Abdomen extra-plat (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ahhh, ce frumos straluceste soarele la Bucuresti, asa mai ai chef sa iesi din pat!!!

Deus, si fiica-mea aia mica e racita, ca atare azi sta acasa, supa de pui, suc de citrice, suc de ridiche neagra cu miere, d'astea... Mai nasol e ca aseara a facut si febra, dar nu mare (38.3), asa ca asteptam sa vedem ce si cum mai departe.

Allure, eu mai fac sport. Am facut pauza cat am fost plecata, si alaltaieri m-am reapucat cu mare avant, dar am cam facut febra. Asa ca aseara am bagat 30 min de eliptica si sper azi sa-mi treaca febra. Am avut mai ales la piept/brate ca picioarele le-am, antrenat mergand mult pe unde am fost, dar partea de sus mai putin...

Maine imi livreaza Slim'n 6, miercurea viitoare il am. Hurra!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Deus, am de asta normala de camera. Fac cam 30 min la intensitate medie (de fapt aleg un program care alterneaza dificultatea dar nu are varfuri de intensitate maxima). Culmea e ca ma dor mainile, banuiesc ca nu de la bicicleta. De transpirat transpir la greu pentru ca imi pun si pantaloni din aceia de transpirat + brau. Cel putin in zona in care sunt blindata traspir. Daca ai sfaturi cum sa utilizez bicicleta mai bine te rog sa-mi spui.

si ma duc la kineto dar ma plictisesc cumplit, pentru mine care tineam la o ora de arobic la intensitate maxima e o mare lalaiala, dar invat miscarile corecte sa zic, plus ce nu am voie sa fac gen sarituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cauta pe youtube despre spinning! acolo gasesti ce s afcai cu bicicleta

de exemplu
http://www.youtube.com/watch?v=ud8HXT8BlRE

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hehe cam asa o folosesc si eu dar nu ma prind care ar tb sa fie ideea: mai usor si mai mult sau foarte greu. Daca te uiti la video tipul zici ca zboara dar mai in spate vad niste tipe care mai au putin si mor. Eu il pun pe dificultate mica si ii dau mai cu viteza , banuiesc ca e si chestie de antrenament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

la mine toamna e destul de blanda pina in prezent...ieri a fost frumos, fara vint, ploaie etc.
vremea inchisa nu ma depresioneaza ci ma face melancolica...as sta in pat sa citesc si sa ma relaxez non-stop, uitindu-ma la flacarile molcome ale semineului (daca as avea unul )
pe mine frigul si vintul ma omoara!! astea nu le suport

m-am trezit, mi-am luat vitaminele, am citit ce era de citit pe DC, acum ma apuc de topait

later.

p.s. - Deus, sa pui poze cu noua coafura

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Asa fac si eu bici!De fapt NUMAI bici fac in ultimul timp:-)Eu am una cu reglarea intensitatii de tip manual(1-8 trepte).Fac 20min. la treapta 3,10-15 la treapta 5 si 5min. inapoi la 3.
Conchita,stiam eu ca esti scriitoare!Cand am citit blogul tau acum cateva luni,asta a fost primul meu gand-"conchita ori lucreaza deja in domeniu ori e pacat ca nu o face".Felicitari si spor la inspiratie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

sunteti minunate, multumesc pentru toate gandurile bune!!

azi dimi m-am dezmortit si eu intr-un final si am bagat niste pilates juma de ora. dupa aia am fost cam restless si am zis, ia stai dom'le, ca am un dvd pe undeva cu niste yoga de relaxare si am incercat sa ma contorsionez fara succes. drept pentru care am cautat pe net niste clase aproape de mine si creca o sa ma duc la yoga o data pe saptamana. cu ocazia asta am gasit si-un grup care joaca volei pe plaja duminica si o sa ma duc si la ala.

stiti de ce? incep sa ma cam plictisesc de una singura cu dvd-urile, mie imi place interactia cu oamenii, vreau sa rad, sa fiu in colectivitate, sa am fun cum zic americanii, iar abdomenul sa se aplatizeze de capul lui, fara sa ma gandesc espre la el.

cu dieta nu stau bine, mananc cand apuc, dar asta e situatia momentan. saptamana viitoare am un program ceva-ceva mai lejer, deci promit sa am grija.

imi place enorm de voi, ia uite cate luni au trecut de cand ne-am apucat si tot aici sunteti. super doamne, jos palaria.

Mergi la inceput

Salutare, doamnelor! De cand a venit primavara tenerifeana in Bucuresti, am o energie ceva de groaza! As alerga pe campie cu copiii si cainii dupa mine!

Dar sa revenim, ca de fapt sunt la birou...

La capitolul sport bifez pt ieri tot eliptica, 45 de min cu muzica in urechi. Am inchis ochii si am parcurs mental traseul facut cu bicicleta anul trecut inconjurand insula Bora Bora (32 Km), pe un fel de centura a insulei, care urmarea malul marii. Superb, a trecut vremea in zbor... e tare frumos in Bora Bora, pacat ca e atat de cumplit de departe, fix pe partea cealalta a pamantului...

Iar visez, iar revin.

Cred ca mananc cam multi struguri de cand a venit toamna... Mereu imi cumpara secretara si imi pune pe birou... si eu ii mananc, fara numar. Ca atare, simt ca m-am cam umflat. Asa ca imi pun pofta in cui si o las mai moale. De fapt, oricum de saptamana viitoare incep cele 6 saptamani de modelare (Slim in 6, right?), ceea ce va include un portion control mai strans si ceva numarat de calorii, ca sa fie intr-adevar eficient. Voi face si poze inainte-dupa si ma voi si masura si cantari.

Nici nu ar mai trebui sa mentionez ca sunt sugarfree, ca deja e ceva obisnuit. Dar o fac sa reamintesc tuturor celor interesati ca se poate, da, se poate si nu e nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna sa va fie inima dragi doamne:-)

azi suntem mai bine, a iesit si soarele nitel asa ca a crescut energia in noi!

Papat bunicel si sanatos:
2 oua fierte si o mana de legume
Compot de mere fara dulce doar cu scortisoara ( f bun, va recomand)
Supa de piept de pui cu multe legume tocate marunt (pe razatoare)
1 iaurt cu bifidus

Sport - alergat pe banda 4 km

Pe diseara ma gandesc sa fac o salata de morcov ras/telina rasa si marar

Carolinah- BORA BORA? uf ce vise frumoase
Conchita- te sustinem la orice forma de sport/activitate: volei pe plaja/yoga...ce multe oportunitati ai tu pe acolo:-)
Allure- ce harnicuta esti! ma antrenezi si pe mine sa nu ma las pe tanjeala
XIO - ce mai faci?
Luminita - cum stai cu aranjarea casutei?Olteanu este bine?

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Daaaaaa, Bora Bora 3 saptamani anul trecut......ooooooof, ce frumos.

Dar eu una la un drum de 33 ore dus, 36 intors nu ma mai bag ever!!!

Mergi la inceput