Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
ioana, uite aici:
http://ircalc.usps.gov/IntlMailServices.aspx?Country=10368&M=2&P=40&O=0&sd=0
asta cu posta de stat.
coinicdenta sau nu, aseara N s-a trezit la 1.45 (in loc de 12) si 4.45, apoi somn pana la 7.45 cand ii dam trezirea. drept i-am si dat cerealele devreme, in seara asta i le dau la cina. eu nu i-am inlocuit nici o masa de lapte, ii dau intre.
si noi ne sugem limbuta.
ioana, frumoase poze.
mada, super dolofanelul tau si iti seamana.
laura, la multi ani lui sebi
ioana, pai ti-am zis si eu de prune ieri.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
strunfita spune:
Clody, imi pare tare rau... Daca te relexezi, sunt sigura ca iti va reveni laptele 
Dici, mai zici o data ce fel de ulei folosesti la salate? Ca mi-a plecat neuronul...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
philip spune:
Carmina, stiu ca nu m-ai intrebat pe mine insa eu la salate folosesc ulei de masline extravirgin si mai nou am descoperit ulei din samburi de struguri. f bune amandoua.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Bebe Beca spune:
Andreea, parca mi-a spus cineva, stiam eu... dar nu puteam spune clar cine. saru'mana de sfat, in seara asta i-am dat, vedem rezultate.
Kiralina, cat timp v-a luat sa va obisnuiti fara carne? Cu ce o inlocuiti? Soia?
Laura, multumesc.
Am culcat fetele. In seara asta a supt Sara mai mult decat in primele saptamani, circa 30 de minute...![]()
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
maria_bunica spune:
Seara buna!
Ioana..si Darius e tare agitat daca vrea sa faca kk si nu iese!Azi s-a trezit cu ochii in lacrimi si apoi a plans vreo jumatate de ora pana a reusit sa faca singurel pana la urma!Cu toate ca el face pastos,dar tot se streme si se scutura pana iese!
Carla..multumesc!Nu ma supara deloc intrebarea!Cerealele vreau sa le incep ,sa vad daca va dormi mai bine noaptea,intentionez sa incerc sa i le dau o zi-doua, ziua,sa vad cum reactioneaza si apoi voi incerca inainte de nani!M-a ajuns f tare oboseala,el se trezeste si de 3-4-5 ori sa pape...stiu,poate suna egoist din partea mea,dar mi s-a spus ca la unii copii a functionat cu cereale inainte de nani si au dormit mai bine!Adevarat,la altii nu a functionat,dar atunci cand vad ca nu ne va ajuta cu nimic la schimbatul programului le voi opri cu siguranta!Vreau sa incerc sa ma conving.El creste foarte bine,la 4 luni si-a dublat deja greutatea de la nastere!Si dupa semne,eu vad ca e pregatit si pt altceva decat lapte:se uita la gura noastra cand mancam si inghite in sec,da din gurita,i-am dat sa traga dintr-o banana si a supt cu mare placere la ea ..etc..nu ma mai intind ca ai inteles ce vroiam sa zic!
Ioana..stim cum e cu tipatul..Darius se distreaza sa tipe(cateodata bineinteles)iar eu ma sperii uneori,ca il apuca asa deodata!![]()
DanaMi..multumesc!Ma bucur ca Bubu este mai bine,iar tie multa sanatate!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anaela spune:
Buna seara fetelor,
acum am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul, a-ti avut ceva activitate ieri nu gluma.
In primul rand multumim pt urarile de la multi ani pt Darius, a facut printisorul meu 3 luni, nu-mi vine sa cred.
Ieri am fost cu el la doctor pt ca are nasul infundat si pt masuratori, dar Dna doctora s-a ofuscat pt ca m-am dus la abinet la ora 12:45, ea avand program pana la ora 14, ca ea e de la 8 si...... etc, l-a consultat nu are rosu in gat si ce credeti ca mi-a prescris pt naul lui cu mucisori, va spun eu Ophtamezon N ( care e un antibiotic puternic) si Panadol Baby, ophtamezon nu i-am luat pt ca am zis ca e prea mic pt asa ceva si nu e cazul, adica data trecuta cand a avut rosu in gat s-a tratat doar cu Calpol si acum pt ceva mai putin antibiotic direct, in nici un caz.De masurat si cantarit nu a mai avut chef bineinteles,l-am masurat eu are 62 cm si o sa il si cantaresc zilele astea la o prietena la magazin si o sa scad ceva pt hainutele de pe el si pampers.
Foarte interesanta discutia voastra despre diversificare, am tinut minte.
Am vazut si poze
foarte frumoase ale lui Philip, BebeBeca, Dicristea si mai erau cateva fete scuze ca nu am mai tinut minte numele.
Clody imi pare tare rau ca nu mai ai laptic dar mai incearca cu ceaiuri de stimulatie, Galactogilul e bun dar e scump, mai e un ceai de stimulatie de la Fares care e ieftin in jur de 4-5 lei cutia, il gasesti in farmacii.
scuze dar am fost intrerupta de bebe, ne-am mai jucat putin si acum l-am pus in patut la nani.
La multi ani Sebastian
Vroiam sa va spun ceva dar nu mai stiu ce , daca imi aduc aminte mai scriu.

tuturor.
Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/BotezAna?feat=directlink
maria_bunica spune:
Ancy..felicitari puiului pt greutate si cm.
LauraOana..pai "bitte" nu inseamna "te rog"?
Darius are certificat de nastere spaniol,pt ca s-a nascut aici,dar este cetatean roman pana la 18 ani,cand isi va alege el cetatenia.Noi nu avem 10 ani aici,deci nu suntem cetateni si automat nici puiul mic.Acum cred ca s-au mai schimbat legile de cand cu UE,dar nu ne-am mai interesat!
Clodyac..imi pare rau pt laptic,dar poate se va rezolva pana la urma.M a bucur sa aud ca mergi la mama ta,te mai odihnesti si tu un pic si poate va fi alta situatia.
Philip..tinem pumnii sa doarma mai bine Nicholas.Sa ma tii la curent,te rog,si cum va fi in seara asta.
mami de
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Anaela..of..bine ca nu ai ascultat pediatra,multa sanatate tizului nostru
mami de
Buburuza noastra
oanaalex spune:
Ioana eu inca sunt in urma cu cititul asa ca nu stiuce raspunsuri ai dar din expeienta mea cu posta stiu cam asa.: apoximativ iese intre 4 si 5 $ pe pound deci la 20 kg e 44 pounds*5 e peste 200 sau pe acolo pe undeva
Mai e o problema au volum maxim al pachetului admis pt romania 79 de inch parca tr sa aiba daca aduni lungime cutiei cu diametrul. Banuiesc ca se poate verifica pe situl lor. Eu stiu ca am patit-o cu un pachet ca era prea voluminis cu cativ inch si a tr sa pun in doua si m-a costat mai mult. Dimensiunea la cutie e cam una medie nu e mare deloc. Asta le e protocolul cu Romania ca am inteles de aici de la posta ca pt alte tari e altfel.
Jucariile sunt super oricum la pret se mai adauga taxele (tva-ul de acasa) plus shipping daca nu prinzi ceva la oferta cu free shipping.
Eu tot citesc fetelor....
LauraOana spune:
maria 

ai dreptate..."bitte" inseamna si "te rog" si si "cu placere"
..sebastian nu are dreptul la certificat romanesc..si sotul si eu suntem amindoi cetateni austrieci,deci teoretic sebastian nu are nimic deaface cu romania :( ..cind am primit cetatenia austriaca am fost obligati sa renuntam la cetatenia romana, austrieci de ca. 15 ani nu te mai lasa cu dubla cetatenie
...sa speram ca doarme darius mai bine daca-i dai ceva mai "consistent" inainte sa faca nani
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian