PRIETENE FARA TITLU (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cris, si eu sunt de parere ca trebuie sa le spui educatoarelor ca nu poate dormi fara suzi. Par femei intelepte, deci nu cred ca vor refuza.

M-a sunat mama sa-mi laude frunzele . Roxana cica a colorat/lipit nu stiu ce printesa, iar Oana a fost singura care si-a amintit nu stiu ce poezie invatata acum un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
Care cafea? Poate o galeata de cafea am eu la bord la ora asta. La noi nu exista zi si noapte exista treaba continuu. Ieri am umblat ca pe oua sa evitam sa mai avem circ cu RAzvan. sa zicem ca am reusit, cu pretl unor mari sfortari din partea tuturor. Seara insa, s-a zis cu linistea si a urmat foiala: sus- jos, dintr-o camera in alta, cand cu unul cand cu altul. Apoi "Doae" (doare), Ditii......Etc. Toata noaptea! Am dormit eu cu Ana si Petru, mama cu Razvan si Radu singur (ca avea diaree+ voma+ febra?), ca nu putea avea grija nici de el! Pe la 5, am observat ca Ana se cam foia si cand am pus mana pe ea ardea! Si apoi zbierete ca o doare urechea. Deci dupa o saptamana de muci, a aparut febra+ durere de ureche= otita! La Razvi dupa cum tuseste e bronsiolita, asa ca m-am pus pe drum cu 3 pitici+ mama, sa ii vada medicul de familie. Care medic nu era! Apoi fugi cu ei la socrii, ca mama saraca ar fi vrut sa se aranjeze si ea la par pt Botez (sa se tunda si sa se vopseasca). LA socrii Razvan s-a isterizat si nu voia decat sa plecam.........Oricum am luat antibioticul pe care tb sa i-l dam si din seara asta, iar antibiotic. Gradinitza, nu? Intre timp am ajuns acasa la noi, Petru a adormit pe burta langa mine si Ana singura in camera ei!!!!!! Singura veste buna, nu? Asta inseamna ca va primi stickere cu printese!
Tb facuta o Sfestanie in casa, ca nu-i a buna!
o sa revin, ca vad ca in sfarsit e putina liniste (nu stiu ce-o fi facut mama cu nevricosul meu de Razvan).

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Of ce nervi am iar am pierdut un mesaj
BRANDUSA e horror ce-i acolo la voi Deci Razvan de la dinti plangea totusi ! Si Ana cu otita
DANA vai ce frumos ai povestit in blog ! Si felicitari "frunzulitelor" pentru ziua de azi!

La noi e liniste,Diana e la mami pana diseara - a cerut-o ca ii era dor de ea.Tudor e cumiiinte foc.Doarme,papa si rade de zor Io in schimb nervoasa ca iar nu mai merg cartusele de la imprimanta sunt uscate ambele ,deci trebuie sa iau musai unul nou.Si in plus dupa ce ca am mult de lucru cu conta am de umblat si pentru dosarul de CIC saptamana ce vine.BEE tu rezolvasi cu asta?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Mda sa continui ... sunt cam dezlanata azi
Maine trebuie sa merg sa scot banii pentru trusoul de nou nascuti,ce sa zic aici nici atata chef nu am,ca trebuie mers personal si in doar primele 3 zile ale lunii,probabil ca o fi plin de tiganci pe-acolo Si tare "multi" bani sunt Sper sa termin rapid ca sa mai pot merge in cateva locuri dupa alte hartoage.

Si de Tudor voiam sa mai zic ca mai nou a inceput sa pedaleze de zor rapid si cu forta,din maini si picioare fix cum facea Diana pe la 2-4 luni.La noapte cred ca o sa il var in sacul de dormit, ca deja se descopera in ritmul asta.Pana acum statea cumintel,adica dadea doar din maini,mai rar si din picioare.BEE tu cum il culci ep Petru? Si pana la urma cum il strigati Petru sau Tavi? Husbandu' a ajuns de ii zice lui Tudor de multe ori "bobo" cum ii spune Diana

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea,
Am dormit si eu mai bine ca a vut A o trezire scurta si apoi dela 3 am dormit cu el pina la 6.20,culcata la 11 normal..
Astery- eu zic sa nu il ametesti de tot pe copil,abia s-a obisuit la gradi ca toti copii dorm fara suzeta, el stie clar ca o primeste acasa,deci lasa-l asa..Vb mai incolo dincolo dc vrei sipoti
Dana-bravo pt frunzeEmam ieri a scapat de lectii acasa, ca a plecat cu tasu la cumparaturi ca eu aveam lectie cu Alex,dar azi nu mai scapa
Bee-sanatate multa va doresc, sa scapati de raceli si muci si febra si sa aveti un botez frumos
Mira-si tie rabdare si
CUM DAM DE LILI SI DE INGRID SA STIM CA SUNT BINE???

