Abdomen extra-plat (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Allure spune:
Carolina, Polinezia Franceza e moartea mea De cind visez sa ajung acolo!! Hawaii, Tahiti...nu ma las pina nu le vizitez pe toate.
Dar e al naibii de departe, uf!
Visez de pe acum la vacanta viitoare...sincera sa fiu, e o motivatie pentru a face sport sustinut lunile astea de iarna in care de obicei puneam kg pe mine.
Azi m-am trezit extrem de obosita, fizic si psihic, asa ca n-am avut putere sa mai trag de nici o greutate...am avut o tentativa de a face programul de stretching dar dupa 10 min mi s-a parut boring rau asa ca m-am imbracat si am iesit la o plimbare lunga in pas rapid, am insipirat aerul fresh al diminetii, am admirat natura imbracata in paiete multicolore si m-am bucurat ca sint "alive and kicking", vorba americanului.
Ma duc acum sa-mi fac un ceai verde cu ultima achizitie "Japanese Sencha", in ceainicul meu de sticla.
Noi sa fim sanatoase, ca frumoase sintem toate!
Luminitza, ne lipsesc peripetiile tale! Cum e la cuibusorul nou?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
z333 spune:
salutare iubitele mele..mi-era dor de voi..asa ocupata am fost si cu casa si cu munca, ca m-am capiat de cap mai rau decat eram de felul meu..dar am cam terminat fetele..mai avem de luat perdelele, draperiile si covoarele..maine ma duc sa ma uit de perdele si draperii..as vrea ceva cu portocaliu..sper sa si gasesc un portocaliu care sa imi placa..
voi va tineti de sport in continuare..bravo la voi..eu sunt out cu sportul, deja simt ca incep sa scartai..sambata chiar sper sa fac ceva cu zuzana si cu billy
cu olteanul meu in continuare suntem ca stan si bran..acuma urmeaza sa ne ciondanim un pic pe draperiile alea..eheeee..are cateodata niste dracusori pe el, de parca ar fi la ciclu...dar dupa ce terminam si cu perdelele si covoarele sper sa ne linistim cu dracii astia
va pun si niste poze,desi nu e extraordinar de curat(doar ce terminasem de sters un pic mobila si de dat cu aspiratorul)..o sa arate mult mai fain cu covoarele si draperiile..va pun eu si dupa ce terminam complet si lucind de curatenie, ca mi-i prea drag de el ca sa nu ma laud un pic
sper sa va placa de dansul
http://picasaweb.google.com/jasmine24/CasutaNoastra#
ne auzim maine fetele..ma bag la somn, ca-s zombi rau de tot..somnic usor
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
z333 spune:
neata fetelor
eu inca imi beau cafeluta, am bagat o masina de spalat si cred ca le usuc pe mine, ca afara e cam innorat..sper sa nu ploua ca deja m-am saturat de atata ploaie
in rest am planuri mari azi..dupa ce termin cafeluta ma bag sa fac curatenie..tre' sa spal oleaca parchetul si canapeaua ca sunt pline de praful ce mi l-au facut astia cu montatul mobilei..as vrea sa sterg si geamurile, dar asta mai vad eu..dupa care tre' sa plec sa caut perdele si draperii...fetele care va pricepeti cu amenajarile spuneti-mi va rog cam ce culoare ar merge la perdele si draperii ca sa dau un contrast casei??????? chiar am nevoie de pareri, ca nu vreau sa fie totul prea anost...eu tind spre o perdea alba simpluta cu draperie portocalie-caramizie, cam ca in baie asa..voi ce ziceti???
haideti gagici, astept pareri pana dupa amiaza cand plec la cumparaturi
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
Allure spune:
pe fuga: am avut o saptamina super busy la munca (si inca nu s-a terminat )
azi e o vreme oribila, intradevar...vine iarna :(
ma apuc de "dans" ca e deja 9.10 am...sint in intirziere si ma doare si spatele de la lipsa de miscare.
o sa bag "core synergistics".
talk to you later.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
carolinah spune:
Luminita as indrazni sa spun ca trebuie sa dai putina culoare si personalitate locuintei tale.
In momentul de fata este un apartament f frumos si modern, dar cam ca de hotel, asa...
Intr-adevar, un portocaliu puternic ar ajuta, chiar si rosu puternic si variatiuni pe aceeasi tema.
Adauga si accente de culoare prin casa: pernute, lampi, vaze decorative, mici covorase, tablouri.
De asemenea, poate adaugi ceva mai cald si in dormitor, acum mi se pare tare impersonal.
conchita spune:
Lumi, foarte frumos ati aranjat, felicitari. e curat, aerisit, linii simple, frumos, ce mai. inteleg ca nu e faza finala, inca lucrati la accesorii si restul, faza la care impartasesc parerea Carolinei despre "umanizarea" locuintei.
Allure, Caro si Deus, idolelelele mele, nu va lasati deloc, huh? :-))
m-am trezit cu noaptea in cap, am inchis usa la frigider la fel de rapid cum am deschis-o, deci ioc mic dejun, am facut tae bo pentru abs si cand sa trec la tae bo pentru butt, m-a apucat foamea. drept pentru care am avut un castron cu struguri, ca tot e moda pe zona.:-)
acum imi beau cafeaua si mai citesc din urma ce s-a mai intamplat cu voi, ca n-am apucat in ultima vreme decat pe fuga. in juma de ora imi incepe ziua de munci si corvezi si mai vin pe-acasa diseara. asa ca imi fac mea culpa de pe-acum privitor la dieta, cine stie ce-oi apuca sa mananc toata ziua. o sa arunc niste mere si batoane de cereale in rucsac, just in case.
z333 spune:
neata fetelor..merci de idei carolina..stiu ca momentan nu arata impresionant, dar cu timpul vor veni si petele de culoare..dormitorul vreau sa il fac cu rosu..o perdea faina rosie cu ceva frunzulite in ea am vazut si draperie sa vad ce imi recomanda tipa aia..probabil ceva deschis simplu..o sa iau si o lusta colorata, sau am mai vazut o lustra tare smechera pe la ikea..chestiile decorative vor veni si ele cu timpul..momentan am cam ramas fara bani(dehhh, eu ma bucur ca macar am mobilat toata casa fara sa ma bag in datorii)..am luat ieri covoare ptr living, azi iau perdelele si draperiile si gata, ramanem lefteri..usor,usor o sa mai iau cate una alta
eu imi beau cafeluta si ma duc sa iau perdelutele si draperiile..v-am pupat
Me, me, me
z333 spune:
gata fetele..am fost si mi-am ales perdelutele..miercuri is gata
mi-am luat la living perdeaua in nuante de crem(de la deschis la inchis) si draperie culoarea untului, iar la dormitor mi-am luat perdeaua rosie( un rosu mai deschis asa) cu ceva model si o draperie tot un rosu dar mai inchis..sa vad acuma ce covor iau
am vazut si o vaza decorativa, portocalie, cu fel si fel de dracii in ea..asa faina era..peste 2 sapt cand intra salariul direct acolo ma duc...sper ca o mai gasesc..e cam scumpa zic eu, dar ptr living-ul meu fac sacrificii..am vazut si o fantanita arteziana la Bamboo..wowww..masca m-a lasat..7 mil costa..poate de craciun, cine stie..
in fine..gata cu shopping uiala, ca tre' sa mai si gatesc..o sa fac un pui cu cartofi la cuptor..cu sportul se pare ca ciuciu si azi..pana nu vad casa asta pusa la punct cat de cat nu imi vine sa fac nimic, mai ales ca am ditamai geamurile si ma vad astia de la spital cum ma scalambai prin casa..tare naspa sa vada toti in casa la tine, dar de miercuri se termina distractia vizuala ptr ei
Me, me, me
Deus spune:
buna seara:-)
azi eu am mancat sanatos dar muuult! sport nu am facut. Am fost la cimitir la morminte, fiindca in 1 nov cand aici se sarbatoreste ziua mortilor, sigur ploua si este urat, plus este inghesuiala si agitatie.
La bloc am facut 2 ronduri dragute cu lalele si zambile si astept cu drag primavara sa le vad:-)
Am gasit pe una din pisicutele mele de la bloc, bolnava(probabil otravita) si am dus-o la medic la tratament plus internare sa o faca bine. Draga de ea, este cea mai agresiva pisica pe care o cunosc, de 3 ani o hranesc de 2 ori pe zi si nu pot sa pun mana pe ea.Acuma era ca beata si calma, asa ca mi-am dat seama ca are probleme, m-a lasat sa o ridic in brate si sa o pun in cutie...Maine merg in vizita la spital:-) cu flori.
In rest, de 2 saptamani pap bine si mult, am pus 2-3 kg frumoase. Dar nu ma stresez deloc. De luni mi-am facut program de sport mai intensiv asa ca se rezolva.
Va doresc o seara buna, o zi buna, un weekend de vis si va
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
conchita spune:
Deus, ai un suflet minunat tu. sper sa se faca bine pisicuta! de cate ori te citesc pe dc ma lovesc regretele ca nu locuim aproape, esti o femeie deosebita si mi-ar fi placut enorm sa fim prietene in real...btw, cand vii in vizita la sora ta in california?? in ce oras sta ea, ca poate sunt sanse sa ne vedem macar o data in viata asta.
fetele, io am pus sportul in cui o perioada. m-am dus cu sonia ieri la o ferma de animale unde au un labirint facut din baloti de fan inalti cat un stat de om. si io, mama wild ca deobicei, m-am catarat pe "ziduri". bineinteles ca am alunecat si am cazut si acu am genunchiul stang cat un dovleac, asortat cu halloween. duminica sa stau in casa? nu s-a mai intamplat de cand haul, acum am cabin fever.