Religia in gradinita - optional impus?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis
pfuaaaauuu, tocmai am fost in week-end la o nunta maaare, cu peste 150 de invitati, toti au pupat la rand mirele si mireasa, iti dai seama ca nu o sa mai plece saracii de ei in luna de miere, sigur sunt deja bolnavi de ceva, la atatia virusi cati au luat

Eu zic sa nu zici hop pana nu trece luna. www.asianewsnet.net/news.php?id=6300&sec=14" target="_blank">Se mai intampla. Dar asta deja e subiect de alt topic.
Revenind la turma () noastra, care este rostul impartasaniei unei clase intregi? Altul decat prozelitismul cu forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cei 150 de nuntasi au dorit sa vina la nunta si sa pupe mirii.

Pe langa acestia cu siguranta au mai fost invitate alte 20 sau 50 sau 150 de persoane care nu au venit (habar nu am care e proportia veniti/invitati, dar cu siguranta nu toti cei invitati vin la o nunta). Acestia nu au dorit sa vina din diferite motive: nu aveau bani de dat, aveau altceva mai important pentru ei de facut in ziua aceea sau nu le placeau mirii si nu aveau chef sa-i pupe. Pe acestia nu i-a incolonat nimeni, nu i-a adus la nunta impotriva vointei lor si nu i-a obligat nimeni sa pupe mirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Dupa cum ziceam si pe un alt topic (religia in scoala) si la noi la gradi se practica activitati "educativ religioase". Cu toate ca sunt ortodoxa nici mie nu-mi convine situatia, dupa mine religia se invata acasa.
Mama il mai duce in vacanta pe copil la biserica si-l impartaseste dar acolo se folosesc lingurite de unica folosinta pentru copii deoarece asa a hotarat preotul.
Una e sa-i spuna mama pilde din religia noastra , sa le selecteze adecvat varstei lui si sa i le explice si alta e sa ii duca de la gradi incolonati la biserica si sa le dea o lingurita de vin timp in care ei sunt fascinati numai de flacara lumanarii pe care au voie sa o tina in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Dupa cum ziceam si pe un alt topic (religia in scoala) si la noi la gradi se practica activitati "educativ religioase". Cu toate ca sunt ortodoxa nici mie nu-mi convine situatia, dupa mine religia se invata acasa.
Mama il mai duce in vacanta pe copil la biserica si-l impartaseste dar acolo se folosesc lingurite de unica folosinta pentru copii deoarece asa a hotarat preotul.
Una e sa-i spuna mama pilde din religia noastra , sa le selecteze adecvat varstei lui si sa i le explice si alta e sa ii duca de la gradi incolonati la biserica si sa le dea o lingurita de vin timp in care ei sunt fascinati numai de flacara lumanarii pe care au voie sa o tina in mana.

Lumanare aprinsa in mana unui copil de gradi? Nu-i periculos?

Mergi la inceput