Margarina versus unt
Un studiu recent spune ca acei copii care consuma margarina in mod degulat au un IQ mai mic decat cei care consuma unt in mod regulat. Eu una, personal, nu cumpar in casa decat unt. Nici nu ma uit la chimicalele cu nume de margarina.
iata articolul care vorbeste de margarina: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1216752/Youd-butter-believe-Margarine-consumption-linked-lower-IQs-children.html
voi ce cumparati?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
Ramonika spune:
unt, clar. dar nu din cauza IQ-ului scazut din cauza margarinei, ci pentru ca se stie ca margarina contine chimicale. si nu e vorba ca numai pt. copii, ci si pt. noi tot unt.
mai rau e ca multe prajituri sunt facute cu margarina si noi le mancam fara sa tinem cont de asta.
baby-boom spune:
Hai, no, doar pentru ca-s albe si tartinabile ambele nu ar trebui sa fie nici macar puse in situatia de X VERSUS Y...nu in 2009, cand absolut toata lumea se poate documenta..sunt curioasa cate lume mai cumpara asa ceva pt consum...
DAR, Ramonella, dap, subscriu la ec zici cu prajiturile, noroc ca noi nu prea suntem fan prajituri..mancam rar, daca le fac yo acasa n-au margarina, ca nici nu stiu unde-i pe raft in magazin si daca se cumpara se cumpara tare rar..cine mai mananca e mon' amour, ca fiicei mostenitoare nu-i plac nici pictate prajiturile..
De amenintarea margarinei am scapat, dar sunt asa multi daunatori, incat nu stii cum sa faci sa nu sari din lac in put...dar eu lupt cu incapatanare in continuare
nemancatorilor/arelor de margarina
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
szivarvany spune:
Eu mananc Becel
Copila nu face diferenta asa ca papa unt desi ea e convinsa ca e margarina, ca asa aduc ceilalti la gradi in sendwich
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
discordia spune:
Si eu sunt pt unt, dar noi folosim si unt si margarina. Motivul: sotul meu are recomandare de la medic sa consume margarina in loc de unt deoarece aceasta are grasimi vegetale spre deosebire de unt care contine grasimi animale. Asa ca eu si fetita mancam unt, iar sotul margarina.
mamica de fetita si 6s+
kariguld spune:
se stie de foarte multa vreme ca margarina, in general, este artificiala. a fost descoperita din gresala si este cu o molecula mai sus decat plasticul. (sper ca am explicat corect!).
cred ca sunt mai bine de 10 ani de cand nu mai folosesc si nici produse care contin margarina. sunt atenta la produsele pe care le cumpar.
unt consumam din cel leicht.
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
alina023 spune:
Kariguld mi-a luat vorba... Margarina este plastic tartinabil! N-as (mai) manca asa ceva sub nici o forma! Iar sa o dau copiilor...EXCLUS!
Eu sunt convinsa ca sunt multi consumatori de margarina care nu stiu ce mananca de fapt. Altfel nu-mi explic de unde abundenta asta de oferte. Rafturile de la lactate sunt pline cu diverse nume (ca nu le pot numi sortimente) de margarina. Si se pare ca se cumpara, altfel cine le-ar mai fabrica?
Untul este aliment de baza in sandwichurile noastre...sau untul de arahide. O alternativa f buna pentru pachetele de scoala sau gradinita!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Delphinas spune:
unt....si orice reteta fac si se recomanda margarina, folosesc unt. pacat ca nu am rabdarea necesara sa fac unt in casa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Burtocika spune:
Iti spun eu cine si de ce cumpara margarina: oamenii cu venituri foarte mici, gen pensionari, someri, studenti, familiile cu multi copii etc.
Pentru ca este ieftina - 500 de grame la pretul unui pachet de unt de 200grame si pentru ca majoritatea nu sunt informati de cat este de nociva.
Noi nu mancam decat unt (iar eu sunt mare amatoare, consum un pachet in 2-3 zile), dar stiu multe persoane care cumpara doar margarina (inclusiv soacra-mea) din aceste doua motive: pret mic si lipsa de informare.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...