Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanik09 spune:
aleesicoo, Mira are dreptate !
Mie mi-a prescris dr. Elevit ( a spus ca orice vitamine sunt bune, atata timp cat contin acid folic), inca din perioada de preconceptie. Chiar si farmacista mi-a spus ca aceste vitamine ajuta f mult la prindere. Oricum, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul inainte sa iei vitamine de astea complexe, insa acidul folic nu-ti strica, dimpotriva, e esential, mai ales acum. Nu stiu insa concentratia recomandata, dar poate iti raspund si fetele care au luat doar acid folic.
Pupici.
zmeurica din burtica are 9+
Cordelia spune:
Si eu am luat acid folic cu 1 luna inaite si am inteles ca este f important sa luam in continuare - cica ajuta si la prevenirea unui avort spontan, asa am citit si oricum ajuat la mai multe.
Deci poti sa iei cu incredere (eu iau 1/zi)
aleesicoo - felicitari! ce test frumos ai tu acolo!!
Cordelia
9+
Cinezee spune:
Eheee Andrada de cand astept si eu momentu asta de vreo 2 aniii , ete sa potirveala naibe ce avem amandoua o sa ne facem galerie reciproc sunt putinnn de tot in urma taaa 

| Citat: |
| citat din mesajul lui andradap [red]Cinezee, bine-ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!! Iupiiiii , de cand te tot bat eu la cap sa ramai gravida!!!!! ![]() Gata...fug si eu la somn Noapte buna! |
4 +un
la termen astept
Cinezee spune:
Cam aceeasi problema am si eu ...ultima CM 19 aug , am fost la dr sa imi spuna una alta si a insistat sa fac o transvaginala nu a vazut nimic si m-a pus sa fac beta hcg , saptamana asta am repetat si tot asa mi-a spus si mie ca ma suspecta de extrauterina
| citat din mesajul lui Iubirisca Neata fetelor, Eu am fost ieri la doctor la transvaginala, dar nu mi-a putut spune mare lucru, mentionez ca eu am avut ultimul cm pe 31 august. S-a vazut un punct alb, dar mi-a spus ca deocamdata nu imi poate spune daca este intra sau extrauterina pentru ca este prea mica sarcina. Eu facusem socoteala ca si alesicoo, ca as fi in 4 saptamani si 3 zile dar mi-a explicat ca daca conceptia a fost mai tarziu acum as fi in 2 saptamani si un pic deci nu are ce sa se vada si mi-a zis sa vin peste 7 zile. In ziua cand trebuia sa imi vina cm am avut niste scurgeri maronii, fara nici urma de sange, mi-am facut si doua teste si au iesit pozitive. I-am spus doamnei doctor ca mai am mici scurgeri, dar foarte mici scurgeri maronii, si mici intepaturi (ea m-a intrebat daca ma doare burta si i-am zis ca nu); nu mi-a spus ca trebuie sa fac nimic doar ca trebuie sa mai astept. Eu ma gandeam totusi sa ma duc peste 2 saptamani (trecem printr-o perioada un pic mai grea cu banutii) si decat sa ma duc peste 7 zile si sa mai dau un milion mai bine mai stau si poate DD va dori sa se vada ceva .Voi ce credeti? |
4 +un
la termen astept
aleesicoo spune:
maine gata la farmacie cu mine.... pot sa iau din ala de 5 mg?
4+ cu o 
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Cinezee spune:
Alesico..se vedee superrrrr acummmmmm
maitreyi imi pare tareeee rauuu ufffff 
Ete si datele mele ptr tabel
ultimu cm : 1 aug 2009
data nasterii 3 mai 1971
dnp : pra devreme inca presupun undeva in mai 2010
4 +un
la termen astept
Cinezee spune:
sa stii ca pana la aceasta sarcina nici eu nu aveam habar de beta hcg , dar m-a trimis dr haiduc sa le fac , le fac in filantropia o data la 2 zile /de 2 x pe sapt
| citat din mesajul lui veronicach fetelor sper sa nu par ciudata dar eu nu mi-am facut niciodata hcg voi mergeti a 2 zile la spital sa va ia sange? sincer cred ca va stresati un pic prea mult...dar poate gresesc eu |
Aleessico eu iau acid folicu de la zentiva este 1 leu cutia
4 +un
la termen astept
aleesicoo spune:
maine ma duc sa imi iau si eu acid folic
4+ cu o 
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Iubirisca spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Cinezee Cam aceeasi problema am si eu ...ultima CM 19 aug , am fost la dr sa imi spuna una alta si a insistat sa fac o transvaginala nu a vazut nimic si m-a pus sa fac beta hcg , saptamana asta am repetat si tot asa mi-a spus si mie ca ma suspecta de extrauterina
4 +un la termen astept |
La mine a vazut un punct dar a zis ca e prea mica sarcina si de aia nu poate sa imi spuna daa e intra sau extra, dar eu am avut ultimul cm pe 31 si se cam leaga; tu in schimb ai zis ca ai avut pe 19 august.
LORI spune:
dragelor fete,
aseara m-au apucat dureri mari de burta iar scurgerea maronie a inceput sa fie tot mai roz. azi dimineata am fost la eco si am vazut ca sarcina se oprise in evolutie intr-un stadiu destul de devreme, sagerarile au continuat si dupa 15 minute mi-a venit menstruatie. Totul s-a terminat, singurul lucru pozitiv este ca nu mai trebuie sa trec la la chiuretaj.
Asta este - am sa va citesc cu drag si cu speranta ca ma voi incorpora intr-o alta genetatie de mamici.
va doresc bebici sanatosi si burtici frumoase si norocoase. va pup si va urez numai bine,
a voastra, Lori.

.