Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Teoretic nu ai cum vedea mai jos de 6 ...7 sapt , nici nu imi fac griji , dar fac toate hcg-ul spuse de el si vad schimbare la valori

daca sapt trecuta au fost 300 cu 387 sapt asta la aia de marti a fost 658 si asta de azi abia am facuto asa ca maine vad valoarea

4 +un la termen astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

bai frate eu nu inteleg un lucru?????
cum nu isi pot da seama dr. daca e sau nu in uter??? cand la extrauterina in primul rand ai niste dureri de burta de te lesina si pierzi sange ... nu maroniu SANGE!!!!
si inafara de asta la extrauterina de dezvolta in trompa pana cand explodeaza si trompa(asa a patit nasa mea)
mai ales ca la eco vaginala se vad clar trompele

4+ cu o

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lori, imi pare tare rau, offfff..... ce sa zic, e bine ca poti sa vezi partea buna, ca nu trebuie sa treci printr-un chiuretaj chinuitor... o sa vina el bebe cand o fi pregatit

Ale, nu trebuie sa fii indignata, la varsta asta de sarcina (4-5 sapt de la UM) e cam greu sa vezi daca e uterina sau nu. gandeste-te ca embrionul are in jur de 5 mm, aparatura nu e intotdeauna performanta, sa nu mai zic de doctori care nu sunt neaparat si ecografisti excelenti. iar durerile in extrauterina nu apar chiar de la inceput. sa dea DD sa nu experimentam niciuna asa ceva .

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da posibil sa ma insel eu ... eu va spun din ce mi-a zis si mama mea ca ea a avut
sa fereasca dzeu pe toate fetele de asa ceva

4+ cu o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

bai frate eu nu inteleg un lucru?????
cum nu isi pot da seama dr. daca e sau nu in uter??? cand la extrauterina in primul rand ai niste dureri de burta de te lesina si pierzi sange ... nu maroniu SANGE!!!!
si inafara de asta la extrauterina de dezvolta in trompa pana cand explodeaza si trompa(asa a patit nasa mea)
mai ales ca la eco vaginala se vad clar trompele

4+ cu o

Aleesicoo, nici eu nu pot sa-mi imaginez cum de nu se vede; ca daca ziceai ca e eco abdominala intelegeam sa nu se vada dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vero am antecedente de sarcini oprite in evolutie plus ca nu stiam cate saptamani are sarcina de asta faceam hcg-ul ca niste date se bateau cap in cap. nici mie nu imi place asteptarea si stresul analizei da' daca trebuie cu placere.

alee poti incepe sa iei acid folic si pana ajungi la medic.

eu din tot ce am invatat pana acum vitaminele pana in saptamana 16 nu sunt recomandate ci chiar contraindicate. este contraindicata vitamina a in primul trimestru si cum preparatele astea vitaminice contin si vitamina a este bine sa fie evitate.

lori nu iti pierde credinta. bebe va fi acolo si aici atunci cand va trebui. noi doar trebuie sa asteptam cuminti si cu drag

alee la echo se vad trompele daca sunt inflamate sau contin lichid. altfel nu se vad. iar sarcina, chiar si extrauterina, nu o poti vedea sub 4-5 saptamani functie de scula. si nu doare de la inceput si nu pierzi sange de la inceput.

multumesc fetele de sustinere

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

lori imi pare tare rau ....o sa vezi ca o sa ne dai vestea buna cat de curand.
la extrauterina nu apar durerile chiar de la inceput, iar scurgerile la mine au fost maro....nicidecum sange rosu...nici macar cand s-a rupt trompa la 9 saptamani.
Azi imi e greu sa va urmaresc si sa citesc ce scrieti ca am o zi super nasoala...greturile nu ma lasa sa stau prea mult in picioare.
Am facut si eu bhcg ieri pt a determina varsta sarcinii pt ca la eco s-a vazut embrion de 2mm dar nu si activitate cardiaca.
Iar acid folic iau de vreo 4 luni de cand ne tot dam de treaba, cel mai bine ar fi sa luati din momentul in care aflati ca sunteti insarcinate....dar cu atentie daca va stiti alergice la anumite medicamente.
Dau fuga in pat ca simt ca nu mai rezist...va pupacesc pe toete si va urez o zi muuuuult mai buna decat a mea
5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORI

dragelor fete,

aseara m-au apucat dureri mari de burta iar scurgerea maronie a inceput sa fie tot mai roz. azi dimineata am fost la eco si am vazut ca sarcina se oprise in evolutie intr-un stadiu destul de devreme, sagerarile au continuat si dupa 15 minute mi-a venit menstruatie. Totul s-a terminat, singurul lucru pozitiv este ca nu mai trebuie sa trec la la chiuretaj.
Asta este - am sa va citesc cu drag si cu speranta ca ma voi incorpora intr-o alta genetatie de mamici.

Lori imi pare rau pentru pierderea ta, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau, poate ca DD a vrut ca ingerasul tau sa fie langa el.
As vrea sa te intreb cat au durat la tine scurgerile maronii, ca si eu am ganduri negre, cu aceste mici scurgeri maronii.
Culmea e ca ieri la doctor am spus despre ele dar nu mi-a zis sa iau ceva anume. Ce-o vrea DD.

va doresc bebici sanatosi si burtici frumoase si norocoase. va pup si va urez numai bine,

a voastra, Lori.

"When one of your dreams come true, you begin to look at the others more carefully."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetelor!

Lori, offf...... imi pare rau sa aud asta, dar lasa ca DD stie de ce a ingaduit asta pt tine, si asteptam sa intri cat de curand sa ne saluti si sa ne spui ca esti la urmatoarea odisee. Sa iti dea DD multa sanatate si sa treci usor peste acest moment greu...
Despre acidul folic si eu am inceput sa iau de cand am aflat ca is gravida si am luat o cutie ce contine doua sticlute una cu acid folic si plus alte 18 vitamine si minerale( exclus vit A) are toate vit din complexul B, magneziu , fier , calciu, vit D, E si C si acid folic de 400miligrame si cealalta sticluta are omega3 ca e f bun in perioada sarcinii si cand mama alapteaza , e bun si pt mama si pt bebe. In Romania stiu ca in general se da acid folic si poate omega 3 in ultimul trimestru de sarcina.
Va pup si o zi usoara fara greturi...

Cornelia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Cinezee bine ai venit printre noi si sarcina usoara si la termen iti doresc!

Cornelia 5+

Mergi la inceput