Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 8

Monnvas spune:
Aris deci baldabac cu Vitamina... Mda, ma asteptam la asa ceva. Nasu' nostru (zis si "grecul") spunea "Doamne iarta-ma, dar i-am zis in gand vreo 2 de mama popii cand am vazut cum il baga". Felicitari pentru dezturcire.
Footnote: la tata la tzara un copil nebotezat e "turculet"
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Ne-am vaccinat! n-am plans decat f putin ca mami s-a gandit ca metoda dyanei pt masa poate merge si la vaccin ![]() ![]() ![]() Diversificam de miercuri si doctoressa a zis un NU hotarat premergatorului ![]() pupam mamele si copilasii dragalasi ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
pai eu o sa cer drepturi de autor, ca nu se mai poate

ilinca, vin si pozele... da' sa aiba cine sa mi le faca; daca am pe cineva acasa e mai usor, ca distram mutzunelu la dublu, dar poze cine mai face??? e, si azi a fost surioara, dar ea-l tinea in brate si tot cu jucariile in cap am reusit sa-i dau sa pape

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

cum am venit pe lume

aris26 spune:
monica- nu ai vrea sa stii ce le-am urat eu. Noroc ca erau simpatici. Sotzul a facut stop cand a vazut copilul pe jos in fatza altarului. Sa nu te auda al meu de turci ca vede negru in fatza ochilor,nu exista jignire mai mare pe lumea asta pt el,daca auzea vorba asta il boteza pe masa de nashteri
25 martie 2009

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 de ce nu va ganditi la varianta Bulgaria ? E destul de aproape iar preturile sunt de bun simt ![]() 25 martie 2009 |
pt noi nu e chiar aproape

Mami lui

gigelica20 spune:
Buna seara fetelor,
Am revenit in Bucuresti, dar sunt o oaie capie...Asa ca mai cer ragaz o vreme pana sa revin printre voi...
In plus am si racit...si umblu cu masca pe langa Victor si ma rog sa nu raceasca si el...
La multi ani norei mele, Luana si La multi ani si ingerashului ALma (am aprins o lumanare pentru ea http://nshrine.com/shrine/Alma)...
Va pup pe toate..
Gigelica,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Karina26 spune:
Salutare fetele!
Raportam si noi venitul de la vaccin cu un picutz de scinceli la 6 luni 7 kg si 71cm..Acum doarme de asta am eu timp de stat pe aici.Ne-a zis ca este foarte lunguta si ca se vede ca este in forma.Nu a avut stare o secunda.
Vazut pe Alexandros botezat - un dulce - si pe Alexandra in varful patului.Ce fata expresiva are iti vine sa o papi!
Vazut si discutii despre premergator, eu sunt deocamdata undeva la mijlocul deciziei de ai lua ori ba.Mai vedem, studiem piatza.
Asa dyana mi-ai dat o idee cu prinsul jucariilor in jurul capului.Cred ca mutulache este numai un ranjet la tine.Daca m-ai facut si pe mine sa rad ..... Monnvas!
Karina - mami de buburuza Bia

dyana27 spune:
aris am ochit un super leagan pe acolo?????????? vreau detaliiiiiiiiiii!!!!!!!! mi s-a pus o pata sa-i iau leagan... bine, oricum o sa am cuie de agatat leaganul in camera la el si in sufragerie, asta e clar, dar parca i-as lua sui unul mai mititel pentru acuma; am vazut un leagan/scaun de masa, dar cica merge leagan doar pana la 12 kg, si cum mutzu mic are deja 8..; eu sunt in cautari de scaune de masa; am un miniblu langa mine, dar nu au decat 3 variante... si parca as vrea sa vad mai multe
; am vazut ce aveti si voi... si sunt si mai nehotarata... probabil ca dupa ce-l iau... tot o sa am un cui...
, ca asa suntb eu, niciodata nu sunt perfect multumita de ce iau pentru bebe
.. ca eu as vrea sa iau ce e mai bun si mai scump... da' nu se poate
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume