Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

acu' vreau un sfat de la placintaresele iscusite: cum bat spuma albusurile? adica exista vreun secret? ca cica tre sa bat albusurile spuma si dupa aia sa adaug un sirop fiert din zahar si apa........sunt groaznica, am 34 ani si habar n-am sa fac o prajitura!

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Eu bat albusurile la inceput pana se solidifica in asa fel incat cand intorci castronul cu fundul in sus nu cade nimic din el apoi pun zaharul si mai bat 2-3 minute. Si bat cu mixerul nu la mana

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

michy, albusurile trebuie sa le separi bine de galbenusuri, ca daca ajunge galbenus in albus, aleluia, nu se mai bat.
castronul trebuie sa fie uscat, fara strop de apa.altfel, asisderea.
se bat cu mixerul la viteza cea mai mare! (e important) si mai incolo, cand sunt deja batute pui si zaharul, daca asa e in reteta (si cred ca asa e), apoi continui sa le tii la mixer, ca se intaresc si mai mult. cel putin asa fac eu.

uite, iti dau sfaturi, nu de alta, da' tre sa iasa checul bun

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele!
Am uitat sa va zic ca a fost ziua mea sa-mi ziceti la multi ani. Multumesc!
Cafera, imi iau pupicu' inapoi daca esti asa acra.
Mychy, ma omori! Ce-am mai ras cu soacra-ta! Sa stii ca nici io n-am facut chec in viata mea, desi sunt mult mai mare ca varsta decat tine. Dar insa de vreo 2 luni fac incontinuu saleuri si fursecuri si-culmea!- aproape imi ies!
In schimb la haleala sunt mestera. Ii trimit lu' vali la birou mail cu meniul pe care l-as face daca ar fi el de acord si el alege 1 fel 1 si 2 feluri 2. Ac' de ex, am ashea: supa cu galuste(i), paprikas de pui si rasol de vita cu hrean si garnitura de piure plus musaca hehehe. Cantina pre-oraseneasca la mine acasa.
Hai ca m-am pus pe scris, iar!
Georgi, ce (mai) faci?
Si beaaaaiii, nu mai vorbiti de sobolani parosi ca ma ia cu tremurat!
Stefania, ce tare esti cu gradina aia a voastra! Nici n-am auzit de prune galbene pana acum! Si ce scumpic doarme catarina!
Hai ca mai revin. Pa!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aha, deci le bat cu paletele de la mixer.....dar cu telul de la blender nu merge?
...si LA MULTI ANI VIOLETA!

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

draga mea vio,sa fii sanatoasa,iubita si fericita 1000 de ani.la multi ani!!!
ps.da-mi si mie reteta de rasol cu hrean,aci sau pe pm..saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Da, multumesc fetelor, a fost duminica
Georgi, uite aici, ca poate mai intereseaza si pe altcineva, dar ai sa fii dezamagita. Practic eu doar am fiert carnea : am luat de-a lungul carierei mele de bucatareasa ori rasol ori antricot de vita (a iesit mult mai misto cu antricot) si am fiert carnea separat, apoi am calit putin morcovii feliati, am agaugat carnea cu ceva mirodenii si gata. Piureul e clar, n-are rost sa va zic cum l-am facut . Sosul de hrean l-am cam cumparat, spre rusinea mea pt ca e groaznic sa-l faci tu in casa. Se da pe razatoare hreanul (aici plangi ca la cinspe filme indiene vizionate la rand), se amesteca cu miere etc. Te-am cam dezamagit, a? Dar a iesit super!
Insa paprikasu' e 100% munculitza mea. Se pune?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta sa ne traiesti o mie de ani!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vio la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!!

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

La multi ani VIo

p.s a mai aparut o reclama agasanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata, la amiaza

am vazut ca intreba Cafera de mine
ziua mea a fost pe 2 septembrie, am primit urarile la vremea respectiva dar primesc si acum

noi suntem bine, eu la servici, va citesc zilnic dar scriu mai greu ... acum am o perioada mai aglomerata, toti colegii sunt plecati, am ramas singura in birou, eu centrez, eu dau cu capul
copiii, slava Domnului, sunt bine, deocamdata nu s-au lipit virusii de noi si asta ma bucura tare mult
Mara a inceput sa vorbeasca, m-am mai linistit ... a inceput cursurile de maghiara intensiv , cu soacra-mea, ieri la tobogane numara pana la 10 (tiz) ... asa am aflat ca soacra-mea vorbeste cu ea doar in maghiara

vad ca aveti spor la gatit ... eu gatesc in tandem cu soacra, cand fac eu ciorba ea face felul doi si invers, aseara am facut ciorba de perisoare iar soacra a facut un ghiveci

LA MULTI ANI, VIO!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput