Vaccin clasa I

Vaccin clasa I | Autor: Flowers

Link direct la acest mesaj

Aveti idee ce vaccin fac elevii din clasa I? Dupa schema veche trebuiau sa faca DT-ul si ROR-ul.Acum am inteles ca au scos DT-ul si elevii de anul trecut au facut doar Priorix-ul(rujeola,oreion,rubeola).Este necesar sa-l noteze in carnetul de vaccinari? Mie nu mi-au cerut carnetul .

Mami de Brianna si Julia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Din ce ne-a anuntat invatatoarea vor face doar antirujeolic. Adica nu ROR. Ca atare am anuntat ca il vom face in particular (eu trebuie sa-i fac Priorix).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Parca a mai fost un subiect .... sau era la "bobocei". La scoala se face ROR trimovax. DT-ul nu se face nicaieri ca nu sunt stocuri (adica nici la medicul de familie nu-l poti face). Cica se amana pentru 9 ani!
Poti face vaccinul la medicul de familie sau la scoala. Da, se noteaza in carnetul de vaccinari. Iar daca il faci la medicul de familie trebuie sa duci o hartie la scoala (data de medicul care a facut vaccinarea).
Si noi o sa mergem pe varianta asta cu medicul de familie.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Parca a mai fost un subiect .... sau era la "bobocei". La scoala se face ROR trimovax. DT-ul nu se face nicaieri ca nu sunt stocuri (adica nici la medicul de familie nu-l poti face). Cica se amana pentru 9 ani!
Poti face vaccinul la medicul de familie sau la scoala. Da, se noteaza in carnetul de vaccinari. Iar daca il faci la medicul de familie trebuie sa duci o hartie la scoala (data de medicul care a facut vaccinarea).
Si noi o sa mergem pe varianta asta cu medicul de familie.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Carnetul de vaccinari trebuie dus oricum in ziua vaccinarii la scoala pentru ca trebuie notat in el vaccinul care l-a facut, seria flacoanelor, termen etc, asta mi-a spus medicul meu de familie.
Mihai deja a facut ROR-ul pe la 5 ani, si medicul a mentionat in carnet ca nu-l va mai face in campaniile scolare, urmand sa prezint carnetul in ziua cu pricina . Eventual o copie dupa foile din carnet unde e trecut vaccinul ca a fost facut deja, la medicul de familie, poate fi trimisa asistentei de la scoala inainte.

succes micilor scolari !

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput