Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Vio , sa fii sanatoasa si baftoasa!

n-am retinut, ai dat de jobul ala super-meserias?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc, fetitzeleee!
Vivela, inca nu; adica am dat, dar dureaza pana primesc aia licenta si deschid firma, iar eu nu cred ca mai am rabdare pana atunci. Astept sa vad daca iese ceva intre timp, daca nu, acolo ma duc. Vedem.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cred ca de la vreme mi se trage, ca am asa un somn in mine de adorm pe tastatura! vreau sa vina odata toamna adevarata...........nu mai suport soarele asta de vara!

*fata draga nu fii trista, prostitutzia exista!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vio, la multi ani fericiti, cu multaaaaaaaa sanatate si iubire cat cuprinde Ma lasi sa te pup?

Ioanaiub, chiar daca vin tarziu, accepta si felicitarile mele, sunt din toata inima Poate descoperi ca Mara vorbeste mai bine maghiara.

Vivela, deci am avut presimtire buna...valurile, vanturile.... Felicitari si sa ai sarcica usoara!

Michisoaro, ce ai cu soarele asta? Mie imi place vremea asta de numa-numa. Sa nu mai spui ca te alerg.

Luna, cat despre lipsa de energie... sa stii ca o impartasesc si eu. Am zile cand fac multe si sunt expeditiva si zile cand abia ma tarai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, ce face Daria?

Karli, cum fu excursia? Dar bosul?

Andicu
, sunteti bine? Cum se mai simte tatal tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Sunt aici !Citesc mai greu ,printre picaturi ,seara tirziu dupa ce dau stingerea la copii.Bine,ca de cele mai multe ori adorm eu inaintea lor,a celor mari mai ales .

Si eu ,ca si Lorina am reinceput scoala si deocamdata nu am timp de nimic in afara de scoala si copii .Mincarea si curatenia au devenit lucruri de weekend pt mine . Frumoasa Lorinei e colega de grupa la cresa cu Bogdan .Ultima oara cind vorbisem cu Lavinia aflasem ca racise fetita si de atunci nu am mai vazut-o .Bine,nici Bogdan nu a prea frecventat zilnic gradi

De la inceputul lui septembrie vad ca am parte numai de lucruri nasoale:eu cu mina in ghips ,acum e fara ,dar inca ma doare degetul cu pricina ,nopti intregi nedormite din cauza unor dureri de burta a lui Bogdan ,iar acum o diaree pe care nu reusesc sa i-o indrept ,nici cu regim alimentar ,smecta,debridat,homeopate ,saruri de rehidratare ,hydrasec ,ceai de menta .Si ca sa nu imi fie prea bine mai are si o tuse plina ,dar pt care am intrerupt deocamdata tratamentul cu orice siropel dulce ,din cauza scaunelor moi si dese.Tot obligandu-l sa manince numai de regim ,incepuse sa refuze si tot ce ii dadeam sa bea .Azi si-a mai revenit si de la amiaza nu a mai avut nici un scaun .Astept cu infrigurare ziua de miine

Faptul ca nu a facut febra deloc i-a facut pe doctori sa asocieze crampele abdominale dinainte cu posibili viermisori .Acum astept rezultatele de la noul set de analize .

Va pup si va citesc din umbra .Mai am de recuperat citeva pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

schimb capitolul.... sa facem bors si in celalalt capitol

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gata.... craticioara cu bors

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput