Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Lori imi pare rauu din tot sufletul stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina

offf ce ma deprima vestile astea pe mine

4+ cu o

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor imi dati si mie va rog parola de mail si web?daca se poate bineinteles
si ne trece si pe noi cineva pe listuta?

4+ cu o

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Buna burtici, ati scris ceva de ieri nu gluma. Noi am avut probleme cu netul la firma, si ne-au pus sa limitam traficul non-business, adika bye bye forum. V-am cetit din urma, si v-am luat pe rand. Sper ca nu am uitat pe nimeni.

Eu asera am visat ca alaptam, si parca nu prea aveam lapte. Fricile mele probabil, sau "laptariile" mele care nu mai incap in sutien. Da' bebe era asa un scump, si maricel, si parca era baiat.

Cinezee, bine ai venit. Pai liniutzele tale sunt rosii bine, ale alesicai erau palide rau.

Si eu am interzis fumatul, ca sotul fuma la geam in bucatarie, da' parca acum il simt in toata casa. E exilat pe balcon, gata! Ca mi se face rau.

Mama, turturico, ce sot model ai!!! Al meu zice de pe acum ca el nu schimba scutece ca i se face rau. Sa-l vezi cum face daca e cumva vreo mancare mai veche. Rad de pocnesc dincolo de usa baii.

Legat de animalutze, noi am avut un motanel muuuulti ani, anul trecut s-a prapadit ca era bolnav rau, dar eu n-as fi putut sa-l dau, nici sotul. Pur si simplu n-as fi putut, cand stiam de pe unde l-am cules si cum s-a atasat de noi. I-as fi limitat accesul prin casa, L-as fi lasat pe sot sa se ocupe mai mult de el, ca sa nu fie gelos pe bebe, dar nu l-as fi dat. Insa asta e ceea ce simt eu. Fiecare face cum crede ca e mai bine. Am o prietena care are si motan si bebe mic, si tunde motanul, il spala mai des, nu-l lasa la bebe, si se inteleg de minune asa.

Vaccin gripal, nu stiu ce sa zic ca nu cunosc implicatiile in sarcina, dar eu una nu mi-as face. Cine stie ce efecte secundare mai are si are bebele probleme? Bag lamaie la greu ca sa mai cresc rezistentza, si cam atat. Voiam sa iau echinaceea, dar am citit ca totusi nu e indicata in sarcina.

Doamne discordia, imi pare asa de rau de situatia asta. Totusi cancerul de san e operabil si bye-bye cu el, adika poti avea o viatza normala dupa asta. Si cu un implant se rezolva si aspectul/implicatiile psihologice. Nu te gandi la ce e mai rau. Ea are un bebe mic, o sa gaseasca puterea sa lupte si sa-is revina, pentru fetita.

Veronica, stii ca avem aceeasi data a conceptiei? Hahaha! Si DPN e ziua soacrei!

Iubirisca pai cum sa nu vada daca e intra sau extra uterina?! Mai ales ca zici ca a vazut un punct mic? Scurgerile alea pot fi si de la nidatie. Intepaturi am mai avut si eu la inceput, vreo 2-3 sapt. de la ovulatie. De ce nu faci analiza la sange si te lamuresti cum e? Daca aproape se dubleaza valoarea e de bine, nu e extrauterina. (1 zi faci, una nu, si urmatoarea iar faci) Eu la Medlife am dat 60 de Ron in total. Posibil sa gasesti mai ieftin. Sau daca rezisti, ai rabdare inca 2 saptamani si te lamuresti. Stiu ca trec al naibii de greu, dar to cum vrea DD e pana la urma. Intre timp, odihneste-te mult si gandeste pozitiv.

ddanagh, si eu am facut la fel! Am citit o odisee de la cap la coada, mi-a luat ceva timp, si acu' scriu si eu fericita viitoare mamica! Ce ciudat suna cuvantul asta pentru mine!

Alesicoo, e CLAR! Esti de-a noastra! Yupyyyy!!! Mai stai vreo 2 sapt. pana te duci la eco, ca risti sa te duci degeaba, si sa-ti zica ca nu vede nik, sau cel mult un saculetz, care nu se stie daca are embrion. Eu stiam ca are, dar na', pana nu s-a vazut si gaga mica, nu m-a linistit. Si DA, ia acid folic. 4-5 mg pe zi. Eu iau Acifol si e ieftin - 1.6 RON, sau cam asa ceva. Despre vitamine, si eu am citit ca fetele le iau abia din trimestru 2 sau 3, pentru ca unele sunt contraindicate la inceput, A, nu-sh ce B-uri... Si daca doctora a zis doar Acid folic si no-spa, atat iau, desi m-am panichat cand am vazut ca altele iau utrogestan (voiam si eu, ca de, sa fiu in rand cu lumea, se pare ca nu e nevoie)

Of Maitreyi. Imi pare tare rau sa aud asta. Poate e o eroare totusi. Asteptam rezultatele la analiza.

Lori, poate da DD si intru la odiseea de iulie :) Noi iti tinem pumnii starsi si sa fie cu ochi luna viitoare.

Jassy, stiu ca patrunjelul are/sau creste un hormon, posibil estrogen, nu prea stiu bine. Parca il folosesc fetele care au dereglari hormonale (tinctura de marar, patrunjel). Dar s-ar putea sa zic prostii.

Cred ca maine va gasesc la capitol nou! O zi usoara, fara greturi prea multe.

Ana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ce limbarnita aveti astazi dragutelor!!!!!! gravidutele

Stati nitel sa va schimb de scutece.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput