Albinutze de Mai-Iunie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 10
LauraOana spune:
'neata!
maria danke
fix azi cind implineste sebastian 4 lunite ca niciodata ma tine treaza de la ora 6:00 si nu mai vrea de nici un fel sa doarma..cred ca am sa ma apuc de curatenie si facut mincare...
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiii...am uitat sa dau cafea 

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
badriana spune:
netaza fetele,
Bebe_beca multumesc pentru incurajari. Astazi sunt mai optimista. Teoria o cunosc si eu dar cateodata pur si simplu o iau razna, bine, am fost ieri pe la servici si am dat de o atmosfera nasoala,...dar asta e alta poveste...poate ca si din cauza asta m-am deprimat cu tot.
Aman diversificarea pana la 6 luni sau cand o vrea ea si om vedea ce om face, ca nu exista copil care sa moara de foame.
Multumesc si celorlaltor fete care au raspuns la subiect. Merita sa spui si acelasi lucru de n ori daca face bine cuiva.
Legat de subiect, am fost luni sa depun dosarul pentru indemnizatie, altzi nervi alta distractie, a trebuit sa ma duc de 2 ori ca vaca de la personal nu imi completase bine adeverintza.....si erau 2 mamici cu bebici pe la vre-o 2 luni care incepusera sa le dea completare deoarece nu mai au lapte..in fine povestea obisnuita. Pacat ca pediatrii nostri nu se informeaza sau nu vor sa isi schimbe atitudinea.
Pupicei de la noi
MADA77 spune:
Neata!Oauuu..lipseste omul putin si voi treceti la diversificare.
Trebuie sa-mi iau notite,sa nu pierd sirul,ca tare mi-e frica cum va fii cand vom incepe si noi
.N-am putut sa fac nimic ieri.IANIS are o energie si in acelasi timp o maraiala,de cum n-a mai avut pana acum.Nici n-a dormit in patul lui..Sincer nu stiu ce s-a intamplat.
Sper la o zi mai buna>
LauraOana si Sebastian,LA MULTI ANI,MAMICA SI PUIUT,sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de toti cei dragi!!
Aseara ne-am delectat si noi cu pozele minunate ale familiei voastre,Ioana!
SARA,are niste ochi cameleonici superbi si se vede cu ochiul liber ca e lunguta
iar Rebeca e o domnisoara in toata regula,finuta si stilata!
Ce mai,sa fiti sanatosi !!!
Cam atat ca maraie brotacul...
A..am mai vazut poze incredibile de Dici,de cand era tanara,cum le-a intitulat dansa.OAUUU...

.Daca nu le-ati vazut ,nu le ratati!!
Andreea,fain tare la ZOO acolo.
Sper sa revin..
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip strunfita si parca cosmnica, sa inteleg ca bebeii vostri dorm toata noaptea fara treziri? de cei ai laurei, carlei si lui cris stiam...multi bebelusi dorm toata noaptea... US www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
nu, nu, Andreea are 3 treziri, una fara supt si 2 cu supt, am uitat io sa precizez... Bine-ar fi sa nu se mai trezeasca ...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bettyR badriana, si eu stiu ca 500gr e ok mai ales in luna a 4-a, a mea a luat 600gr de la 2 la 3 luni si dr mi-a zis ca e ok sa continui alaptatul ca doar in primele 2 luni copii iau mai mult in greutate. Problema mea e ca aseara si azi dimineata mi-a refuzat sanul, adica a tras cat a tras apoi s-a pus pe urlat si se facea arc daca incercam sa o mai pun si i-am dat lapte praf, a baut 120ml si apoi s-a apucat de plans ca ar mai fi vrut. Asa tare m-am suparat ca a acceptat, mi se pare ca nu ii ajunge si nu stiu ce sa fac sa am mai mult lapte. Noaptea si in dupa masa asta a supt de la mine si a fost ok. A mea dormea inainte de la 9:30 -10 pana la 4-5 dimineata, acum se trezeste de 2 ori, alt semn ca nu se satura. Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
Betty, si Andreea mea se trezea doar o data si de vreo 2 luni se trezeste de 2 ori ca sa suga. Adica ea ar suge si de 3 ori pe noapte, dar o data nu-i dau eu, ca sper sa renunte la trezirea aia. Si sa stii ca eu daca nu sunt sigura ca suge bine, pun fata pe cantar si suge si cate 200 ml la o masa, asa ca nu-i o regula asta cu trezitul. Pe mine proba suptului m-a linistit foarte mult de fiecare data, cu toate ca multi n-o recomanda.
Nu renunta asa repede la alaptat, ai vazut ca multi bebei de pe-aici au avut perioade cand au refuzat sanul.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
coraly spune:
Maria, iti multumesc!
Ioana, noua ne-a zis dr ca nu trebuie sa facem tratament de preventie daca e la prima infectie, numai in caz de recidiva. Eu i-am cumparat granule homeopate Colibacillinum si o sa-i dau cate o granula/zi, 7 zile pe luna, preventiv.
Phillip, si al meu se opreste din supt daca aude zgomote, sau sta si imi admira tricoul/cerceii:) Uneori se opreste si se intoarce cu capul spre tv, ca eu il alaptez in dormitor si ma uit la tv (fara sonor).
Al meu nu suge niciodata mai mult de 100, si asta rar. Sper sa creasca cantitatea acum ca nu mai are infectie. Dar eu ii dau la cerere, nu dupa ceas. Deci uneori ii dai si la 1 ora daca vad ca ar vrea.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
MADA77 spune:
Referitor la sondaje:
-Ianis doarme noaptea in jur de 10 ore,cu o trezire pentru papa.Trebuie sa recunosc ca dimineata pe la 5 ar da trezirea,dar il luam in pat cu noi si mai motaie pana la 7-8.In timpul zilei,mai mult motaie 30-40 de minute,leganat in landou.
-Nu avem program fix de plimbare.De fapt ,desi papa lapte praf,n-are nici program fix de masa.Avem doar activitati pe care le facem cu regularitate in fiecare zi.
Referitor la diversificare,aici se recomanda introducerea sucurilor de citrice dupa varsta de 9 luni,fiind considerate sursa de alergii.
Bebe Beca spune:
Neata fetelor!
Andreea, asa patesc si eu cu fata asta mica, trebuie sa fie liniste ca sa suga. Altfel... casca ochii. Nu m-am gandit la faza cu fierul si vitaminele din cerealele la cutie, ai dreptate. Dar cred ca pot sa alternez, macar sa incerc sa ii fac acasa. Oricum, la mine problema mare ramane constipatia, asta ma pune in incurcatura.
Cum a dormit Nicholas in noaptea asta, dupa masa de cereale?
Coraly, nici noi nu am facut tratament preventiv la prima infectie. Abia la a doua ne-au dat. Si cei din grecia ne-au spus ca este obligatoriu sa faca pt 30 de zile un antibiotic.
A facut si Sara aseara caca, dupa 3 zile de laxativ, cacareze cacareze tari. Ma zapaceste fata asta, nu stiu de ce are problema asta de tranzit. O sa mai continui laxativul pana se fac 7 zile, apoi... parca vad ca se opreste iar. Sunt curioasa cand este urmatoarea tura.![]()
Aseara s-a culcat cam agitata, s-a tot trezit, nu stiu ce a fost cu ea. Iar dimineata a facut ochi la 6, de obicei trezindu-se dupa 7.30.
Acum doarme din nou.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
strunfita spune:
LauraOana, La multe lunisoare lui Sebastian! Si multumim de cafea virtuala, eu inca n-am curaj sa beau d-aia reala ...
Badriana, ma bucur ca esti mai ok azi, si eu zic ca 500 grame e foarte bine, nu vad de ce i-ai da lapte praf.
Andreea, felicitari lui Nicholas pentru prima masa 
Ioana, eu am gasit cereale orez bio de la Holle, mi se par super ok, nu au zahar. Le-am cumparat sa le am in casa, pe la 5 luni intentionez sa-i dau.
In alta ordine de idei, pentru ca tot vorbiti de diversificare, Andreea mananca de la 4 luni fix pireu de morcovi si de ieri am pus si un pic de dovlecel.
Asta pentru ca fata de pe la 3 luni se uita la noi in gura cana mancam, pentru ca scoate inca foarte mult laptic si mancarea solida ajuta foarte mult in cazul asta, pentru ca era anemica la nastere si nu am de gand sa-i dau pana la 6 luni fier... Cam astea ar fi motivele, ea a acceptat foarte bine si morcovul simplu si cel cu dovlecel, e clar ca e pregatita.
A, pentru sondaj, noi inca stam in landou, dar ne si plimbam in brate si impingem caruciorul cand s-a saturat fata de stat in el
N-am incercat inca s-o pun in sport.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze