Licurici de ianuarie-februarie 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
iuliacris spune:
Miere, de la Earth's Best in mare si cele cateva organice de la Gerber. Ii plac cam toate de la borcanase. Tare faine pozele, ca de obicei, smecher pustiul, iar mama frumoasa tare... Bine ca ai scapat de stresul cu alunitele.
Cu dormitul, si Carla doarme in costumas cu totul, de doua nopti i-am dat si un body pe sub ca a fost frig afara. Si ea doarme mult pe burta si se rasuceste pe toate partile, dezi sacul de dormit nu va fi fezabil. O sa o culc intr-un costum din fleece ca am inteles ca sunt mai calduroase, dar nu inca. A, ieri i-am pus caciula ca erau 8 grade afara cand am iesit si atata s-a bucurat cand i-am pus-o pe cap...
Crisspy, distractie cat incape, sper sa-ti poti face timp.
Irina, of, of, te pup.
Corina, felicitari pentru dintisori
Alina2700, multa sanatate puiului mic
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flowerbee spune:
De 3 zile Alexia nu prea mai papa, adica si-a injumatatit portiile de mancare (si asa mici), plus ca plange mult, lucru care nu ii este caracteristic. Azi i-a curs si nasucul si a stranutat. Rezultatul: are herpangina, deci o doare gatutul, mititica. Partea buna e ca a crescut cum trebuie si in greutate si in lungime si tot azi S-A RIDICAT PENTRU PRIMA DATA SPRIJINITA DE BRATUL MEU (din dorinta de a apuca laptopul). De atunci nu a mai repetat figura.
Sper sa ii treaca repede ca spatamana viitoare vrem sa facem Prevenarul, sa fie protejata pe seezonul rece.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina2700 38.4 am zis NUUUU 39.4 era de fapt!sunt zapacita de cap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAVID LUCA POVESTEA NASTERII Poze |
Alina, mergi la dr, 39.4 e febra mare, exista pericolul de convulsii! Sanatate!
Irina, pupam baiatul si mamica! Capul sus!
Bee
![](albina.gif)
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Ufff ce vreme aiurea aici. Ploua... sau mai bine zis burniteaza... Crisspy draga mea, te invidiez, tu o sa te bucuri de soarele Rivierei in curand
LA MULTI ANI Luca si Alexandra
Am tras o tura prin oras, sa-mi iau niste incaltari potrivite pentru servici (mama lui de servici!) ceva comod, de toamna dar totusi si cat de cat aratos si mi-am gasit. Yay me! Si m-am mai uitat sa vad si ce lapte praf gasesc... ca de luni va ramane jupan 10 ore/zi la childminder si ii va trebui laptic (mancarica o furnizeaza ea). Initial voiam sa ii dam laptic de al meu dar am realizat... ca nu am unde sa efectuez "operatiunea muls vacuta Milka", in banca exista doar o singura "staff room" folosita de toata lumea iar in buda nu am de gand sa ma bag (chit ca si aia e una singura deci...) Deci lapte praf va trebui sa fie , asta e...Mister in timpul zilei oricum papa foarte putin laptic, si voi continua sa-l pun la san dimineata, seara dupa cina, inainte de culcare + noaptea. Sunt super-multumita ca am reusit sa-i dau doar laptic de la mine pana la 9 luni si voi continua cat de mult pot si de-acum incolo...asta este...ne descurcam cat putem.
Miere, Iulia, si noi papam in principiu borcanase, mai bine zis borcanase "imbunatatite" - adica in piure-ul de fructe ii adaug iaurt si/sau branza, in piure-ul de legume ii pun uneori ou.
Roxana, ce chestii faine i-ai gatit Evei! Azi Mister a papat pentru prima data "spaghete carbonara" - da' de la Hipp si i-au placut ff mult. E bine... sper ca in cateva luni sa-i placa si spaghetele carbonara facute de mine
La noi inca merge bine sacul de dormit iar pe bebe il imbrac noaptea in body cu maneca scurta si sleepsuit. Temperatura din casa e 19-21 grade, cica perfect pentru bebei...vad ca ii place asa.
Iulia, imi pare rau pentru laptop. Ufff...
Criss, ce trai neneaca in Mongolia... ca in Romania pe vremea lu' nea Nicu...frig in casa, nu curge apa calda... nema curent... blocuri cenusii... papica mai mult lipsa...vai ce bine imi aduc aminte de toate...
Irina, draga mea, rau imi pare ca nu papa Andreita...uufff... eu cred ca e de la dintisori. Acum 2-3 zile, cand dincutul lui Mister dadea sa iasa, si el mi-a refuzat papica, doar la san ar fi stat. Deci curaj ca vor trece si zilele astea grele... zic eu curaj dar stiu si eu cum e... griji, lacrimi si ganduri...pana nu isi revine puiul. Te imbratisez
Miere, ma bucur ca nu au fost probleme cu alunitele si imi pare rau ca ai trecut prin momentele astea de stres mult Am vazut pozicile, ai baiat mare si frumos ... ador pozele lui cu mohawk
Koruccia, felicitari pentru dintisori!
Anna, deci ai Vladut plimbaret! Si merge cu spatele citisem ca multi bebei asa incep... si ii deruteaza tare ce se intampla
Alina, sanatate multa la puiut... si eu m-as duce cu el la medic, temperatura e cam ridicata.
Andre_ea, 5 dintisori! Wow...sa stii ca s-ar putea ca diareea sa fie tot de la teething. Noi nu avem diaree, noi avem nappy rash...traiasca crema Petrini! Soacra-mea zice ca asa era si tati lu' bebe... asa stia ea ca se pregateste inca un dintisor... se irita bebe la fundulet... si iacata ca asa e si Mister.
Aalina, distractie faina la Phoenix... si eu vreau. E una dintre trupele mele preferate, iar Ionut Contras, care e managerul lor si canta si el in formatie e un prieten si fost coleg de scoala de-al meu.
Naty, eu pana acum i-am dat la bebe pui, vita, vitel, sunca (din borcanel Hipp) si peste. Astea i-au placut. I-am dat si curcan si ficatel, dar astea nu i-au placut. O sa mai incerc.
Ufff Flowerbee, si Alexiuta nu vrea sa pape! Sanatate multa la micuta!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Helo,
Crisspy....Alina1986 zici...!!!...ce bine ar fi fost!!...aveam deja 10 ani in 86...acum mai am 2 sapt si fac 33 ani batuti pe muchie, Doamne cand a mai trecut timpul
.
Chiar ca suna bine ce faci pe acolo..acu cu criza asta e mai nasol pe la toti, da o sa treaca ea...MAMA ei de criza!!! ca si noua ne da de furie....
Dark, bravo!! Ma bucur ca ai avut succes! Eu am o matusa ardeleanca si de cate ori vine la noi o pun sa gateasca (noroc ca-i place). In afara de varza a la Cluj, mi-a mai facut niste taietei cu varza...o minunatie!! Ai mancat vreodata?
Andre_ea, bine ca nu a mai facut febra...asta inseamna ca e pe trecute...bravo!!
Criss, ce nasoooool!! Si departe si frig...sper sa va fie bine cat de repede. Cum te-ai acomodat acolo? Vorbesc engleza, te descurci cu galbejiti? SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Off am avut o zi infernala la munca ...si acu' ma asteapta si 2 ore de condus...da' macar il vad pe Razvi
...
Irina multa sanatate lui Andreita...sper sa-si revina curand......fruntea sus
Bee si voua sanatate multa si felicitari pentru ridicat...nu-ti fa probleme, sa vezi ce repetari o sa tot faca... fetita mare
Alina cum mai stati cu temperatura? ati fost la dr?
Dark sunt sigura ca va descurcati voi cumva, mai ales daca Mister nu papa laptic in timpul zilei..."big hug"
Anna felicitari pentru Vladut ...sa stii ca Razvi numai inapoi merge...si tot asa se oftica ca nu ajunge niciodata unde si-a propus...mai nou mama mi-a zis ca il tine si in picioare si tot inapoi o ia...oare copilul asta nu stie decat o directie
???
Ne "auzim" mai incolo
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Helo, Crisspy....Alina1986 zici...!!! ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Crisspy mamica fericita de
![](copilas.gif)
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Alina1976 spune:
Naty, eu i-am luat Anei de la targ o consola de jocuri Vtech. Uite asta: www.crazytoys.ro/jucarii/Console-V-Smile-1116/VTech-95/863/Consola-TV-V-Smile-include-joc-Winnie-the-Pooh.html" target="_blank">http://www.crazytoys.ro/jucarii/Console-V-Smile-1116/VTech-95/863/Consola-TV-V-Smile-include-joc-Winnie-the-Pooh.html
Sper sa-i placa.
Am fost cu ea la balet la o tipa care zicea ca face cu copii de 3 ani jumate si a zis ca sa vin sa vada chiar daca are doar 3 ani....Am fost, a vazut-o si a zis sa o mai las acasa macar 3 luni...asa ca, tre sa facem altceva.SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Asaaa... daca vreti sa va distrati una buna ia uitati-va aici:
http://myfirstfail.com/ . Unele poze sunt absolut bestiale
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Jucariile V-Tech sunt the best!
I-am luat lui Aidan, un laptop, telefon, catelus cu telecomanda, o mingie care se rostogoleste singura si care l-a stimulat f mult la mersul de-abusilea, o carticica () care spune povesti cand ii atinge butoanele, ce mai...sunt superbe.
Uitati aici, ce minuantii, vi le recomand
6-18 luni
http://www.vtechkids.com/shop.cfm?ageFrom=6m&ageTo=18m