Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am si eu o intrebare la fetele cu copilasi deja....voi cum veti proceda cu mobila ???PE mine ma bate gandul sa ii schimb mobila lui Mihaita, iar actuala camera sa ii ramana bebeului...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

O, ce draguta esti Cristina, ce draguta intrebare ai pus.... mamicile care au deja bebe is sigura ca o sa iti raspunda cu mare drag...dar noi celelalte suntem alaturi de voi si mai un pic si vom avea si noi primul bebica

Cornelia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

apropo fetelor vroiam sa va intreb...
care aveti catei , pisicute aveti de gand sa scapati de ele cand vor venii bebicii?
eu am o catelusa de 11 ani deci nu ma lasa inima sa o dau....e primul meu copil, o am de la 2 sapt.. ii dadeam de 3 ori pe noapte sa manance

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

eu am doi baietei superbi de guineea si nu ma gandesc nici o secunda sa ii dau
intr-adevar nu o sa ii tin in aceeasi camera cu micutul dar nu am motive sa renunt la ei
animalele bine ingrijite, ce nu iau contact cu cele bolnave, ce suht deparazitate, vaccinate etc. nu pot fi considerate un factor de risc
cel putin eu nu le pot vedea asa
va puuup

7+

Mergi la inceput

Alesico, daca sunt vaccinati, deparazitati nu vad de ce sa dai catelusii/pisicile...bine, e de preferat ca in primele luni totusi sa le tii la distanta fata de bebe. Dar trebuie sa fii atenta, uneori animalele se simt neglijate si devin geloase, mai ales cum zici tu de catelusa ta, ca o ai de la 2 sap..

Cusa...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

pai am zis ca prima data cand intru in casa cu puiul meu ma duc direct la fata mea sa il miroasa , sa ii i-a mirosul, nu sa o gasesc cine stie cum in dormitor la copil ca il limbuieste pe ala mic de nu mai trebuie sa ii fac eu baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alesicoo citisem undeva tot de o familie cu bebe mic plus catel pe care il aveau de pui si cica a adus husbandu' o bluzita de la maternitate a lu' baby si a lasat-o la catel in cos ca sa se obisnuiasca cu mirosul

cris noi avem 3 camere dintre care cea mai mica e a alexandrei, dormitorul plus livingul care e comun cu bucataria si holul deci cam greu sa mai scoatem o camera. vor sta impreuna in cea mica si vedem noi mai incolo. cand or mai creste si or vrea separati ne mutam si gata faza e ca e mica mica adica are 10 m2...da' cei ce se iubesc incap si intr-o cutie de chibrituri

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

bun pontul si cu bluzita, fetelor ce ziceti ar trebui sa imi pun si eu la semnatura cele 4 sapt de bebic??? sau sa mai astept pana am un test mai clar???
vroiam sa te intreb maitreyi cati ani ai ? ca am vaz la profilul tau ca esti si studenta

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

alesicoo citisem undeva tot de o familie cu bebe mic plus catel pe care il aveau de pui si cica a adus husbandu' o bluzita de la maternitate a lu' baby si a lasat-o la catel in cos ca sa se obisnuiasca cu mirosul

cris noi avem 3 camere dintre care cea mai mica e a alexandrei, dormitorul plus livingul care e comun cu bucataria si holul deci cam greu sa mai scoatem o camera. vor sta impreuna in cea mica si vedem noi mai incolo. cand or mai creste si or vrea separati ne mutam si gata faza e ca e mica mica adica are 10 m2...da' cei ce se iubesc incap si intr-o cutie de chibrituri

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Cristina_26, Mihaita al tau m-a fermecat, are niste ochi superbi!!!! sa iti traiasca , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
si sa ii faci o surioara cu aceeasi ochi superbi!!!

da chiar fetelor daca eu si sotul avem ochii caprui, si tatal meu verzi nu ar putea puiul meu sa iasa cu ochii verzi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Cristina_26, Mihaita al tau m-a fermecat, are niste ochi superbi!!!! sa iti traiasca , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
si sa ii faci o surioara cu aceeasi ochi superbi!!!

da chiar fetelor daca eu si sotul avem ochii caprui, si tatal meu verzi nu ar putea puiul meu sa iasa cu ochii verzi?

Alesico, depinde...noi , eu si sotul avem ochii verde-caprui, dar, atat eu cat si sotul avem bunici ( el bunicul din partea mamei, eu bunica din partea tatalui) cu ochi albastri...Nicio secunda nu m-am gandit ca MIhaita ar putea mosteni ochii albastri, asta pana la ptoba contrarie...deci, niciodata nu se stie cum e cu genele astea....

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput