Gravidutze si mamici de Cluj -136-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am vazut poze de la ziua lui Tiadris, in albumul lui Co! Alex, e mai bine Tiadis, ca parca nu era in apele ei?

Cum se mai simt bolnaviorii? Multa sanatate tuturor.

Flory_blanca, eu nu stiu , poate te ajuta fetele.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Noi suntem bine! Am avut un weekend accelerat din mai multe puncte de vedere (Maria intreaba tot mai multe si “mestereste” tot felul de chestii, servici, curatenie, facut papica, etc.) si unele deceptii insa asta este si trecem mai departe! Si noi suntem tot la capitolul aerosoli si sirop de tuse…..
Intrebare…. La ce folositi algocalminul supozitoare? Ca antitermic????

GABRIELA – sanatate multa lui sara sis a ne vedem sanatosi cat de curand! Sa va ajute Dumnezeu ca dup ace vine bb2 sa nu mai fiti asa de bolnavioare!

VICTO – imi pare rau de vestile legate de Stefan! Tinem pumnii sa fie totul bine! Sanatate multa puiutului!

ALEX – sa va traiasca printesa si felicitari pentru petrecerea reusita!

IOANA – pupam printisorul vostru! Sper ca data viitoare sa ne “bagam” mai mult in seama! Sau sa asteptam sa mai crestem un picot! Hihihi! O sa ma mai uit pe usa de la gradi ca sa iti spun de activitatile grupei delfinasilor…..

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

flory nu stiu motivul pt care ai ales nanu , insa decat acolo mai bine as naste acasa, asta e parerea mea, tocmai a nascut o prietena de-a mea acu o luna si a ajuns la cezariana, iar in acolo a fost fff surprinsa cand a vazut ca toate erau cu cezariana,
este o clininica daca se poate numi asa unde primeaza bani , adica cezariana scrie pe tine chair daca vrei sa nasti natural , iti baga tot felu de motive.....

eu te sfatuiesc sa mergi la gine 1 sau stanca si sa iti alegi un medic

eu iti recomand din suflet pe dr Neamtu Antonia de la gine 1 sau acuma e Levai Antonia si o gasesti si la Medstar in manastur in ziua de marti

sau daxca dispui de bani mai bien mergi la Gynia unde e o adevarat clinica de ginecologie

te pup si iti doresc sa ai o sarcina usoara si fara probleme
te asteptam sa ne mai scri despre tine si bebeica

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

ciao gagici

am avut o zi plina azi , cu multi multi musfiri
mi-am culkat copilasi ingerasi , care sunt niste cuminti si am noroc ca altfel nu stiu cum as face fata si asa e greu dar daca ar fi rai amandoi
e greu meseria de mamica dar e fff frumoasa , pe zi ce trece parac imi creste inima tot maimult iar dragostea e imensa , nu se poate descrie in cuvinte

am zis ca il ducem pe D la tara insa nu pot sa il las, inaine era mai usor dar acum parca mi se rupe inima sa il stiu departe de mine

gabymama imi pare rau ca sunteti bolnavioare
delfinasul
eu ma refeream la programa copilasilor de la gradi , ca sa mai fac si eu cu Dragos ceva nou, sau sa mai ne dati ceva pareri
voi ce jocuri mai faceti cu copilasi sau ce activitati????
am ramas in pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Paula Sara e ok de ieri dimineatza, de cand nu a mai facut febra. La ea doar viroza a fost. Fara puroi in gat, fara tuse, fara secretii nazale muco-purulente. Azi a papat chiar bine, s-a jucat, a fost f. activa si vesela. Maine e musai sa o duc la gradi, ca nu am cu cine o lasa si sper ca va fi bine si nu va raci.

flory_blanca eu am nascut cu Nanu, m-a supravegheat f. atent pe toata perioada sarcinii si control postnatal; nu am ce sa-i reprosez decat ca nu a avut efect anestezia peridurala la nastere. Dar pot spune ca nu a fost o nastere traumatizanta, 4 ore a durat de la primele contractii pana la nastere. Pe vremea aceea nu era deschisa clinica Gynia, acum as merge acolo daca mi-as permite financiar. Daca ai alte intrebari, linistit poti apela.

Mergi la inceput

am vizionat si noi pozicile de la perecerea lui Tiadris, foaret reusite
co imi faci zile amare cu aparatul vostru dar si modelele din poze sunt la inaltime
cuvintele sunt mici sa descriu fotografiile
frumoasa tinuta Carinei

alex tot mai frumoasa esti, ai avut o coafura fff sic
frumos spatiul unde ati tinut petrecere
ne dai si noua mai multe detalii legate de spatiu

tare rau imi pare sa vad atatia bolnaviori

anamica bine ai revenit
asteptam mai multe vesti de la voi, ce mai face ana???? cand ne-o areti???? ceva poze

va sarut , sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Cum sinteti bolnaviorii? Sper ca bine!
Flory, eu am 2 prietene care au nascut cu Nanu, ambele pt ca erau prieteni de familie, deci ales sin motive de familie, nu de dr. Una a nascut natural, dar la a doua nastere nu a mai mers acolo, desi a nascut usor, nu i s-a parut chiar ok, iar a doua - cu cezariana pt ca nu se intorsese bb.
Se aud si de el, ca de majoritatea, si de bune si de rele. Nu e f dotat spitalul in caz ca apar probleme la nastere la copil.

OAna Alina, nu stiu ce viteze il luasera azi pe Patrick de nu se putea discuta cu el. Il cauta pe Thomas cred...

Noapte bunaaa

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

poftiti la capitol nou
Katia

Mergi la inceput