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA nu esti atenta deloc ,am scris aseara de Ingrid ca e tot dupa Diana care tuseste de zor inclusiv si noaptea,deci e cam nedormita.Poate apuca azi sa intre pe forum.Telefonul Lilianei nu-l mai am demult,dar am vazut-o on line ieri.Presupun ca sunt ok ...

Mergi la inceput

Aaa si zi si mie ce fel de lectii faci tu cu Emma acasa? Dar cu Alex?

Mergi la inceput

Eu vreau sa reincep sa ii citesc Dianei din cele doua enciclopedii,pentru ca mai bine de 4 luni le-am evitat intai din cauza de burta mare (cartile-s grele tare) si acum de ... bebe de alaptat.Deja Diana stie regula,cand sunt cu el in brate trebuie sa isi aleaga o carticica cu povesti de-aia subtire de tot ca sa o pot manevra cu o mana
Deci Diana chiar a avut vacanta pana si la ora de lectura: i-am citit exclusiv povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni si eu sapt viitoare tb sa alerg cu dosarul de CIC. De culcat pe cel mai mic il culc seara pe spate, apoi cu mine in pat: mai un supt, mai un somn. Urmeaza dimineata pe burta, apoi in carucior si pe la pranz iar pe burta. E clar ca pe burta doarme mai profund.
Mira, bafta cu noul job. Sper sa fie ok si sa te mai linistesti.
Ingrid, sanatate Dianei!
Dana, esti mandra de fetele tale! Dragele de ele.
Astery, eu una mai miloasa fiind l-ah lasa cu suzi! Mi se pare ca sunt prea multe pe capul lui! Macar o consolare sa aiba. Al meu o striga prin casa, o cauta "Uiu UIu"-asa-i spune. DE unde pana unde?
Ursulina, imi pare tare rau ca nu se prinde bebe. Poate o vacanta ceva ar rezolva problema.
Denisa, deci ati avut o noapte relativ ok. Lui Alex mai trebuie sa-i iasa dinti? Pe el nu l-au chinuit? Ca al meu e disperat de durere.
Sigur mai erau lucruri de spus, dar imi scapa. De la nesomn am senzatia ca nici nu ma mai pot concentra, nu mai gandesc cum tb.....cam nasol.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- cu Emma fac cev alectii,dar putin, cam juma de ora, ca ea mai face si la gradi cate ceva, de genul ca ii dau din carte sa faca literele,sau sa uneasca diferite chestii cum i le cere, carticele pt 4-6 ani,se gasesc aici o groaza la 1 dolar si sunt super, dc vrei zi si trimti prin plic in posta ca ajunge in 10 zile..Seara citim povesti, in ultimele 2 sapt mai mult in engleza, dar vad ca si-a revenit destul,deci cred ca o sa trecem in romana la asta..Avem si noi enciclopediile alea mari cu animale si pamnatul si ce mai e, o sa il pun pe tati al citit, eu rveau sa fac cu ea ceva matematica..acum are si jocurile alea cu numere si litere care le are Ingrid, dar sunt usoare pt ea ..desi nu s-a atins de ele de vreo 6 sapt, cred ca o sa o pun s ale faca din nou..nu prea am timp de ea ca acum focusul meu este pe Alex..Cu ast amicu' facem in joaca, folosind muzica si cartile, preferatele lui, activitati cam 1h ca mai mult nu se poate la varsta lui, ca sa il stimulam sa pronunte..speram sa isi dea drumul, ca pe limba lui zice, stie si el 10 cuvinte, la comenzi raspunde cam 80% si a zis terapsita ca intelege destule, deci la el problema majora e VORBITUL..e o bariera undeva care trebuie sa o inlaturam..trebuie randare si sa luptam sa il ajutam ca sa isi revina..atata stim pe moment..revin ca am primit un raport de facut..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput