Abdomen extra-plat (7)
Raspunsuri - Pagina 9
carolinah spune:
Salutare, m-am intos!
Allure, ce fain ca te remodelezi, asa sper si eu sa mi se intample. Si mie mi-ar placea sa dau jos din zona de brate-umeri, dar mie mi-e teama sa nu ma bulk-up daca fac mult pt zona asta! Tu cum ai reusit sa dai jos one size, ce fel de sport, ce exercitii, cat de des si de intens?
Conchita, ce bine suna ce spui! Hai, detaliaza, daca poti!
Deus, s-a dus PMS-ul, s-a dus si proasta dispozitie. Este inspaimantator cat de putin suntem "fiinte inzestrate cu ratiune" si cat este de fapt animal (hormoni) in noi!
Lumi, ce pacalire si asta cu televizorul. Avem si noi unul de asta imens si se uita numai copiii la desene 1 ora pe zi! Televizorul te tine de fapt departe de viata reala, in loc sa traiesti viata ta, traieste viata celor care apar acolo! Din punctul meu de vedere o mare pierdere de vreme, insa e adevarat ca si eu am realizat asta de abia dupa ce am nascut primul copil si am realizat ce pretios e timpul.
Marina, Slim in 6 gasesti pe www . beachbody . com, evident fara spatiile aferente. Tot acolo gasesti si P90X pe care cred ca il face Allure.
Mai vin si va zic si de mine.
Marina spune:
Deus, sanatate multa la puiut!
Conchita sa fie intr-un ceas bun urmarea de la meeting. Inteleg ca o sa calatoresti de acum incolo?
Eu imi fac constiincioasa 30 min pe bicicleta si numar caloriile. Se vede putintel si nici nu am stresul dietei.
Allure spune:
Carolina, momentan nu fac altceva decit programul meu P90X care le include pe toate: cardio, strength, yoga, plyometrics, etc...e un mix inteligent facut astfel incit sa nu ajungi la faza de platou niciodata, in plus ai posibilitatea sa mixezi workouturile in functie de telul propus: daca vrei masa musculara faci anumite programe mai des, daca vrei "lean" faci altele, etc
eu fac cam o ora zilnic sau macar 6 zile pe sapt...asta pina ajung la telul propus dupa care o las mai moale, cam 3 zile intensiv pt a mentine rezultatele.
in cazul meu mi-a trebuit combinatie de cardio ca sa dau jos grasimuta inutila si strength ca sa construiesc ceva masa ca nu prea aveam in dotare... eu fiind inalta, muschii mei sint lungi si subtiri.
intensitatea e mare...trebuie sa fie mare daca vrei rezultate!
Ma tenteaza si pe mine Slim'n6, sa-mi spui daca merita banii dupa ce iti ajunge Ma gindesc ca va trebui sa variez la un moment dat si deja imi caut alte CD-uri
Nici mie nu-mi place sa am stresul dietei de aia n-am eliminat piinea complet doar am redus-o, la fel si cu dulciurile dar am o presimtire ca daca vreau sa ajung acolo unde mi-am propus, trebuie sa mai tai de pe lista dpdv cantitativ
Cu televizorul si eu sint lecuita, nu ma mai uit la absolut nimic, din joi in pasti mai inchiriez un film bun si atit. Cit timp am irosit in fata lui! puteam sa fac atitea chestii in loc...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
Allure spune:
e plin netul de reviews la P90X...scrie lumea romane adevarate cu laude la adresa lui! am gasit citeva edficatoare:
http://hubpages.com/hub/P90X-Reviews-Does-P90X-Work
http://www.extreme-fitness-now.com/p90x-reviews.html
ca sa nu mai spun citi au pus pe youtube filme reale cu transformari reale
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
carolinah spune:
Am uitat sa va spun de mine ca sunt tot sugarless. Sambata asta am avut si aniversare in familie si n-am mancat tort, nici pofta nu mi-a fost. Si maica-mea facuse placinta de casa, n-am mancat nici de aia, ca pur si simplu nu-mi mai vine. Am mancat duminica budinca de mascarpone (facuta de mine si contine zahar caramel) pt ca era felul 2 (dupa ciorba de fasole pe ciolan, traditie de familie), dar,in general vorbind, am reusit sa-mi scot dulciurile complet din cap. Mi se pare incredibil, n-as fi crezut ca voi reusi. Eu am avut perioada destul de lungi in ultimii ani cand mancam controlat dulciuri, dar never fara si acum e asa de bine. Practic cand vreau ceva bun ma indrept automat spre o varianta sanatoasa gen fructe sau fructe uscate, si alea in cantitate mica. I am free!!!
Allure, nu stiu daca Slim in 6 e de tine dupa ce ai facut P90X. Mie ala mi s-a parut mai dur si asta parca e mai de fete, asa, parca ar fi un downshift pt tine. Desi probabil ca ar merge de intretinere...
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Conchita, ce bine suna ce spui! Hai, detaliaza, daca poti! |
am semnat contract pentru noua luni de zile sa scriu o carte, visul oricarui scriitor...:-)) trei luni research, sase luni scris. partea buna e ca voi fi in continuare langa sonia fara sa fie nevoie de day care, desi dupa cum decurg treburile creca mi-am facut vise desarte - cel putin in perioada asta de research sunt plecata de-acasa zi lumina.
Marina, da, inseamna si calatorii, dar nu prea departe si nu indelungate, sper. altfel o iau si pe sonia dupa mine, ca nu rezist fara. la calatorii ma refeream pentru mama, ca acum i le-as fi putut oferi ei, financiar vorbind...
carolinah spune:
Conchita, felicitari, ce fain!!! Nu stiam ca esti scriitoare. Visul meu este sa fiu editor de carte... si daca ai sti what I am actually doing for a living... Sunt asa de departe si asa de mult admir oamenii care stiu/pot/vor sa-si urmeze visele.
Nici eu nu cred ca va merge fara daycare pt Sonia, dar probabil ca ar merge pt cateva ore pe zi doar, nu 8 ore cat ar fi stat daca ai fi avut un serviciu obisnuit. Si cel mai important lucru, va avea o mama fericita si implinita.
Marina spune:
hehe bravo Conchita, sa fie intr-un ceas bun si sa ajunga best seller.
Acum vreo 2 sapt m-a abordat un coleg din Mexic, fusesem la un training impreuna acum vreo 2 ani si ramasesem oarescum prieteni. Omul in jur de 45 ani, super job, avea in fata o super cariera. Imi scrie ca si-a dat demisia ca sa-si urmeze visul de a fi scriitor. A scris deja 2 carti si acum lucra la a treia care e ceva in genul despre prietenii pe care si i-a facut lucrand intr-o multinationala si despre tarile lor de origine. Si ma gandeam uite domnule ce inseamna o pasiune adevarata!
Allure spune:
Conchita, felicitari! Am vazut eu ca esti talentata ca tare frumos mai scrii pe blog!
Restul lumii, mai faceti sport sau v-a morcovit vremea asta? Eu tin cu dintii...nu ma las
Azi am bagat "arms and shoulders"...incepe sa se vada si la mine frumos definitia bratelor
Am pus la cuptor un pui cu legume pt miine. Ma duc sa ma bag la pijamale intre timp (+ ritualul de demachiere/ crem.uire)
Deus spune:
Buna dimineata dragi doamne!
Ploua marunt...Bacovia jubileaza:-)
Puiutul tot racit, ne tratam cu sucuri de fructe, compot si supica de pui...
Sport cu masura...adica doar pe banda de alergat cate 30 min am reusit sa fur
Mancat - ca si copilul, compot de mere cu scortisoara, supa de puiut si paine prajita cu usturoi.
Conchita: felicitari! despre ce este cartea?
Allure: esti tare pe pozitii, ma ambitionezi si pe mine!
Carolinah- felicitari ca rezisti la tentatia zaharului!
Marina : ce fel de bicicleta folosesti? te solicita? simti ca transpiri/tremura picioarele?
Va pup si va doresc o toamna blanda nu Bacoviana!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto