Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
maitreyi spune:
alee sunt vesnic studenta
bai frate parca nu se mai termina
am 26 de ani daaaar in ULTIMUL an la medicina deci anu' asta cu voia Celui de Sus schimb statutul de la profil 
cinezee bine ai venit alaturi de noi! se vede liniuta, se vede
sanatate!
bam-bam face nani de la 8 deja, eu mi-am luat utrogestanele si m-am cocotat in pat. am descoperit cum sa nu mai ametesc dupa ce le iau - cam o ora incerc sa nu fac miscari bruste si sa stau mai mult in pat si atunci scap usor cu ametelile.
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Cinezee spune:
si eu
valorile mele sapt trecuta la hcg au fost 300 si 387 saptamana asta prima tura ieri 658 mai am a 2-a tura abia fac maine
4 +un
la termen astept
mommy_to_be spune:
Buna fetele!
Cinezee, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen, + bebel sanatos si frumos. Felicitari
Zicea cineva pe aici ca nu mai suporta carnea... ei bine nici mie nu-mi mai vine sa mananc carne... Mai mult legume si fructe in stare naturala, insa incerc sa ma mai fortez si la putina carne, pentru fier. Am inceput sa am niste stari de greata care incep pe la ora 2 dupa amiaza si se acentueaza din ce in ce mai mult catre seara. La mirosuri sunt foarte sensibila si am interzis ferm fumatul in casa in orice incapere.![]()
Va pup, burtici fericite!
Noapte buna!
Mira
6+
aleesicoo spune:
adik o sa avem o doamna doftora aici
pe ce specialitate?
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi alee sunt vesnic studenta bai frate parca nu se mai termina am 26 de ani daaaar in ULTIMUL an la medicina deci anu' asta cu voia Celui de Sus schimb statutul de la profil ![]() cinezee bine ai venit alaturi de noi! se vede liniuta, se vede sanatate!bam-bam face nani de la 8 deja, eu mi-am luat utrogestanele si m-am cocotat in pat. am descoperit cum sa nu mai ametesc dupa ce le iau - cam o ora incerc sa nu fac miscari bruste si sa stau mai mult in pat si atunci scap usor cu ametelile. ------- mamica fericita de Alexandra si 5s ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
turturica spune:
mommy, felicitari pt simburel, cit priveste altele nu te ingrijora. Eu n-am stiut niciodata valorile analizelor, insa ca si vivela, nici n-as fi vrut sa le stiu, cita vreme doctorul zice ca e ok, am incredere in el.
alinutaa, esti foarte talentata, am tras si eu cu ochiul la semnatura ta.
gabriela, multi ani fericiti, ce tinerica esti, de fapt ce de tinerice sinteti voi pe aici. Tinerele si responsabile
, eu la 24 de ani nici nu vroiam s-aud de copii, nu eram pregatita pt asa ceva.
moni, ce emotionant trebuie sa fi fost! Eu nu primesc semnale din astea, din contra, azi am luat in brate un bebelus si Mara a venit urgent sa se agate de pantalonii mei ca sa o iau pe ea in brate. Sper ca-n 8 luni sa se maturizeze si sa nu fie geloasa
cristina, noi pentru Mara am luat de la bun inceput mobila de copii de la ikea, doar patutul cu zabrele o sa i=l schimb, planuiesc sa doarma bebe in el, iar pentru Mara o sa luam patut din asta de copilasi care se poate extinde. Deci asta e singura mare schimbare pe care o facem, camera lu' bebe n-am mobilat-o inca, insa dupa experienta cu Mara ma astept ca vreo 4 luni sa doarme bebe cu noi in camera, asa ca mai avem vreun an sa mobilam in liniste.
cinezee, bine ai venit si felicitari pentru cele 2 liniute, sarcina usoara, bebe sanatos, cuminte si papacios.
Cit priveste implicarea taticilor, cred ca si ei o sa fie schimbati dupa ce apare bebe. Sotul meu nu tinea mortis sa facem copil, insa dupa ce a aparut Mara in viata noastra a devenit cel mai devotat tatic. Eu nu i-am facut decit o singura data baie Marei, in spital, insa de atunci doar el ii face baie. O schimba de pampers, ii da sa manince, merg impreuna la cursuri de inot, cum pune piciorul in casa e direct la joaca cu ea, de-aia am si incredere c-o sa fie bine cu 2 copii, chiar daca sint de virsta apropiata, stiu ca am pe cine sa ma bazez.
Mami de Mara (19.08.2008) si
5+
andradap spune:
Cristina_26, de cand am inceput serviciul, adica de la 11 luni, a inceput sa doarma cu noi in pat. Pana atunci dormea singur in camera lui, in patutul lui. Vazand ca nu il putem face sa se dezlipeasca de noi si ca efectiv plange cand il ducem in camera, am hotarat sa demontam patutul si am pus un pat normal de o persoana, sperand sa-l convingem ca e mai bun ca cel mic. Tot nu am reusit nimic. Asadar, cand apare si bebe2, o sa avem un patut mic si unul mare… Si sper ca asa sa-l dezvat si pe cel mare de dormitul cu noi in pat.
Aleesicoo, noi am avut un caniche, dar l-am dat definitiv socrilor cand am implinit 7 luni de sarcina. Si bine am facut. Nu cred ca faceam fata si unui colicos si unui caine care trebuie scos afara, trebuie spalat pe labute, hranit, etc… Evident in prima faza m-am gandit sa-l dau de teama sa nu inspire vreun fir de par pustiu’ dar dupa, cand am realizat de fapt ce inseamna sa cresti un copil… am zis ca am facut cea mai inteleapta alegere… Sper ca nu sunt chiar de condamnat.
Legat de culoarea ochilor, teoretic ar avea mai putine sanse sa ii aibe verzi decat caprui. Dar totusi sunt sanse parca 25%
Mama mea s-a nascut cu ochi albastri din 2 paritni cu ochi caprui. Iar baiatul nostru are ochii verzi ca ai mei –sotul avandu-i caprui. Deci sanse sunt.
Cinezee, bine-ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!! Iupiiiii , de cand te tot bat eu la cap sa ramai gravida!!!!!
Si de cand tot iti spun de odiseea asta. Ma bucur ca in cele din urma ti-ai facut curaj. 
Gata...fug si eu la somn
Noapte buna!
de
Antonio (12.05.2007)
8+
aleesicoo spune:
nu esti de condamnat, a fost alegerea ta, insa eu stau si cu parintii in ksa si iti dai seama ca nu ies eu atunci cu ea afara.
asi a mea e tot caniche cu bichon maltez.
eu am alte conceptii in privinta animalelor cu bebei in ksa...
eu am crescut cu animal in ksa.. si era mult mai flocos decat asta mica a mea
acum fiekre face ce crede de cuviinta
iar in legatura cu ochisorii tare mult as vrea sa fie verzi.....sa i-a culoarea pielii a mea, bruneta asa masliniu....si okii verzi... sparge norma
| Citat: |
| citat din mesajul lui andradap Cristina_26, de cand am inceput serviciul, adica de la 11 luni, a inceput sa doarma cu noi in pat. Pana atunci dormea singur in camera lui, in patutul lui. Vazand ca nu il putem face sa se dezlipeasca de noi si ca efectiv plange cand il ducem in camera, am hotarat sa demontam patutul si am pus un pat normal de o persoana, sperand sa-l convingem ca e mai bun ca cel mic. Tot nu am reusit nimic. Asadar, cand apare si bebe2, o sa avem un patut mic si unul mare… Si sper ca asa sa-l dezvat si pe cel mare de dormitul cu noi in pat. Aleesicoo, noi am avut un caniche, dar l-am dat definitiv socrilor cand am implinit 7 luni de sarcina. Si bine am facut. Nu cred ca faceam fata si unui colicos si unui caine care trebuie scos afara, trebuie spalat pe labute, hranit, etc… Evident in prima faza m-am gandit sa-l dau de teama sa nu inspire vreun fir de par pustiu’ dar dupa, cand am realizat de fapt ce inseamna sa cresti un copil… am zis ca am facut cea mai inteleapta alegere… Sper ca nu sunt chiar de condamnat. Legat de culoarea ochilor, teoretic ar avea mai putine sanse sa ii aibe verzi decat caprui. Dar totusi sunt sanse parca 25% Cinezee, bine-ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!! Iupiiiii , de cand te tot bat eu la cap sa ramai gravida!!!!! ![]() Gata...fug si eu la somn Noapte buna! de Antonio (12.05.2007) 8+ |
aleesicoo spune:
fetelor fie ce o fi ..mi-am tras si eu semnatura!!!
daca a iesit si a doua liniuta asta e!!! bebe!!!!!
maine mai fac un test...insa nu cred ca cu primul pipilik de dimineata ca nu ajung la farmacie![]()
4+ cu o 
veronicach spune:
Fetelor voi ce parere aveti despre vaccinul contra gripa noua alias porcina
Auzisem la t.v. ca vom fi vaccinate gratuit, noi viitoarele mamici de scumpici, insa, sincer, imie atat de teama sa introduc virusii in mine(chiar daca sunt latenti) iar pe de alta parte, lucrez intr-un hotel in care avem,in cea mai mare parte, oaspeti din strainatate si tare mi-e teama....
voi ce o sa faceti?! v-ati gandit?
7+
discordia spune:
Se pare ca bucuria sarcinii mele este umbrita, cum a fost si la primul copil. Ieri am aflat ca sora sotului meu, deci cumnata mea, are cancer la san.Tot ieri au operat-o si i-au extirpat sanul drept.
Azi se implinesc 2 ani de cand tatal meu a murit. Tot de cancer. Eram gravida in 3 luni si am sangerat mult atunci de am zis ca pierd copilul. Dar Dumnezeu m-a ajutat si acum am o fetita sanatoasa. Nu pot sa cred nici acum ca povestea se repeta, eu gravida, cineva drag sufera de aceeasi boala. Cumnata mea are doar 37 de ani si o fetita de doar 1 an si 9 luni.Nu pot sa imi revin nici acum, sotul meu este terminat si el, de cand suntem impreuna de 7 ani, ieri l-am vazut prima data plangand. A fost groaznic.
mamica de fetita si
6s+