Strumfi de iul-aug 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
stefania, arunca si aici un sac de mere .
nu poti sa le pui in camara, undeva la rece? poate tin peste iarna si nu mai e nevoie sa cumparati.
michy, mi-a placut filmuletul. uneori - in zilele "bune" , cred ca David a venit de la un norisor dinala
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Gata ma supar si va trimit cu autocarul mere in Romania ca nu mai tine vrajeala
![](icon_smile_big.gif)
Am congelatorul plin de mere rase pt placinta. Si mai am 2 meri neculesi. In camara o sa pun o parte din merele care sunt acum de cules dar sunt multe. Imi pare rau sa le arunc dar nu am de ales
![](icon_smile.gif)
Si imi pare rau ca nu stati aici aproape de mine ca va indopam cu produse biologice din gradina
![](pupic.gif)
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
stefania, sa-ti dau adresa unde sa vina camionul?
stiu ca ma intind, da' niste piersici bune-bune n-ai?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Imi pare rau dar chiar nu am piersici te tentez cu capsuni, prune, corcoduse, prune galbene, mure, agrise, fructe de padure, morcov, marar, patrunjel,cartofi, salata, ridichi si cirese.
O romanca in Danemarca
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Stefania, ce faci, vrei sa ne mutam toate aproape de tine? Am vazut poza www.flickr.com/photos/balexandre/3803110113/" target="_blank">asta cu Catarina, unde doarme la etaj. Te rog sa-mi spui daca se da singura jos, si mai ales daca se da jos singura noaptea, cand e adormita
.
Monica. Noi ieri am fost in IOR, de obicei mergem prin parcul de la Vacaresti; am vazut ca voi frecventati alte parcuri, poate ne intalnim odata.
Vivela, ne ignori cu explicatia pentru ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
eu nu reusesc sa-l scot de doua ori pe zi afara pe andrei. cand ajung acasa, dupa o tura prin piata, tre sa gatesc, sa calc etc si uite ca nu mai ajung sa-l scot. si parca nici nu mai am putere.....
*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana75 Stefania, ce faci, vrei sa ne mutam toate aproape de tine? ![]() ![]() |
Pai daca va mutati aici nu mai trebuie sa arunc nimic :)
Catarina se urca si se da jos singurica ziua si noaptea cu ochii inchisi. Nu se trezeste de obicei noaptea si inca nu am inceput sa o dezvat de pampers asa ca nu se da jos din pat noaptea. Doar dimineata coboara si se strecoara la noi in pat sa ne pupacim :)
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
Hai ca m-au frecat astia la icre cu auditul lor, nici n-am mancat.
deci Vivela bem?
Stefania arunca la noi ca suntem mai aproape. Ce frumoasa-i Catarina, am vfazut-o repede in pozici.
Si sa ma laud si io, m-am plictisit de vechiul telefon si m-am dus si mi-am facut upgrade, mi-am luat super telefon, de mult nu m-am mai entuziasmat asa de tel, cu touch screen, internet 24/24 mistoc rau. Asa ca acum nu mai scapati de mine cu internetul si pe mobil.
Ah si vechiul meu tel i l-am dat lui Cosmin ca si prim telefon (ca nu am fost ok pana acum sa-i dau mobil, si acum mi se pare devreme dar este nevoie) nu va zic cat de fericit a fost ca i-amn dat voie cu telefon.
Hai va pup ca mi se intorc auditisti.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Ioana75 spune:
Stefania, oau, ce performante de cataratoare la Catarina. Smaranda se urca oricand in patul ala, dar nu se poate da jos singura - nu nimereste treapta (coboara cu spatele). Ma duc sa-i zic ca mai trebuie sa incerce
.
Luna, sa stapanesti sanatoasa telefonul nou.
mychy, eu pana in toamna asta nu ieseam niciodata seara in parc, dar acum n-avem scapare, ne pistoneaza copiii la cap pana iesim.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ce fac strumfii? Sanatosi, voinici?
Jadi, Mihaitzo, cum stati cu ingretzosharea?
Ce ne mai anima azi? Un soricel, o broscuta?
Sa nu mai stati bosumflate ca de vineri vin iar ploile si atunci va dau voie sa plangeti si sa impletiti cosite. Cine are
Raportez si eu una fetita tunsa. De mine E prima data pentru ca noi nu prea aveam ce si ma durea sufletul sa tai mandrete de firicele, dar erau cateva care au devenit rebele inaintea celorlalte si nu dadea bine deloc. Asa ca ne-am jucat jocul...fetita la coafor. Am improvizat salonul, adica am pus scaunelul, am adus oglinda de la setul de frumusete, i-am pus pelerina sa nu cada perisorul, am pomadat-o cu spray cu apa termala
A stat foarteeeeeee mandra, iar restul familiei s-a amuzat teribil. Am indepartat si eu firele crescute inegal si mi-a iesit destul de bine opera de arta. Acum avem un par uniform si multttttttt mai cret. Daca Alexia are spirale, vad ca Ilincai i se increteste in alt mod.
I-a placut asa de mult incat sper sa nu vrea sa ne jucam si azi acelasi joc
Zi buna, fete frumoase!
Aaaaaa, nu ma mai pupati ca sunt acritura si se ia