Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 6

roxanik09 spune:
Buna fetelor !
In primul si in primul rand vreau sa o felicit din suflet pe aleesicoo, o mamica luptatoare care stia ea ca e insarcinata, chiar si fara test!!!! bravoooooooo! ma bucur mult pt tine, stiu ce inseamna acea nenorocita de a doua liniuta, mai ales cand .. in sfarsit apare !!
Apoi, bun venit noilor burticute! Sa aveti sedere cat mai placuta si fara greturi sau alte neplaceri!
Vreau sa subscriu la capitolul homeopatie - maine m-am programat la medic, nu mai suport starea asta, orice mananc imi provoaca greata si credeti-ma, am ajuns sa mananc paine prajita cu branza sau cartofi fierti cu branza.... Sincera sa fiu, datorita postarilor voastre ma duc la homeo, dar sa nu credeti ca inainte nu eram adepta lor. Dimpotriva - eu datorita naturistelor am ramas insarcinata, iar homeopatia si naturistele sunt cat de cat apropiate.
Pana acum, doctorita mi-a facut doar eco transvaginal, nu si tuseu vaginal. O singura data m-a "deschis" ca sa vada colul, atata tot, dar nu a si palpat inauntru..
Fetelor care urmeaza sa-si auda inimioarele odraslelor le sfatuiesc sa se inarmeze cu servetele sau batiste la ele, e un moment emotionant, eu parca pluteam dupa-aia, ne luase euforia si pe mine si pe tatic.
Apropo de tatic, eu planuiesc sa-i fac o surpriza si sa-i iau un tricou dragut cu un mesaj de "tatic", stiti cum sunt cele haioase, nu ? Am o prietena care face asa ceva si ma gandeam ca ar fi o surpriza placuta, insa nu cred sa mai astept pana nasc, o sa-i iau ceva acum.. sa mearga mandru la servici in acel tricou, si-asa ei nu se formalizeaza pe-acolo la camasa sau cravata!
zmeurica din burtica are 9+

aleesicoo spune:
Maitreyi multumesc
Roxanik , sa stii ca undeva departeee in sufletelul meu stiam ca e bb, iti multumesc frumos pt felicitari
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

turturica spune:
Seara buna si de la noi.
aleesicoo, felicitari, bine ai venit la odisee, sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos si cuminte. Eu nu stiu povestea ta, incerci de mult timp pentru bebe?
moni, cristina, la fel si noi stam la casa, mai incerc sa o conving pe Mara sa coboare scarile dusa de minuta, insa nu functioneaza mereu, asa ca am de carat. Noroc ca n-are decit 9 kile
vivela, citi ani are baietelul tau? Eu nu sint deloc stresata, de fapt nici extrem emotionata, ca sa fiu sincera si la sarcina cu Mara am fost destul de zen si convinsa ca totul o sa fie bine pina la capat. La doctor ma duc doar in 16 octombrie, m-a intrebat la telefon daca ma simt bine, daca iau acid folic si-n rest sanatate-n traista. Merg peste 3 saptamini sa vedem cum s-a fixat sarcina.
alinuta, bine c-ai rezolvat cu babysitterul, ce bine de tine ca doctorul tau e asa de aproape. Doctorul meu e in Zurich, la o ora de locul unde stau, dar nu-l schimb pentru ca am nascut o data cu el si il cunosc/ma cunoaste. Insa din cauza distantei o sa incerc probabil sa minimizez vizitele la doctor la strictul necesar, ca n-am cu cine sa o las pe Mara si trebe deci sa ma duc in timpul serviciului.
mommy_to_be, eu n-am deloc sini tari, de fapt n-am absolut nici un simptom, asa ca te poti linisti. Cit timp nu singerezi ar trebui sa fie in regula.
lori, daca sint numai scurgeri maronii si nu e singe rosu e ok, insa pentru siguranta suna-l pe doctorul tau si povesteste-i simptomele tale.
Vad ca va plingeti de greturi, pe la cite saptamini v-au luat greturile? Ca eu n-am nimic si sper sa ramin tot asa, nu de alta dar la sarcina cu Mara am tras rau de tot cu greturile astea.
Mami de Mara (19.08.2008) si 4+

moni_or spune:
ALINETTERO, eu parca in sarcina trecuta cand aveam probleme cu balonarea beam mult Activia (din ala mai lichid, de baut) si ma ajuta, stii ca si spune la reclama ca reduce balonarea. Alte remedii nu stiu, ca medicamente oricum nu prea avem voie.
MAYTREYI, bravo pentru hcg, inseamna ca pe la inceputul lui iun. ai dpn-ul,nu? Un fratior gemanut ( ca zodie) pentru frumoasa Alexandra
ANAMARIA, la multi ani fericiti inainte! Si sa fie bine maine la eco!
ALEESICOO, felicitaaari! Nu degeaba ti-ai pus semnatura aia care mie imi place tare mult, invingatorii intr-adevar nu renunta niciodata, nu-i asa? A, si am aruncat un ochi si la alte poze si vreau sa-ti spun ca o sa fii o mamica superba
Sa-ti dea DD o sarcina usoara, dusa pana la termen si un bebelus sanatos si la fel de frumos ca mamica lui!
MIRA, cum a fost la medic?Ai vazut inimioara?
VIVELA, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si tie! Si apropo de vise, si eu am vise frumoase despre cum o sa se joace fratiorii impreuna, ca la primul tare greu a fost (si mai e uneori) ca e tare mamos si de multe ori nimic nu pot face, nici la wc nu pot merge ca numai dupa mine e.
LORI, eu am vazut intrebarea ta dar nu am stiut ce sa-ti raspund. Nu stiu in cate saptamani esti, banuiesc ca mai mult de 4-5, pe la 4 stiu ca ar putea fi sangerarea de nidatie, dar daca e mai mare sarcina atunci si eu zic sa vorbesti mai bine cu medicul. Oricum, din ce stiu eu scurgerea e periculoasa daca e rozalie, nu maronie, insa oricum poate iti da ceva pastilute sa nu mai ai.
Eu tot fara simptome si fara greturi, paarca sunt mai sensibili sanii si azi am avut o durere de cap, insa probabil din cauza tensiunii mici, si in sarcina anterioara am avut tensiunea mai mica decat de obicei.
Monica, mami de Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

aleesicoo spune:
multumesc
am avut 2 sarcini.. un chiuretaj la cerere la 20 d ani.. si anul trecut o sarcina oprita din evolutie la 6 sapt
Moni, da intradevar invingatorii nu renunta niciodata, multumesc de felicitari, sa dea dzeu sa stea la "casuta"lui pana la termen si sa fie sanatos... ca de restul se ocupa mamii
Citat: |
citat din mesajul lui turturica Seara buna si de la noi. aleesicoo, felicitari, bine ai venit la odisee, sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos si cuminte. Eu nu stiu povestea ta, incerci de mult timp pentru bebe? moni, cristina, la fel si noi stam la casa, mai incerc sa o conving pe Mara sa coboare scarile dusa de minuta, insa nu functioneaza mereu, asa ca am de carat. Noroc ca n-are decit 9 kile ![]() vivela, citi ani are baietelul tau? Eu nu sint deloc stresata, de fapt nici extrem emotionata, ca sa fiu sincera si la sarcina cu Mara am fost destul de zen si convinsa ca totul o sa fie bine pina la capat. La doctor ma duc doar in 16 octombrie, m-a intrebat la telefon daca ma simt bine, daca iau acid folic si-n rest sanatate-n traista. Merg peste 3 saptamini sa vedem cum s-a fixat sarcina. alinuta, bine c-ai rezolvat cu babysitterul, ce bine de tine ca doctorul tau e asa de aproape. Doctorul meu e in Zurich, la o ora de locul unde stau, dar nu-l schimb pentru ca am nascut o data cu el si il cunosc/ma cunoaste. Insa din cauza distantei o sa incerc probabil sa minimizez vizitele la doctor la strictul necesar, ca n-am cu cine sa o las pe Mara si trebe deci sa ma duc in timpul serviciului. mommy_to_be, eu n-am deloc sini tari, de fapt n-am absolut nici un simptom, asa ca te poti linisti. Cit timp nu singerezi ar trebui sa fie in regula. lori, daca sint numai scurgeri maronii si nu e singe rosu e ok, insa pentru siguranta suna-l pe doctorul tau si povesteste-i simptomele tale. Vad ca va plingeti de greturi, pe la cite saptamini v-au luat greturile? Ca eu n-am nimic si sper sa ramin tot asa, nu de alta dar la sarcina cu Mara am tras rau de tot cu greturile astea. Mami de Mara (19.08.2008) si ![]() |

Alinutzaa spune:
Buna seara
Vivela multumesc Despre pici na, ce sa zic, nu e in totalitate meritul meu. Despre munculita aia a mea, e migaleala dar facuta cu mult mult drag. Mi-ar placea sa am mai mult timp pentru ca acum fac seara, dupa ce doarme piciul. Iti dai seama ca el ar mai lipsi sa stea printre vopselele mele si printre atele si acele mele. Si acum de cand cu samburelul asta mic, seara sunt atat de obosita incat cu greu ma urnesc sa mai fac ceva. Si imi pare tare rau ca asa ce imi zbarnaie niste idei prin cap!!!!
David ce face? E bine la noua gradinita?
Lori eu zic fuguta la medic. Sangerarile in sarcina nu sunt ceva neobisnuit, si daca nu ai si dureri probabil ca nu e nimic grav, dar cel mai bine sa te vada medicul. Cat mai curand posibil. Ma gandesc ca poate ai nevoie de ceva progesteron ca sa ajute samburelul sa stea bine fixat acolo.
Roxana haide, capul sus, daca te-ai programat la homeopat, asta inseamna ca in cateva zile ai scapat de greturi.
turtu mda, cam departe medicul tau. Doamne ajuta sa nu ai nevoie de el mai des decat controalele normale din timpul sarcinii. Pentru mine a fost doar o coincienta placuta faptul ca are cabinetul asa aproape. Medicul care mi-a supravegheat prima sarcina are cabinetul un pic mai departe de mine, dar nu a asta a fost motivul pentru care nu ma mai duc la ea oricum.
Seara buna va doresc
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+
Handmade by Alina

rosanne spune:
Buna burtici
Felicitari burticilor noi, sarcina usoara si bebe sanatos
Eu ieri am fost la servici 12 ore si seara m-a durut spatele si pe traiectul nervilor sciatici, de-mi venea sa plang. Cam devreme, nu?
Azi am stat acasa si am facut mancare....acum iar ma doare....imi vine sa innebunesc! Nu am greturi, am dureri...
La primul control am fost la 7 saptamani, si mi-a facut control cu valve si echo abdominal. Mi s-a parut ok sa ma vada si pe masa, la prima intalnire.
LORI, si eu sunt de parere sa-ti suni medicul poate iei pastile sau te cheama la control.
Burtici, pe mine ma intereseaza investigatiile care urmeaza sa la facem de acum incolo....poate facem o lista cu investigatii si perioada in care trebuiesc facute
Roxy 8+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

gabriella_t spune:
Aseara am fost la eco...avem un puiut mic de 2 mm
bine implantat si o casuta mica mica, nu am reusit sa ai vedem inimioara pt ca se pare ca ovulatia a avut loc mai tarziu asa ca sapt viitoare avem din nou intalnire cu nenea dr sa vedem iar puiul nostru de om.
E cel mai frumos cadou de ziua mea.
Pupici pe burtici.

aleesicoo spune:
neata!
fetelor asa ati simtit si voi??
aseara m-a durut burta de ziceam ca acum gata imi si vine.. drept pt care am cautat o ora o pastila de no-spa nu nu am gasit asa ca mi-am pus o perna pe burta sa imi tina cald, si apoi am adormit.. acum vad ca nu ma mai doare...

Victo spune:
salut
ale, tu cd ai avut UM?
mi-a facut si eu aseara un test, care insa a iesit negativ..e drept ca a fost numai z 25, dar...putea sa si iasa.
na..acuma ce sa mai zic..astept inca 4-5 zile, sa vedem dc apar uratii, caz in care o sa va parasesc din pacate :( si voi astepta deschiderea altei odisei..uff...
cu copilasii in brate..al meu e mare smecher..zice "Batze, mami, ca mamutica:)" la mine si la tati cere brate, altfel nu cere.
greturile la mine au aparut f tarziu, pe la 9 sapt, dar n-au mai disparut.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)