-a facut o anestezie care cica nu traverseaza bariera placentara, sper sa fi fostr asa. Oricum, bb e ok.
dar la 9 saptamani nu cred ca are ce sa-ti faca- in primul trim. de fapt. radiografie exclus, poate dupa primul trim ( cu sort de plumb). Chiar nu stiu ce sa zic, suna si tu pe Catalin H.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ionela.n spune:
Eseea, multumesc frumos pt raspuns.
L-am sunat pe dr. Haiduc si el mi-a zis ca e ok sa o scot daca asa trebuie si sa il sun in caz ca imi recomanda ceva antibiotice. Faza este ca nici un dr nu vrea sa imi faca anestezie ca sa imi scoata maseaua, pt ca (cica) e prea periculos si nu vrea nimeni sa riste. Sincer nu stiu daca pot sta cu durerea asta inca 3 sapt pana face bb 3 luni.
Sunt ingrijorata ca din cauza durerii mele poate sa sufere si bb si asta e ultimul lucru pe care mil doresc. O sa incerc sa merg din nou la dentist sa vad ce poate sa imi faca acum.
Nu ma doare atat de rau maseaua, cat urechea. Probabil traseul nervului de la masea...
_walpurgis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Scuze daca par cazuta din cer, dar vreau sa inteleg mai multe. Mi-ar fi de un real ajutor si o carte despre sarcina, dar sunt atat de multe si nu stiu exact ce sa iau. Stiti voi cumva o carte buna?Eventual nume/autor? Multumesc anticipat pt tot |
Mi-am luat cartea "Mama si copilul" de Capraru - e o carte mare si roz . Am cumparat-o la recomandarea prietenilor cu bebe. Ar trebui sa o gasesti la librariile mari destul de usor. Contine absolut tot despre ingrijirea copilului, de la nastere pana cand se face mare. Este ultra-cunoscuta, cartea a aparut prima oara acum mult timp si se re-editeaza si imbunatateste in fiecare an.
E adevarat ca despre sarcina are doar un capitol, detaliaza insa foarte mult ce se intampla dupa nastere, alaptarea si ingrijirea copilului.
Felicitari Crocodilux pentru fetita, sa fiti sanatoase amandoua!
De asemenea, felicitari BraveGirl, sa ai sarcina usoara si putere sa o duci cu bine pana la nastere! Esti, intr-adevar, o Brave Girl
Nu am mai intrat de mult pe forum pentru ca nu m-am simtit bine si nu am avut stare de nimic, desi am intrat in concediul prenatal si as fi avut tot timpul.. Fetita din burtica are acum 31 saptamani si pare sa se simta OK, insa eu am avut o tuse de la care acum ma dor coastele. Am tusit foarte rau cam 2 saptamani, si am ramas cu un fel de inflamatie - am senzatia ca am o coasta rupta. Tusea a trecut foarte greu pentru ca nu am putut lua decat ceai, vitamina C, sirop de tuse (Stodal) si am mai folosit o crema cu camfor si mentol pentru copii cu care m-am uns pe piept. Acum e OK, dar mi se rupea sufletul de cate ori tuseam pentru ca ma gandeam ca cea mica simte fiecare zguduitura...
Doctor Haiduc m-a vazut cand eram la inceput cu tusea si mi-a zis sa nu imi fac griji, sa iau tratamentul ca va trece, chiar daca mai greu. M-a asigurat ca bebe nu pateste nimic de la tusea mea, pentru ca este protejata de lichidul amniotic - m-am simtit mai linistita dupa intalnirea cu el.
Burtica a crescut inte timp si bebe face tumbe la fel ca inainte - se pare ca mititica este bine...
Sper din tot sufletul ca suferinta mea nu i-a afectat bebelinei dezvoltarea, abia astept morfo-fetala saptamana viitoare (Steriu, Medlife ) sa vedem cum stau lucrurile.
cu Sabina
DPN 11-05-2010
alinushca spune:
Ti le-as trimite imediat dar problema e ca inca nu a raspuns nimeni dintre pacientele dansului la problema in cauza Si e a doua oara cand cer informatia asta.