--> --> -->

Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Profit ca doarme "ingeras" ...

Monica, si noi tot la casa stam asa ca stiu cum e cu uractul - coboratul...numai ca de 2 sapt l-am invatat sa urce/coboare tinandu-ma de manute, ca nu mai puteam..

Mira, nici la mine de o saptamana nu mai sunt sanii atat de mutl in tensiune..

Anamaria, LA MULTI ANI!! Sa fiti fericiti, impliniti si sa aveti mai departe o casnicie de vis!

Alesico, felicitari!!! Ma bucur nespus de mult !! ..Bine ai venit ( inca o data )!!! O sarcina usoara si bebe sanatos.

Vivela, cum sa nu ne amintim..ti-ai pus efect glow, era sa ma pacalesti Bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Ce dragutza esti Vivela cu "sincere felicitari" de la medic. Ei, s-ar putea sa mai primesti un carnatz de analize de facut pe langa felicitari si ne vedem in 2 sapt.
Bine ai venit!!!!!!

Eu cred ca au fost de vina concediile vara asta, ca ne inmultim pe zi ce trece.

Ana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Multumesc de urari fetele. Bomboane si pupici la toata lumea.

Ana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cristina, ba parol ca glow-ul il am de multa vreme... nu vreau sa induc pe nimeni in eroare .
tu cum te simti? esti mai relaxata la bb2?
eu am crezut ca asa o sa fiu, dar tot imi tremura mana cand ma uit la liniuta a doua.
la prima sarcina visam cum o sa-l tin eu pe bebe in brate, cum o sa ne jucam si o sa ne alintam...acum visez cum o sa se joace ei doi, lasandu-ma si pe mine sa toc zarzavatul la ciorba ...

ana, eu tin minte ca si analizele mi-a zis dr sa le fac prin sapt 8, nu s-a repezit de la prima vizita. (a fost haios la prima vizita la prima sarcina:imi amintesc ca m-a intampinat doctorul- la care ma duc de la 18 ani cu "ce mai faci?" eu sec: "copii!" ).

ana, iau pupicii, dar bomboanele numai daca sunt cu ghimbir, fac stoc pt cand or incepe greturile

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Iubirisca daaaa a functionat pupicul.. sa vezi ce le bombardez si pe fete sa vina si ele dupa noi la odisee...
Cristina iti multumesc din suflet , si va multumesc tuturor fetelor pt o astfel de primire si sper sa raman pana la final aici...

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anamaria, eu servesc bomboane ...

Vivela, nu stiu de ce am ramas cu impresia ca nu aveai efect glow...scuze....Nu sunt neaparat mai relaxata ( tot am mai gasit eu cate ceva cu care sa ma stresez), dar stiu ce ma asteapta in final Si eu ma gandesc la cum se vor juca fratiorii!!..Abia astept.

Alesico,

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

nu a iesit infectie urinara la analize,nu-mi venea sa cred,mai revin,cu informatii oricum o sa le repet peste doua zile,ma grabesc cu treburi,mai nou dorm la amiaza doua ore

NIKOL6+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anamariam multi ani sanatosi si frumosi in continuare

alesicoo felicitari!

alinutza no prob

vivela felicitari!

noi am terminat plimbatul cu o bunica, baita cu cealalta, si acum se face nani pui

analize mie mi-a zis ca imi da sa fac dupa ce vedem inimioara adica peste vreo 10 zile.

o seara faina sa aveti

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

buna dragelor, cred ca nu ati vazut intrebarea mea anterioara.
Am niste scurgeri maronii de vreo 2 zile- sunt f f f nelinistita. Ce credeti ca poate fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lori, fuguta la doctor! sau cel putin pune mana pe telefon. scurgerile maroni nu sunt ceva neobisnuit, mai ales in primul trimestru, insa trebuie neaparat sa te vada un doctor.
mie intr-o situatie similara mi-a recomandat duphaston si sangerarile s-au oprit si n-au reaparut.
sa fie bine.

Mami de pui nazdravan

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput