Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

azi am fost la moasa care o sa ma asiste la nastere la spital si am primit doua vesti...una buna si anume ca bebel e foarte bine ..i-am auzit si inimuta mancaiar mama gurita lui mica ....si una proasta mai bine zis mi-a dat tratament cu clotrimazol vreo 6 zile...vai ca imi vine sa ma urc pe pereti de nervi....

36+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

pai si mie in sp 35 mi-a dat 3 zile de gynozol...cica preventiv...si mi-am pus unul la 2 zile.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Fete dragi, mii de scuze ca nu am mai intrat,dar nu ma pot dezmeticii din visul frumos, e inca atat de ireal, dupa atatia ani de dorinta.
Ne-am nascut la ora 11.41, 3500 gr, 54 cm, apgar 10, totul a fost ca- povesti....

Am ajuns ieri acasa la ora 14 si am dormit pama la ora 20, iar noaptea nu a fost nevoie decat de un biberon...... E incredibil...... Suntem cumintenia intruchipata, dar asta ma face sa nu-mi dezlipesc ochii de la ea.....

Va zic maine mai multe, deja am stat prea mult fara sa o sorb din priviri...
VA DORESC SA AVETI PARTE DE ACELEASI SENTIMENTE......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralu ce imi plac activitatile gospodaresti pe care le ai tu cu mami tau!
sa stii ca nu m-am documentat inca despre samburii de cirese..m-am laudat numa' si m-am luat cu alte treburi (am spalat a doua oara in 7 zile geamul de la bucatarie, oglinda din baie si camera)..ma intrebam, oare ce se fac cu ei? ca zicea Anomis ca sunt niste saculeti..oare ii incalzim si ii punem pe burtica lui bebe? ma uit maine..

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

raluk16 am tot incercat sa intru...pe yahoo mail cu userul septoct2009 si parola pe care am primit-o dar nu pot...cica e incorecta ori una ori alta...
de telefoane nu e prob..nu rasp la nr pe care nu le cunosc...si daca ma deranjaza un nr pot bara apelurile....
MangaGirl scurgeri mai dese stiu ca am dar m-a speriat rau cand mi-a zis ca daca nu fac tratamentul sunt sanse sa ma rup cand nasc sau si mai rau sa faca bebe vreo infectie la ochisori...Doamne fereste .de maine incep tratamentul...sper sa ma fac bine pana nasc...

36+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

ce frumos Oana!
bine ati revenit acasa!

final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

M Oana sa fiti sanatosi si fericiti si sa dea DD sa ramana la fel de cuminte de acum inainte...esti o mamica norocoasa... si de la mine...grija de tine si ingerasul tau

36+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Ralu si referitor la vis..eu am fost convinsa de la inceput ca este fetita, asa ca atunci cand am visat-o mi-am spus "da, sigur, tu ti-ai indus acest vis!"..dar data aceea de 6..ciudat! desi nu cred ca sunt sanse sa stea pana atunci..joi pe 1, mergem la control iar..si daca nenea doctorul ne zice ca suntem tot pe pozitia "stand by" ma pun in patuc! si nu ma mai misc pana marti, 6 oct!
vai ce nebuna sunt! o sa debusolez mandra! nu mai intelege nici ea nimic! "mama asta, cand ma forteaza sa vin, cand ma tine strans, aici!"

serios acum..nu imi vine sa cred ca sunt atat de aproape de DPN..eu, care am spus la toata lumea ca sigur nasc inainte de termen! si credeti-ma ca nu m-am menajat nici un pic! plimbari, urcat, coborat, mai carat si cate o plasuta/o sticla de 5 l de apa (fara sa ma vada barbatu'), mancat ardei iute, dat pe minge..mai ramane..asta o mai amanam..parca ma vad pe 6 dimineata tragand de grig

final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

raluk, daca ai posibilitatea sa ti-l culegi tu de unde de la tara de pe un camp, e nemaipomenit. mama asa face pt mien in fiecare an. cat despre delasare...sa stii ca si eu mi-am propus sa fac atat de multe in sarcina asta si parca nu mi-a venit. nu tu masaj, nu tu ceaiuri de zmeura, nu tu nimik. eu o pun pe seama sarcinii. suntem mai obosite, mai preocupate de altele. ce crezi tu...ai nevoie de energie nu gluma sa iti faci mii de listute cu ce-ti mai trebuie si cu ce ai...si cu ce sa nu uiti ...

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

uitasem treaba cu uitatul!!! Sa stii ca asta e!!!

Azi a trebuit sa-mi scriu pe bilet de ce merg la servici, ca ajungeam pana acolo si uitam . Nici nu se pune problema de atunci cand ai mai multe de facut.

Si cand ii zic mamei ca nu reusesc sa fac nimic, ea imi spune ca stau pe net cat as lucra la servici

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

fete dragi, va zic somnic usor..sa ne vedem odihnite de dimineata!

final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Andre hihihi tot aici esti! Tu ti-ai dat numarul de telefon in lista noastra? Ca uite poate eu cu Dana vom face hi-hi-hi-huuuuu impreuna, si atunci sa te semesuim, ca esti aci aproape (si geografic )

Ce draguta ai fost!! facem hi hi huuu zici?!
apropo de asta, eu astazi m-au uitat la sectiunea 3 din dvd-ul cu nasterea..este despre impins si tipul 3 de respiratie; uitasem ca mai si trebuie sa imping..eu m-am focusat pe hi hi! si repetam in fiecare zi cu nadejde! astazi mi-am dat seama ca flexibilitatea mea este destul de proasta...adica nu este f placut sa trebuiasca sa stau prea mult cu mainile pe genunchii departati..sa speram ca va merge repede! si de maine ma pun in pozitia fluturas/lotus..spagat/sfora nici in visele mele!

final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

Si eu primele doua le-am revizuit. La partea a treia cand am vazut-o prima data recunosc ca mi-a fost frica chiar sa imping, desi spune si ea clar ca impingem si cand mergem la toaleta, deci nu se poate intampla nimic.

Uite de deschis oasele de la pelvis: www.youtube.com/user/doctorcathy" target="_blank">mai multe si www.youtube.com/watch?v=HG3z_6sWVhY&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">asta are si partea a doua. Deci la prima, la doctor cathy, ala de warm up si de yoga parca are ceva unde zice ca ajuta la deschiderea bazinului, squats-urile alea din picioare, si la final la yoga squatul ala de stai aproape jos (yoga squat).

Ai grija, nu te chinui mult sa le faci, sa faci ceva febra musculara si sa vina momentul important si sa nu poti impinge din cauza asta

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput