Abdomen extra-plat (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Da...azi muncesc Naspa! Dar intr-un fel e mai bine la servici ca acasa parca numai pe linga frigider ma invirt. Ieri am fost cuminte cu mincatul, am baut multa apa. Am facut o ciorbita de linte cu multe vegetale abia astept sa maninc la prinz un castronel!

Luminita, sa intelegem ca te-ai linistit cu casa? Daca nu ti-ai scos ochii cu olteanul inseamna ca a iesit bine.

Deus, are dreptate Caro: ce cumintica esti!

Conchita, chiar ai facut-o lata daca zici ca mergi in baston...Ntz! Ntz!

Carolina, ma bucur pt programelul tau! Sa-ti fie cu succes si sa ajungi o zvelta cit ai zice "Slim'n 6"

Hai si io acum la forjat!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am fost cuminte, mancat cu masura si sport, usurel e drept. Am trecut prin cea mai groaznica febra musculara la abdomen, ca am bantuit prin linkurile lui Deus si am dat de 8 min abdomene. Mi s-a parut usurel la vizionare, le-am facut cu nadejde pe toate 8 minutele, a doua zi OK, a treia zi am zis ca mor daca tb sa imi incordez vreun firicel din muschi. Mai si tusesc asa usor, un calvar ce mai. Azi sunt OK asa ca diseara ma duc si mai incerc 8 min de abdomene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fetelor..
la timisoara se pare ca va fi o zi superba..f bine ca tre' sa spal geamurile, sa le pregatesc sufleteste ptr perdele

am o stare de spirit f buna azi..m-am trezit super energizata

imi beau cafeluta rapid, mananc ceva, ii prepar ceva si la porcovan si ma apuc sa fac treaba

Allure- mai sa stii ca ne-am linistit..nu ne-am rupt gaturile, desi au fost cateva momente pro..eh, lasand gluma la o parte, relatia noasta e mai sudata ca niciodata..de cand ne-am linistit stam f mult impreuna,imi tine companie chiar si cand fac mancarica,datorita tv-ul a lasat calculatorul deoparte..mie imi convine perfect pentru ca ne uitam la filme, ne tinem in brate, discutam..una peste alta discutiile noastre contradictorii si ciondanelile au intarit bine de tot legatura dintre noi

fetelor v-am pupat..o zi faina sa aveti

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata!

Am mancat cerele cu iaurt, seminte de in si polen, mi-am baut cafeaua si vitamina si la traba!

Azi o sa fac cam aceleasi lucruri ca si ieri...cam plictisitoare viata am...asta este.

Va pup si va doresc o zi buna, calda si plina de iubire

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Deus, pt ce iei polen? Si nu-ti face pofta de mancare? Ca eu am auzit ca face pofta de mancare si ingrasa... Eu as fi vrut sa-l iau pt anemia mea minunata, dar cand am aflat asta l-am lasat naibii!

Azi sunt happy, am primit in sfarsit pachetul si ma apuc de studiat. Va pupez.

Mergi la inceput

de acord, poate sa creasca pofta de mancare, la fel ca si PMS-ul:-)
Dar contine atatea lucruri bune incat merita sa ne abtinem nitel!

Pe langa vitaminele B1, B2, PP, C, acid pontotenc, acid folic, biotina, rutina, polenul contine intreaga gama de aminoacizi necesari vietii.

Proprietati:

-Este un stimulent general al organismului redand calmul si optimismul, inlaturand nervozitatea, iritabilitatea si slabiciunea fizica.
-Vitaminizant, tonic si energizant
-Are efecte benefice in surmenajul fizic si intelectual, depresii nervoase,
-Ajuta in tulburari circulatorii: flebite, varice, fragilitate a vaselor capilare, ateroscleroza
-Este un calmant de exceptie inlaturand insomniile.
-Inlatura starea de oboseala.
-Este antianemic, imbunatatind compozitia sangelui
-Combate anorexia marind pofta de mancare, regleaza functiile gastro-intestinale, vindeca constipatiile.
-Are efecte benefice in afectiuni ale ficatului si ale plamanilor
-Este un bun adjuvant in tratamentul enterocolitelor, infectiilor intestinale colibacilozelor, eliminand microbii, bacteriile si alti agenti patogeni.
-Este depurativ si diuretic
-Intareste contracttile inimii si regleaza ritmul cardiac.
-Inlatura palpitatiile si starile de ameteala.
-Combate afectiunile oculare
-Este vermifug, antiseptic
-Este antigutos si antireumatismal.
-Regleaza ciclul menstrual
-Inlatura sterilitatea

eu fac cure de cateva zile, de cateva ori pe an, nu consum tot timpul. In general, cand imi aduc aminte cumpar cate o cutiuta si pun in cereale la micul dejun cate o lingurita pana se termina cutiuta. Dupa care pauza o vreme...

Eu ma lupt de cand ma stiu cu greutatea oscilanta, cu pofte si cu infometari...acum doar doresc sa ma controlez, sa pot sa-mi constientizez foamea si nevoile, sa pot sa decid rational ce si cat mananc. Inca mai am scapari dar lucrez la aceasta problema.
Incerc, am vazut undeva ideea asta, sa dau cate o nota senzatiei de foame de la 1 la 10.
De la 1 la 5 inseamna ca-s mofturi,toane,pofte,nervi,depresie, de la 6 la 8 inseamna ca pot sa ma apuc sa pregatesc mancarea:-) sau sa mananc o gustare mica ca sa mai rezist 1-2 ore si sa beau unul sau doua pahare de apa. Cand am ajuns la 9 sau la 10 ma pun si mananc . Asta este pasul unu cu care ma lupt, pasul doi este marimea portilor. Incerc, cateodata cu succes cateodata nu-mi iese, sa mananc ca si cum as fi la un restaurant frantuzesc de fitze:-)

te

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Multumesc de pont, Deus! Tocmai am luat o lingurita de polen...uitasem de el in frigider!
Acum imi savurez ceaiul de dimineata (combinatie de soc, galbenele si muguri de trandafir ) dupa care ma apuc de ceva sport usor...azi simt nevoia de pilates, yoga ceva...o miscare pentru corp si suflet deopotriva.
Nu vreau sa ma gindesc ce zi criminala am la servici . Incep la 11 am si termin la 8.30 pm. Asa ca ma duc sa ma calmez si sa-mi adun energiile. Simt ca am devenit artzagoasa din nou (pms-ul sa traiasca!)...o sa incerc sa nu ma mai cert cu nimeni de pe forum

Deus nu mi-ai spus ce exercitii faci pt spate. Poti sa faci tractiuni la bara? Cite?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

daca ma ajuta cineva fac tractiuni, altfel nu-s asa de tare:-)

eu fac multe extensii pt zona lombara si cu diverse aparate pt traps,delts,rhomb,lats...dar nu f mari greutatile ca vreau sa-mi pastrez proportiile:-) adica nu pun mai mult de 24-34 kg

Azi raportez:
papa sanatos
mers pe jos vreo 40 min si pe banda 4 km pe plan inclinat la 8 grade...ma doare fundul:-)

va

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Buna dimineata

este o zi buna, aseara am primit pachet de la sora mea si ma bucur ca un copil de Craciun. Iubesc cadourile! Am primit haine, cosmeticale, ceva aparate de ingrijirea fetei...ce-mi plac hainele de la ea:-) Nu se zgarceste si are gusturi bune!

Va pup, ma duc la treaba!

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buuun, aseara n-am facut sport, ci am studiat tot ce am primit, mi-a facut sotul poze fata, spate, lateral (poze din cap pana in picioare, nu pe bucati) si m-a masurat peste tot. Repetam figura dupa 6 saptamani si sper sa fie o diferenta semnificativa!

Sunt asa de hotarata cum rar am fost. Mi-a placut mult ce review-uri am citit si vreau si eu. Singurul lucru pe care nu-l voi face este ca nu voi lua suplimentele pe care le declara ei acolo optionale, ce-i drept. Voi lua cate un Vitamax pe zi.

Ma gandesc si eu la polen, ca si la semintele alea de in.

va pup si revin.

Mergi la inceput