Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 16
Floric spune:
Daca tot deschidem discutii despre produse, hai sa va intreb DE CARE BATISTA BEBELUSLUI AVETI? AStept detalii despre firme, avantaje ,dezavantaje. Si sa va spun de ce? Mi se pare ca are tot mai multi muci si nu reusesc cu pompita clasica (Am un a de la Chicco). Nu este racit dar nu stiu ce are ca i unele seri dupa ce extrag (mai nimic) cand adoarme se simte in respiratie cum are mucii in gat.
Din capitolul "Daca nu am griji sa imi fac...?", vad o Alexandra superba care sta fericita in fundulet. Nu ma omorati-ma...si spuneti-mi ca mai exista copiii care la aproape 7 luni nu stau in fundulet singuri. Stiti ca eu am avut un stres ca Raru nu isi tine capul, pana la urma a reusit performanta pe la 5 luni jumate. Dar acu in fundulet...nika, cel mult sta cu sprijin pe maini dar mult aplecat in fata, cel putin asa isi mentine echilibrul.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Gianina34 spune:
simplyana - pt a depista alergiile ce investigatii faceti?
la cate probleme avem tare mi-e ca avem si de-astea
si nu stiu cum sa ma organizez
ajung in seara asta cu bebele la pediatra ei (sper) si vad ce-mi mai spune sa incerc
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Ole! Am descoperit "leguma" favorita a Adelei: marul. Dupa ce nu reuseam deloc sa imi pape piureul de legume, azi am reusit 120ml de piure de morcov+mar. Tare rentabil. (sunt producatori de mere, iar fi-su nu mananca mere deloc, nepoata e prima care le apreciaza. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
in combinatiile anterioare de legume ai incercat si telina?
cica le place surprinzator de mult gustul
avem 5 luni
Adee spune:
Alexandru Paul
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei
Pisik06
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Gianina34 spune:
floric - nu conteaza firma ; sunt toate la fel
neaparat sa folosesti spray cu apa de mare sau ser
nu-ti mai fa griji
toate la timpul lor
(sau te pomenesti ca-ti da emotii ca l-ai tinut infasat sarmaluta sand era mic,mic
)
avem 5 luni
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
in combinatiile anterioare de legume ai incercat si telina? cica le place surprinzator de mult gustul |
Nope, nu am incercat inca telina.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Gianina34 spune:
floric - mi-am mai adus aminte ceva - de, ca babele
:
nu cunva e aerul prea urcat in camera bebelui?
daca e aerul uscat, oricat ai curata nasucul, tot pare sa mai aiba intrusi acolo pt ca se usuca tare nasucul si scoate zgomote asemanatoare
doamne ce explicatii mai dau si eu![]()
sper totusi sa se fi inteles ideea
avem 5 luni
Gianina34 spune:
ayla - ma bucur mult pt voi; incet incet veti trece si peste incercarea asta
sa va dea Dumnezeu putere 

avem 5 luni
Ilinca_M. spune:
Aaa, ce bine, acum mi-am amintit: undeva in discutiile anterioare Aris intreba daca v-a recomandat cineva gulia, fiindca are "calorii negative" si deci daca mananci de-aia mai degraba slabesti. Eu vroiam sa intreb daca e sigura ca gulia are acele calorii negative (nu de alta, da' atunci sa stiu s-o mananc eu!
) fiindca eu stiu sigur de tzelina ca are aceasta proprietate (de-aia e recomandata in cure de slabire). Prin urmare:
-dam tzelina la copii daca are "calorii negative"?
- are si gulia asemena insusiri? (ca guliile-mi plac, as manca, pe cand tzelina...bleah)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 simplyana - pt a depista alergiile ce investigatii faceti? la cate probleme avem tare mi-e ca avem si de-astea si nu stiu cum sa ma organizezajung in seara asta cu bebele la pediatra ei (sper) si vad ce-mi mai spune sa incerc ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Inca nu stiu nici eu. Sa capat intai o trimitere la alergologie ...
http://www.lucamic.blogspot.com/

(sunt producatori de mere, iar fi-su nu mananca mere deloc, nepoata e prima care le apreciaza.