Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Bebe Beca treaba a fost treptata. Am inceput acum 4 ani cand am decis sa mancam mai rar carne. De fapt a fost propunere de la sot si mie mi-a convenit pt ca urasc sa gatesc carne. Si incet, incet nu am mai cumparat carne in casa si am mancat doar in oras. Cu timpul am vazut ca duc f ok fara carne asa ca am scos-o de tot.
Inlocuiesc cu soia, linte, quinoa etc, mancam multe cereale integrale si leguminoase.
De cand am renuntat la carne nu mi-a mai aparut nici o carie si nu am mai avut nici o problema cu masele. Eu care pe vremuri eram abonata la dentist. Acum nu stiu dc chiar are legatura, dar prea e coincidenta.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna seara...in primul rand uram La multe lunite lui bebe Sebastian

Noi am fost de dimineat al vaccin si toata ziulica mi-a plans mititica si iar i-a intepenit piciorusul in care a intepat-o.Avem si noutati..intr-un body,sosoneii din picioare si pampers avem 8,5kg si 71 cm..mi se paruse mie ca trebuie sa schimb numarul la gogosarii brotaculuiacum am confirmarea.Si dr. a zis ca nu trebuie sa ma grabesc cu diversificarea,apa sau ceiut...ca e timp destul.

ana micu...........felicitari pentru somnicul in patut

laurraa................sa ne spui cum e fara bebi cateva ore.Si mie imi vine uneori sa ma duc la munca,dar nici fara ea nu pot sa stau

philip................si eu cand ii dau la brotac sa pape si apare ta-su la orizont,oricat i-ar fi de fomita lasa papica si numai cu ochii dupa el este

mada.....................ce frumos e Ianis

alynta.................sa stapaniti sanatosi masina!!!!

betty..............felicitari pentru cm si kg

picky.................bravofi tare pe pozitie ca lapticul tau e ok.Al meu brotac mesteca tot ce are din dotare(manute,limba,buze..acum se chinuie sa ajunga si la picioare)+ tot ce ii cade in mana..dr. a zis ca ne pregatim cu pasi rapizi de dintisori

baby first..............felicitari pentru somnicul printesei

danami..............pupacim gascape Bubu ca sa-si revina cu papatul si mamica ca sa-i treaca raceala

beca....................sper sa le poti cumpara ca sunt super jucariile

cosminica..............felicitari pentru banutii primiti

ancy.................felicitari pentru bebe grasun

clody..................imi pare rau sa aud a nu mai ai lptic;cu siguranta iesirea la tara si ajutorul mamei tale or sa te faca sa te simti mai binesi poate si lactatia o sa revina

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetele care au luat indemnizatia...cum se calculeaza? de cand se depune dosarul sau de cand se termina postnatalul?nu de alta,dar pe mine m-au intarziat de la munca cu mai bine de 3 saptamani

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele haideti ca schimb acum capitolul ca maine dimineata avem autobuz la 7 si nu mai am timp

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU MARE DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput