Gravidutze si mamici de Cluj -136-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Noi am fost azi la nunta,imi pare rau ca nu am putut ajunge la ziua lui Tiadris,sper ca la anul nu vom rata petrecerea..daca vom fi invitate.Asteptam pozeeee.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Alex, multumim pentru o petrecere minunata
Cred ca feciorul meu va fi mare amator de distractii, oare pe cine o fi semanand?
Vine cineva la circ la Iulius azi?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata scumpelor!

am absentat cateva zile ca am fost in Bucuresti la un curs.

in rest vesti foarte proaste din partea noastra,piti iar e cu febra, nu mare dar febra, zice ca o doare capul in spate occipital,sunt disparata, sincer imi trec tot felul de diagnostice care mai de care mai horormarti am facut programare la orl cu ea, sa vede, amigdalele si polipii si sa facem toate analizele de sange posibile, poate apare ceva si vom afla mai multe.as vrea si ea sa fiu atat de optimista ca si Gaby,dar simt ca mi-am secat toate rezervele, plang din orice, ma trezesc noaptea cu o neliniste, imi vine sa o iau s-o duc departe de toate bolile...parca ar fi posibil...so mor la gandul ca Doamne fereste e ceva mai grav...

Gaby-mersi ca te-ai gandit la noi!

va doresc din tot sufletul sanatate multa tuturor, ca restul le ducem noi si le rezolvam!

Si nu in ultimul rand sanatate, fericire si multe bucurii, un sicer La multi ani sarbatoritilor nostri scumpi Tiadris,Daria si Alvaro!!!!

Alex-asteptam poze de la party!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata.

Of, Meli, din nou febra? Si eu zic sa mergeti sa faceti toate analizele posibile ca sa va linistiti. Si linisteste-te fiindca Timeea are nevoie de tine lucida

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Mi-am adus aminte, Meli. V-am mai povestit, cand eram in spital cu Alexia era o fetita care face febra asa , ca Timeea, cum opreau antibioticul , cum face febra si povestea asta se repetase de cateva ori. Analizele aratau ca e o infectie in corp dar nu reuseau sa o localizeze. Si au stat 2 sapatamani in spital cu tratament puternic si au vindecat-o, nici acum nestiind unde era infectia. Dar s-a facut bine si de atunci nu a mai avut nimic. Asa ca nu dispera fiindca sigur exista ceva undeva si o sa se faca bine cu un tratament corespunzator.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna dimineatza fetelor.....ooff ce nu-mi place sa vad ca sunt atatzia bolnaviori...Noi speram ca am trecut hopul, am avut 3 zile febra dar nu incontinuu....cand avea, cand nu. Pofta de mancare si la noi era scazuta , era gatul usor inflamat. Dar de ieri si-a revenit bine Sara si am dus-o si la bunici la tzara unde e lumea ei.

Meli Doamne ajuta sa gasiti cauza infectiei, sa o tratati si sa stati mai linistiti. Ma gandesc ca iti este foarte greu, dar trebe sa fii tare, copiii asa simt cand ai si tu moralul scazut si nu ii avantajeaza deloc.

Paula ati fost la dr.? cum e azi Stefan?

Gaby speram ca antibioticul isi face efectul cat mai bine si o reface pe Sara. E bine ca ati fost la upu si ati aflat diagnosticul corect.

ceva poze de la petreceri??? nimeni nimik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ada, da am fost de dim la dr. si noi ca si Sara, amigdale inflamate, faringele..secretii urate..augmentin luam si noi, asa ca sapt asta nu vom veni la cresa.Ai grija cu Sara mica. asa am facut eu weekendul trecut, mi s-a parut ca e raceala usoara si iaca unde am ajuns.Ea tuseste?
Stefan nu vrea nimic sa faca, nici sa pape..numa bea apa si face nani (in brate la tati)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!!!!!

Am vazut pozici de la ultima voastra intalnire, imi pare rau ca n-am mai reusit sa intru, ca poate am fi venit si noi. Ramane pe data viitoare!

Felicitari pentru burtici, gravidutelor!
Maxime felicitari delfinasilor si iepurasilor care au intrat in sistemul educational! Si va doresc din suflet sa va fereasca Doamne-Doamne de raceli/viroze si alte cele.
Elena un pupic special pentru 2x mami, micutei ii uram o viata minunata!
Gabi ce frumos nume ati ales pentru micuta din burtika!
Sa inteleg ca sunt la aceeasi gradinita fetele, Carina, Sara, Maria?

Va pup,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

salutare la toate fetele si o intrebare daca ma puteti ajuta. eu nu sunt din cj dar merg la dr nanu la clinica sa privata din cj. pana acum am fost multumita de el. stiti ceva de el? ceva recomandari va rog ca nu prea stiu dr din cj decat la recomandarea unei prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Multumim din suflet, fetelor!Am sarbatorit si noi pe fuga, cu suflat lumanarica si mancat din tort cu lingurita + cantat La multi ani!

La nunta a fost foarte frumos, ne-am distrat tare bine si mi-a fost apreciata coafura (multumesc Alex si personalului extrem de cald si profesionist ).

Mergi la inceput