Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robert76 spune:

pai ce faceti domle pofta la lume cu atatea dulciuri,nah ca am facut si eu crema de zahar ars... S-a dus cura mea pe apa simbetei.
Musso eu o bag pe aia ca fac la copil,sa manice si el ceva dulce ,ca din comert nu-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

pai ce faceti domle pofta la lume cu atatea dulciuri,nah ca am facut si eu crema de zahar ars... S-a dus cura mea pe apa simbetei.
Musso eu o bag pe aia ca fac la copil,sa manice si el ceva dulce ,ca din comert nu-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Daca ar fi sa fac eu crema tiramisu, as folosi smantana scursa de zer, din aia cum se foloseste la pasca cu smantana, adica smantana pusa intr-o oala, pe un tifon, deasupra a niste malai si lasata asa cam o noapte pentru a putea malaiul sa absoarba tot zerul.
Smantana rezultata e groasa si seamana la consistenta cu mascarpone.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

loredana,noop ca-mi fur caciula,am stat in nesimitire mult prea mult si acum trebuie s-o fac..io sunt asa pofticioasa ca mi se umple gura de saliva continuu.
elena,interesant si de tinut minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Cristina, nu ai mai intrt de multa vreme... Sunteti bine? Ce face Ingrid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Eu am trimis o parte din famile la plimbari si cumparaturi, iar eu ma rasfat si ma dragalesc cu Ilinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

ciao fetelor :)

Am si eu putin timp liber si apuc sa scriu cateva vorbe.Va citesc des dar timp sa raspund ioc.
Alex s-a rasfatat enorm de cand am venit aici deh bunica bunicu matusha unchiu etc...Ii lipseste mult tati si primeste rasfat in surplus Isi cauta mult amicii din italia cu care se juca leapsa cu care facea intrecere etc.Intreaba zilnic de ''iubita'' lui..imi cam sfasie inima...mititelu e indragostit lulea.Nu prea reuseste sa se joace cu copii de pe aici dekt rareori.A inceput sa vb din ce in ce mai mult romana.Si noi ne mai balbaim cateodata cand se grabeste sau nu ishi gaseste cuvantul potrivit si zice eu eu eu eu....
Imi zice mereu sa iesim la ''parcul lui'' sper sa treaca repede perioada asta de suferinta dupa parcul si prietenii lui.

In rest toate bune...incerc sa golesc apartamentu si eventual sa si incep renovarile pana trimite tati mobila.E cam greu cu alex dupa mine dar usor usor sper sa reusesc.

Mychy ma bucur tare mult ca nu e nimic serios cu sotul tau.Si eu am mai avut sangerari la scaun probabil ar trebui sa ma duc si eu la un control.
jadi
anya daca ne citesti iti multumesc din suflet.
monicabo in ce parcuri iesi??

Fetelor mai demult vorbeati de o intalnire la ferma animalelormai sunteti amatoare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ce liniste p-aici, cred ca vreti sa ma lasati sa muncesc azi, nu?

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
slaaaba activitate..hai fetele,povestiti ce ati facut in wk.
noi ne-am plimbat prin ploaie ca doi romantici,unul topaind prin balti..si nu eu..n-am ce sa-i fac,trebuie sa-l scot indiferent de vreme,se joaca cat se joaca in casa dar cand incepe sa cotrobaie e clar ca trebuie sa iesim.
mychy,cum mai e andrei?
noi am scapat de muci,l-am aspirat temeinic,frica de otita si altele,si i-am dat aerius si septilin..desi nu prea sunt impacata cu produsele de imunizare,tot timpul ma gandesc ca pacalesc pentru o perioada organismul,dar mi-e teama de febra si altele,mai ales ca sunt si singura cu el.

zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

sa mearga mai bine povestile.
La multi ani Iosua! Oaana sa iti traiasca baietii .
Vivela azi si eu trag chiulul la birou. Nu stiu de ce dar e asa o relaxare. Maine parca vad ca recuperam.
Mai, mi-ati facut o pofta cu torturile voastre .... Am luat rapid o savarina de la chiosc dar ... fara prea mult sirop. Ar trebui sa ma bag si eu la un tort cu mere. Anii trecuti faceam foarte des.
Mami si domnisoara mea e indragostita de un baietel. Sa vezi ce tot foloseste cand intreaba de el si cum il cauta ....
Noi am dat o fuga la Ranca. Karli tu parca spuneai ca ai trecut de la Ranca la Obrasie? Sotul n a vrut sa riscam desi eu stiam ca se poate. Oricum peisajele sunt de vis. Erau niste nori superbi, Alex era super fericit ca atince norii, ca poate sa alerge prin ei . Cand fac rost de poze o sa le postez.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput