Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 19
kiralina spune:
Bebe Beca treaba a fost treptata. Am inceput acum 4 ani cand am decis sa mancam mai rar carne. De fapt a fost propunere de la sot si mie mi-a convenit pt ca urasc sa gatesc carne. Si incet, incet nu am mai cumparat carne in casa si am mancat doar in oras. Cu timpul am vazut ca duc f ok fara carne asa ca am scos-o de tot.
Inlocuiesc cu soia, linte, quinoa etc, mancam multe cereale integrale si leguminoase.
De cand am renuntat la carne nu mi-a mai aparut nici o carie si nu am mai avut nici o problema cu masele. Eu care pe vremuri eram abonata la dentist. Acum nu stiu dc chiar are legatura, dar prea e coincidenta.
mamica Adei (11.06.2009)
cris_82 spune:
buna seara...in primul rand uram La multe lunite lui bebe Sebastian

Noi am fost de dimineat al vaccin si toata ziulica mi-a plans mititica si iar i-a intepenit piciorusul in care a intepat-o

.Avem si noutati
..intr-un body,sosoneii din picioare si pampers avem 8,5kg si 71 cm
..mi se paruse mie ca trebuie sa schimb numarul la gogosarii brotacului
acum am confirmarea.Si dr. a zis ca nu trebuie sa ma grabesc cu diversificarea,apa sau ceiut...ca e timp destul.
ana micu...........felicitari pentru somnicul in patut

laurraa................sa ne spui cum e fara bebi cateva ore.Si mie imi vine uneori sa ma duc la munca,dar nici fara ea nu pot sa stau![]()

philip................si eu cand ii dau la brotac sa pape si apare ta-su la orizont,oricat i-ar fi de fomita lasa papica si numai cu ochii dupa el este![]()

mada.....................ce frumos e Ianis

alynta.................sa stapaniti sanatosi masina!!!!
betty..............felicitari pentru cm si kg

picky.................bravo
fi tare pe pozitie ca lapticul tau e ok.Al meu brotac mesteca tot ce are din dotare(manute,limba,buze..acum se chinuie sa ajunga si la picioare
)+ tot ce ii cade in mana
..dr. a zis ca ne pregatim cu pasi rapizi de dintisori
baby first..............felicitari pentru somnicul printesei

danami..............pupacim gasca
pe Bubu ca sa-si revina cu papatul si mamica ca sa-i treaca raceala
beca....................sper sa le poti cumpara ca sunt super jucariile
cosminica..............felicitari pentru banutii primiti

ancy.................felicitari pentru bebe grasun

clody..................imi pare rau sa aud a nu mai ai lptic
;cu siguranta iesirea la tara si ajutorul mamei tale or sa te faca sa te simti mai binesi poate si lactatia o sa revina

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
cris_82 spune:
fetele care au luat indemnizatia...cum se calculeaza? de cand se depune dosarul sau de cand se termina postnatalul?nu de alta,dar pe mine m-au intarziat de la munca cu mai bine de 3 saptamani
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
clodyac spune:
fetele haideti ca schimb acum capitolul ca maine dimineata avem autobuz la 7 si nu mai am timp
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya