Strumfi de iul-aug 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Hai, mai fetelor, nimeni nu mai are nici un musafir nepoftit ca sa se anime spiritele, sa se trezeasca spiritul de ajuror in randul nostru?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cafera spune:
Ce gatim azi?
Eu am deja pe foc o supa de rosii cu taitei de casa. Felul doi fac musaca din piept de pui cu piure. Pieptul de pui il tai cubulete, de aceea pasez cartofii.
Ma bucataresc pentru ca am constiinta incarcata. Aseara nu aveam nimic si am gatit la minut o salata cu ton bucati, porumb, taliatele si o lingura de iaurt.
Ioanaiub, a fost ziua ta de nastere ? La multi ani atunci si sanatate multa! Sper sa nu fi incurcat borcanele
Greierash, ce faceti? Care e starea bolnaviorului? Acum cred ca e bine, dar mai aveti zilele de antibiotic. Sanatate!
greierash spune:
Neata!
Cafera, ce matinala esti, si cu planuri de papica...
Andrei e mai bine...si daaa continuam cu antibioticul.. Ieri , cand am ajuns acasa era foarte vioi, ne-am jucat, a fost frumos..Sper sa fie bine in continuare.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Hai, mai fetelor, nimeni nu mai are nici un musafir nepoftit ca sa se anime spiritele, sa se trezeasca spiritul de ajuror in randul nostru? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica de printese |
........ba da, eu o am pe soacramea!
luna, vivela se da mare experta la odisee!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
cafera, felicitari pt tunsulica! si noi l-am tuns, dar arata cam ciudat, i-au mai ramas ceva ciufuri ca nu statea o clipa, vroia sa se tunda musai singur! dar tot frumos e......
![](icon_smile_big.gif)
mai fetelor, de ceva vreme fiimiu ma zapaceste seara la culcare cu povestile cu "upu" adica cu lupu!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
chiar gabiarama, ce-o mai face? brazuca stiu ca e ocupata cu gradi! dana cu procreerea.......nici lorinaoo n-a mai dat un semn de viata!
*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*
mychydutza spune:
cafera, cum faci musacaua aia?
eu azi vreau sa fac ciorba de sfecla.........si o mancare de conopida! acu navighez pe net dupa retzete! si as vrea sa fac un chec. va vine sa credeti ca n-am facut niciodata???????????????ce mama denaturata pot fi!!!!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
cafera si eu fac ciorbitza cu taitei de casa... si cred ca te raportez eu, ca am nevoie de o acritura ca sa iasa ciorba buna!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Mi-e soooooommmn!
Cafera sa va fie bine tunsoarea.
Vivela atunci sa bem! Sa ai o sarcina usoara si sa-i faci lui David o surioara sau un fratior cel putin la fel de perfect.
Ma duc la cafeaua mea si la munca mea. Vad ca voi mai aveti si energie de gatit, eu sunt rupta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cafera spune:
Gata supa
Michisoaro, e simpla rau musacaua. Intr-o tigaie pui o lingura de ulei, arunci ceapa tocata marunt, dar nu o lasi decat putin putin, apoi pui pieptul de pui taiat cubulete, morcov ras si le lasi sa fiarba. Dai la racit, amesteci cu un ou si o lingura de pesmet si pui marar din plin. Cartofii fierti ii pasezi, tapetezi o tava inaltuta cu unt, intinzi un strat de piure, un strat din amestecul facut in tigaie si apoi iar piure. Tai niste rosii rondele si le pui pt aspect peste stratul superior si bagi la cuptor. Daca le place, cand e aproape gara, bati un ou, pui marar si torni peste rosii si mai lasi 5 minute. Pofta mare!
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 [Vad ca voi mai aveti si energie de gatit, eu sunt rupta. |
ce energie? n-am nicio energie! dar daca n-am haleala imi mananca asta mik urechile! si tre sa las mancare sa aiba soacra ce-i da, nu?