PCOS (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Buna fetelor,

am gasit un articol foarte interesant ref la stimularea foliculara in sindromul PCOS

Particularit#259;#355;i ale induc#355;iei ovula#355;iei cu Gonal-f ® īn sindromul ovarelor polichistice

http://gineco.pulsmedia.ro/article--Infertilitate-Particularit%C4%83%C5%A3i_ale_induc%C5%A3iei_ovula%C5%A3iei_cu_Gonal-f_%C2%AE_%C3%AEn_sindromul_ovarelor_polichistice--5553.html

ati facut vreuna stimulare cu GonalF? a dat rezultate?

numai bine, raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Aruam multumesc mult de informatie. Ma gandeam ca e de durata , mai ales dupa ce mi-a scris dr in mail ca dupa trei luni sa mai fac un test ttgo si daca va fi schimbare importanta vom face fiv. Daca nu continuam pana avem un rezultat ok.
Daca nu e mult, poti sa imi zici si de regimul tau , daca ai tinut. Eu am observat ca la lactate mi-e rau acuma cu metformin impreuna. Mai ales la lapte. CAsul deja imi iese si pe cot. De iaut mi-e frica sa maninc. Nici nu mai stiu ce sa minc.

pt toate fetele.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onesize spune:

buna fetele

e prima data cand scriu desi pana acum am stat in umbra
am fost diagnosticata si eu cu pcos si urmez tratament cu metformin
intrebarea mea e: a avut cineva probleme cu caderea parului ?
eu am "gauri" in cap si cred ca asta e cauza

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui magduta10

Aruam multumesc mult de informatie. Ma gandeam ca e de durata , mai ales dupa ce mi-a scris dr in mail ca dupa trei luni sa mai fac un test ttgo si daca va fi schimbare importanta vom face fiv. Daca nu continuam pana avem un rezultat ok.
Daca nu e mult, poti sa imi zici si de regimul tau , daca ai tinut. Eu am observat ca la lactate mi-e rau acuma cu metformin impreuna. Mai ales la lapte. CAsul deja imi iese si pe cot. De iaut mi-e frica sa maninc. Nici nu mai stiu ce sa minc.

pt toate fetele.

Magdutza nu am tinut un regim anume doar ca nu mai mananc dulciuri, sucuri(nici inainte nu prea mancam),fara grasimi gratare sau fiert multe salate si fructe.Eu nu am probleme la lactate mananc foarte multe.Incearca sa eviti alimentele bogate in glucide si grasimi.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Citat:
citat din mesajul lui onesize

buna fetele

multumesc

Si mie imi cadea parul (imi vedeam capul prin par:))dar nu pot sa zic ca nu imi mai cade dupa ce am inceput metformin. s-a simtit totusi o diminuare a numarului de fire cazute, insa tot cade. Parerea mea sa vezi si cu calciul cum stai ca poate si de la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

fetele,

am si eu o intrebare la voi, plz help....
ma gandeam sa ii dau sotului meu Branca Ursului...pana cand i se descopera cauza spermogramei foarte proaste. Oare e ok, ar putea sa ii faca rau?

as putea sa iau si eu chiar daca am si obisnuitul tratament cu metformin?

Voi ce ma sfatuiti????

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

raluca, foarte interesant articolul. eu pana acum am avut 2 fiv stimulate cu puregon la care am raspuns f bine, dar fara rezultate la fel de bune. chiar azi discutam cu medicul meu sa schimbam stimularea data viitoare. nu stiu exact daca o s-o si fac, din cate stiu eu puregonul este cel mai nou si da ovocite de foarte buna calitate.

fetelor, m-am reintors la dr copaescu ieri care mi-a explicat ca insulina si glicemia pot sa fie bine mersi in analizele de sange, rezistenta la insulina este la nivel ovarian in cazul PCOS si nu se fac teste la noi in tara. asa ca o sa incep siofor din seara asta si peste vreo luna-doua (in fct de valorile testosteronului) sa incep al treilea FIV. de fumat m-am lasat, mai fac si histero intre timp ca sa fie totul ca la carte.

spunea cineva de cazut parul. mie mi-a cazut zdravan de tot in ultimul an. de 5 luni folosesc hair grow (substanta activa minoxidil; in primele 2 luni am avut concentratie de 5%, iar dupa de 2%). tin sa va spun ca e chiar ok parul meu acum, mai rezistent firul, a crescut la loc unde picase. e drept ca efectele-s temporare, adica il folosesti 6 luni pe an si efectele dureaza inca 6 luni, dar foarte bun si vi-l recomand cu caldura macar pana cand se remediaza cauzele interne. se opreste imediat ce ramaneti insarcinate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Aruam multumesc mult de sfaturi. Nu stiu ce e cu mine, am sa incerc si fara glucide. Crede-am ca nu mai stiu ce sa incerc, mai ales dimineata cand ma trezesc cu o foame in suflet de simt ca nu ma mai pot ridica din pat de rau ce m-i se face. Am sa mai incerc sa nu maninc seara, ca pana acuma nu am facut asta, dar de cand cu metformin mi-e o foame de lup.

Vvalentina ATENTIE la BU, pt ca in mare parte da reactii adverse, s-a discutat ffff mult ca in loc sa inbunatateasca sperma o sad vertiginos. Din pacate am avut si noi experienta astasi am ajus fff rau. Mai bine dai ceva vitamine decat BU la sot. Uite dr meu din ungaria mi-a zis ca ii pot da vit E, C si zinc. De la dippe; herz am gasit un produs care contine toate cele impreuna ( pt ca m-am gandit sa nu dau in fiecare cate o pastila sa nu fie prea multa concentratia ca nici asta nu e bine.). Uite siteul http://doppelherz.com/products/52.html , e vb de C+Zink+e langzeit vitamine depot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

multumesc Magduta

asa ma gandeam si eu, plus ca eu una, momentan decat sa ii dau ceva dupa capul meu si sa ii faca rau, mai bine merg pe mana medicilor
Daca e cazul, probabil ca vom merge la un medic naturist,el trebuie sa aiba competentele necesare prescrierii

La mine, cm-ul se chinuie cumplit sa vina, si sanii ma dor de imi vine sa plang...de fapt acum numai sanii ma dor
De azi dimineata am o scurgere maronie si nu se declanseaza

editez:sotul deja a inceput sa ia singur Vit C, nu are ce sa ii faca rau;

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui onesize

buna fetele

multumesc

In primul rand bine ai venit pe

Apoi sa-ti raspund la intrebare. Da, eu am avut probleme cu caderea parului si am facut si fac inca tratament cu antiandrogenici. Imbunatatirile sunt substantiale, in acest moment nu ma pot plange ca as mai avea aceasta problema (sigur, sub tratament), DAR tratament cu antiandrogenici nu se poate face atunci cand vrei sa ramai insarcinata.

Mergi la inceput