Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(76)*
Raspunsuri - Pagina 15

alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 monnvas - nu am avut nici un succes cu folclorul meu ![]() insa a mers ff bine chestia cu schumi ![]() astazi ma declar ff multumita: a mancat 210 gr morcov+dovlecel restul a zburat in toate partile si a mancat mami ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
restul?? pai tu cat vrei sa pape mai mult de 210ml piure

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

alina.n spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Fetelor, am vesti bune de la Ayla: "Am gasit apartament, facem bagaje. Clau e bine, Alex face mici progrese. Ieri a facut luana 8 luni, multumim daca v-ati gandit la noi. Pupici". ![]() ![]() ![]() |
Superr vesti! Deci s-a mutat in ungaria cu copii inteleg.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

simplyana_m spune:
Gianina34, nici nu m-am gandit ca ar putea fi si o afectiune a sistemului circulator, nu numai a aparatului respirator...Dar am retinut: dupa ce ne cautam de alergii, mergem mai departe si ne uitam la inimioara, desi medicii de pana acum m-au asigurat ca inimioara si plamanii suna bine.
Denisamada, nici eu nu cred ca e cainele de vina, eu ma simt ok si v-am spus ca am rinita alergica si nu suport pisicile si papagalii, dar poti sa stii?
Ca sa exemplific, am incercat sa-l filmez pe Luca in timp ce piuie - face exact ca un chitibus de plastic, chiar are unul pe care il tot mesteca. N-am prins decat un "piu"(nu piuie la comanda). Cand ii vine lui, face asa la fiecare expiratie, pana ii schimb pozitia. Daca nu e relevant filmuletul, mai incerc.
http://lucamic.blogspot.com/2009/09/blog-post_29.html
http://www.lucamic.blogspot.com/

denisamada spune:
citat din mesajul lui zsuzsu in legatura cu premergatorul, noi am folosit cu succes si la dani si a fost ok, la 11 luni mergea singur si vom folosi si acum am si pus-o pe Julia in el, dar doar vreo 5 min pe zi ca nu vreau sa o fortez pana nu vrea ea dar ea vrea direct sa stea in picioare si nu in fundic |
Si a mea la fel, vrea in picioare, desi un fund nu sta... De-aia am ridicat problema premergatorului, ca eu eram impotriva, pe motive statistic-medicale, dar... sunt flexibila.

Denisa-Madalina

Ilinca_M. spune:
Hm, interesant, chiar se aude piuitul...Acum sa vedem ce zice Bogdana, tot asa facea si Andre si asa fac si gemenii sau altfel?!
Tufete, Monvass, da' cum sunt alea "leagane cu chilotei"?! Dati o poza spre exemplificare.
Eu premergator n-o sa-i iau, nu-mi lipseste o plasticaraie in plus prin casa, v-am zis ca nu mai suport atata plastic de-aia am pus ochii pe scaunelul de lemn al Arianei...Plus ca daca baga viteza-n hardughia aia se sperie Manole si face infarct. Eu cica am inceput sa umblu la 10luni tare mandra si viteaza pana am tras o tranta si am bagat o spaima asa mare ca pana la 1 an si 2 luni nu m-am mai aventurat decat in 4 labe. Si pentru aia umblu bugat de bine acum, parerea mea
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Denisamada, nici eu nu cred ca e cainele de vina, eu ma simt ok si v-am spus ca am rinita alergica si nu suport pisicile si papagalii, dar poti sa stii? Ca sa exemplific, am incercat sa-l filmez pe Luca in timp ce piuie - face exact ca un chitibus de plastic, chiar are unul pe care il tot mesteca. N-am prins decat un "piu"(nu piuie la comanda). Cand ii vine lui, face asa la fiecare expiratie, pana ii schimb pozitia. Daca nu e relevant filmuletul, mai incerc. |
Nu-sh ce sa zic... cam scurt pt weezing, dar zici ca uneori face si la fiecare respiratie... Asta nu ar trebui sa varieze semnificativ cu pozitia. Pediatrii ce zic? Se aude ceva la stetoscop? Ar trebui sa fie usor de distins auscultator daca e vreo obstructie si daca ea este in plaman sau mai sus pe calea respiratorie.
Sanatate.

Denisa-Madalina

simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu-sh ce sa zic... cam scurt pt weezing, dar zici ca uneori face si la fiecare respiratie... Asta nu ar trebui sa varieze semnificativ cu pozitia. Pediatrii ce zic? Se aude ceva la stetoscop? Ar trebui sa fie usor de distins auscultator daca e vreo obstructie si daca ea este in plaman sau mai sus pe calea respiratorie. Sanatate. ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() |
Cel mai des am observat ca face asa la efort sustinut, in pozitii solicitante cum ar fi sezutul in fundulet nesustinut, rasucit sau te miri ce cascadorii mai face el, si chiar stand pe spate, atunci cand da cam mult din aripioare. Ii devine zgomotoasa intreaga respiratie insa piuitul ala la fiecare expiratie e de-a dreptul sinistru. SI daca il iau in brate sau il asez intr-o pozitie mai comoda, se opreste. N-am reusit sa gasesc un patern clar, pt ca nici in pozitiile sus-numite nu suiera tot timpul. Doctorii n-au auzit nimic la plamani, nici macar atunci cand a fost mucios (a avut o data muci, timp de aproape 1 saptamana, dar atat, fara temperatura sau tuse).
http://www.lucamic.blogspot.com/

denisamada spune:
Ole! Am descoperit "leguma" favorita a Adelei: marul. Dupa ce nu reuseam deloc sa imi pape piureul de legume, azi am reusit 120ml de piure de morcov+mar. Tare rentabil. O sa se bucure bunicii ceva de speriat.
(sunt producatori de mere, iar fi-su nu mananca mere deloc, nepoata e prima care le apreciaza.
)
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
restul?? pai tu cat vrei sa pape mai mult de 210ml piure ![]() ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
nu... azi a fost ziua norocoasa cu legumele
am spus restul pt ca eu fac cca 350 gr sa aiba ce zbura in toate partile

eu sunt multumita si cu 150 de aceea am spus ca a fost ziua norocoasa cu legume
ca in ceea ce priveste laptele

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

denisamada spune:
Fetelor, ce facem cu comanda aia de hainute, ca vine frigul! Daca ziceti ca primii nu-s seriosi, sa ne bagam la al doilea, eu am gasit si acolo kestii de 160-170ron si mai caut daca trebuie sa iesim la o suma. E drept ca nu ma pot oferi sa manager-uiesc problema, ca-s greu deplasabila in timpul saptamanii, iar in we plecam din Bucuresti. (ma ofer sa duc la Targoviste trasportul, in skimb
) Asta e problema de nu reusim sa ne organizam, nu?
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )