Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Fete dragi, mii de scuze ca nu am mai intrat,dar nu ma pot dezmeticii din visul frumos, e inca atat de ireal, dupa atatia ani de dorinta.
Ne-am nascut la ora 11.41, 3500 gr, 54 cm, apgar 10, totul a fost ca- povesti....

Am ajuns ieri acasa la ora 14 si am dormit pama la ora 20, iar noaptea nu a fost nevoie decat de un biberon...... E incredibil...... Suntem cumintenia intruchipata, dar asta ma face sa nu-mi dezlipesc ochii de la ea.....

Va zic maine mai multe, deja am stat prea mult fara sa o sorb din priviri...
VA DORESC SA AVETI PARTE DE ACELEASI SENTIMENTE......

Ce minunat!!!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ralu si referitor la vis..eu am fost convinsa de la inceput ca este fetita, asa ca atunci cand am visat-o mi-am spus "da, sigur, tu ti-ai indus acest vis!"..dar data aceea de 6..ciudat! desi nu cred ca sunt sanse sa stea pana atunci..joi pe 1, mergem la control iar..si daca nenea doctorul ne zice ca suntem tot pe pozitia "stand by" ma pun in patuc! si nu ma mai misc pana marti, 6 oct!
vai ce nebuna sunt! o sa debusolez mandra! nu mai intelege nici ea nimic! "mama asta, cand ma forteaza sa vin, cand ma tine strans, aici!"

serios acum..nu imi vine sa cred ca sunt atat de aproape de DPN..eu, care am spus la toata lumea ca sigur nasc inainte de termen! si credeti-ma ca nu m-am menajat nici un pic! plimbari, urcat, coborat, mai carat si cate o plasuta/o sticla de 5 l de apa (fara sa ma vada barbatu'), mancat ardei iute, dat pe minge..mai ramane..asta o mai amanam..parca ma vad pe 6 dimineata tragand de grig

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

ne putem lua de mana. as fi jurat ca vine cu vreo 2 sp inainte. si eu am stiut din prima ca e baiat...cand toti imi spuneau ca e fata...eu sustineam sus si tare ca e pusti. s-ar putea sa te surprinda mandra si sa vina la termen doar asa...sa-ti arate ca poate. cat despre hatza, hatza...asta e ultima, ultima solutie la care recurg. maine mai bag un mop, un aragaz de spalat...de geamuri nu ma apuc...sunt prea mari si multe... dar poate bag niste haltere biceps, triceps...nothing fancy.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Citat:

Ralu ce imi plac activitatile gospodaresti pe care le ai tu cu mami tau!
sa stii ca nu m-am documentat inca despre samburii de cirese..m-am laudat numa' si m-am luat cu alte treburi (am spalat a doua oara in 7 zile geamul de la bucatarie, oglinda din baie si camera)..ma intrebam, oare ce se fac cu ei? ca zicea Anomis ca sunt niste saculeti..oare ii incalzim si ii punem pe burtica lui bebe? ma uit maine..

final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

Si eu citisem de ei, daca ai caruciorul intr-un loc racoros, sa pui inainte sa mergi la plimbare in el samburi din astia incalziti la cuptor iarna. Si in patut daca e rece. Si acuma uite ca si pentru colici. Cred ca oricum trebuie sa fii foarte atent sa nu ii incalzesti prea tare sa il arda pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Multumim mult pt aprecieri fetelor

Noi in seara asta am avut o criza de colici,ca prea cuminte mi-a fost puiul pana acum. Am bagat Sab Simplex si in 15 min a adormit

Chiar ma gandeam,de era sa am un bebe cum e al catorva dintre voi,zau de mai aveam timp sa ma ocup de Alex.Multumesc lui D-zeu,Razvi e taare cuminte.Nu avem probleme cu papatul,cu facutul de kk,cu colicii (decat asa,la 1-2 sapt),cu somnul....nici nu mi-as mai putea dori mai mult.Si Alex a fost un bebe cumintel,dar Razvan il intrece (eu ma gandeam ca de data asta nu va mai fi la fel)

Ralucule,referitor la nas,la noi e in felul urmator (incurcata treaba): nasul e un f bun prieten si vecin de-al meu din copilarie.Nu e insurat,asa ca pe noi ne-a cununat cu mama lui.Ei nu-i spunem "nasa", o asteptam pe viitoarea lui sotie.Pe ambii copii i-a botezat el singur,i-a tinut in brate,i-a schimbat,tot tot de la a la z.
Ne intelegem f bine,e de seama noastra (25 de ani)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

MOana pai de unde ai luat asa mandrete de fata? vrem si noi copii asa cuminti. Ai facut vreo incantatie inainte?

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pazza

raluk16 am tot incercat sa intru...pe yahoo mail cu userul septoct2009 si parola pe care am primit-o dar nu pot...cica e incorecta ori una ori alta...
de telefoane nu e prob..nu rasp la nr pe care nu le cunosc...si daca ma deranjaza un nr pot bara apelurile....
MangaGirl scurgeri mai dese stiu ca am dar m-a speriat rau cand mi-a zis ca daca nu fac tratamentul sunt sanse sa ma rup cand nasc sau si mai rau sa faca bebe vreo infectie la ochisori...Doamne fereste .de maine incep tratamentul...sper sa ma fac bine pana nasc...

36+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

userul e sept_oct2009

doctorii astia ma enerveaza la culme cu ovulele lor . Nu de alta, dar ei oricum ii pun apoi picaturi cu antibiotic in ochi la bebe, fara sa intrebe sau sa faca o analiza, sa vada daca mama are vreo infectie si e nevoie de antibiotic. Si oricum, nici acuma nu ti-a facut o analiza, sa vada daca ai candida sau pentru ce ti-a dat ovulele. Faza cu ruptura nu am inteles cum te poate feri clotrimazolul de asa ceva...

Scurgeri mai mari e normal sa avem acuma la final.

Mergi la inceput

Citat:

Ralu si referitor la vis..eu am fost convinsa de la inceput ca este fetita, asa ca atunci cand am visat-o mi-am spus "da, sigur, tu ti-ai indus acest vis!"..dar data aceea de 6..ciudat! desi nu cred ca sunt sanse sa stea pana atunci..joi pe 1, mergem la control iar..si daca nenea doctorul ne zice ca suntem tot pe pozitia "stand by" ma pun in patuc! si nu ma mai misc pana marti, 6 oct!
vai ce nebuna sunt! o sa debusolez mandra! nu mai intelege nici ea nimic! "mama asta, cand ma forteaza sa vin, cand ma tine strans, aici!"

serios acum..nu imi vine sa cred ca sunt atat de aproape de DPN..eu, care am spus la toata lumea ca sigur nasc inainte de termen! si credeti-ma ca nu m-am menajat nici un pic! plimbari, urcat, coborat, mai carat si cate o plasuta/o sticla de 5 l de apa (fara sa ma vada barbatu'), mancat ardei iute, dat pe minge..mai ramane..asta o mai amanam..parca ma vad pe 6 dimineata tragand de grig

final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

deci asa, daca treci de control strangi din picioare .
Eu zic sa-i propui lui Grig de acum, sigur ar fi bucuros
Sa stiti ca eu daca trec de 39 recurg si la metoda asta, cu toata distractia care va iesi... , mai ales ca imi surade faptul ca deschid uterul prostaglandinele alea din sperma... deci probabil va fi si mai usor travaliul...

Somn usor!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Multumim mult pt aprecieri fetelor

Noi in seara asta am avut o criza de colici,ca prea cuminte mi-a fost puiul pana acum. Am bagat Sab Simplex si in 15 min a adormit

Chiar ma gandeam,de era sa am un bebe cum e al catorva dintre voi,zau de mai aveam timp sa ma ocup de Alex.Multumesc lui D-zeu,Razvi e taare cuminte.Nu avem probleme cu papatul,cu facutul de kk,cu colicii (decat asa,la 1-2 sapt),cu somnul....nici nu mi-as mai putea dori mai mult.Si Alex a fost un bebe cumintel,dar Razvan il intrece (eu ma gandeam ca de data asta nu va mai fi la fel)

Ralucule,referitor la nas,la noi e in felul urmator (incurcata treaba): nasul e un f bun prieten si vecin de-al meu din copilarie.Nu e insurat,asa ca pe noi ne-a cununat cu mama lui.Ei nu-i spunem "nasa", o asteptam pe viitoarea lui sotie.Pe ambii copii i-a botezat el singur,i-a tinut in brate,i-a schimbat,tot tot de la a la z.
Ne intelegem f bine,e de seama noastra (25 de ani)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Felicitari pentru copiii cuminti! Sigur tine si de voi, va simt ei ca sunteti mai relaxati!

Si cu nasul, s-a vazut din poze ca se pricepe si e sigur pe el! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

raluk16 multe nu inteleg nici eu...
oricum la 20 ani si prima sarcina habar nu am de mai nimic...ma intreba azi moasa daca mi-e frica si i-am rasp ca nu stiu ce ma asteapta nu are de sa imi fie frica...durere mai mare decat durerile de masele nu am avut asa ca .....radea femeia de mine saraca de parca eram clovn...
eu sper sa fie de folos si ovulele astea...nu stiu ce si cum dar sigur ea stie mai multe decat mine cred

36+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

eu ma pun la somnik...sa aveti o noapte linistita ...

36+ de Darius Andrei

Mergi la inceput