Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
jassy_jassy spune:
Buna dimineata burtici! am venit la raport
eco nu am mai facut miercuri,acum o sa-l fac duminica.de cand am aflat ca sant insarcinata nu am facut decat o singura data hcg si o sa-l repet duminica.nu stiu ce sistem au aici,ca pe forum citesc ca fetele fac hcg la 2 zile.asta e,astept sa treaca pana duminica...dar trece f incet...
fetelor,vreau sa va intreb daca patrunjelul dauneaza bebelusului?aici in egipt toate femeile imi zic sa nu consum patrunjel.oare de ce?am cautat pe net dar nu am gasit nimic sa ma lamuresc.
in rest nu am greturi sau somnolenta .doar sani ii am enormi si durerosi.de o luna nu am iesit din casa
si eu inainte de asta eram f activa.practicam kikboxing,jucam tenis,faceam echitatie...uff,acum stau si ma uit pe pereti
Maitreyi-imi pare foarte rau pentru hcg tau si de vestea care ti-a dat-o doctorul....dar trebuie sa fii tare si sa nu cazi in depresie,nu e vina ta,DD nu a vrut acum,o sa fie alta data
va pup si revin duminica cu un nou raport
Jassy Jassy 5+
roxanik09 spune:
Buna tuturor !
discordia, imi pare tare rau ca treci din nou printr-o perioada nefericita, si culmea, in perioada in care ai cel mai mult nevoie de liniste si calm..
maitreyi, poate totusi ar trebui sa mai faci o data analiza, poate e o incurcatura, o greseala, ceva !
aleesicoo, nu-ti poti imagina cat ma bucur pt tine ! liniutele tale in evolutie... seamana perfect cu ale mele. Ca sa fiu sincera, eu si acum mai iau cate un test sa-l fac, sa vad din nou cum apar II, numai ca sa fac in ciuda atator teste pe care le-am aruncat la gunoi ![]()
Am fost ieri la homeopat, mi-a dat granule pt greata, pt asimilarea fierului, a calciului, pt imunitate si pt eventuale raceli.. au costat ceva, dar sper sa merite. Am inceput de ieri tratamentul, greturile mai sunt dar nu la fel de intesnse si mi-a mai revenit pofta de mancare.
Ma simt asa obosita.. vaaai, as dormi intruna !
Va pup pe toate!
zmeurica din burtica are 9+
aleesicoo spune:
multumesc din suflet Roxanik
sa dea dzeu sa raman langa voi pana la termen 
4+ cu o 
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
veronicach spune:
fetelor sper sa nu par ciudata dar eu nu mi-am facut niciodata hcg
voi mergeti a 2 zile la spital sa va ia sange?
sincer cred ca va stresati un pic prea mult...dar poate gresesc eu![]()
7+
aleesicoo spune:
vero nici eu nu am facut decat o data in viata hcg si m-a deceptionat dar fetele merg din 2 in 2 zile pt a vedea daca valoarea se dubleaza.. plus de asta ...hcg-ul arata si o extrauterina... gresesc fetelor?
4+ cu o 
veronicach spune:
nu, ai dreptate dar eu am facut eco si stiu ca e la locul lui
am citit inainte sa va scriu despre hcg ca sa nu fiu pe langa subiect
7+
Vivela spune:
veronica, nu gresesti deloc, stai linistita.
stii, curiozitatea e mare, mai ales la prima sarcina vrei tot timpul confirmari ca e bebe acolo, ca e bine...ai face analize la 5 minute nu la 2 zile
.
sau poate sa recomande doctorul in cazul in care are suspiciuni, fie despre existenta sarcinii, fie despre evolutia ei.
maitreyi,imi pare foarte rau
...
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
aleesicoo spune:
fetelor voi ati inceput sa luati acid folic la indicatia medicului?
mi-a zis o prietena sa iau dinainte sa ajung la dr.
4+ cu o 
Vivela spune:
alesico, cel mai indicat ar fi sa fi luat acid folic dinainte sa ramai insarcinata, cu vreo 3 luni. acum, nu-i chiar asa mare problema, insa ar fi bine sa iei cat mai curand, tubul neural se inchide in jurul zilei 28 de la conceptie
.
eu am inceput acum sa iau, la sarcina trecuta am luat cu vreo 2 luni inainte, pe toata perioada sarcinii.
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mommy_to_be spune:
Si eu am luat acid folic cu vreo 3 luni inainte de sarcina. ale, si eu zic sa iei cat mai repede acid folic. Da' nu te stresa, ca o sa fie bine daca de acum il iei cu constinciozitate.
Mira
6+