PRIETENE FARA TITLU (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
Moni, dar asa probleme ai la dantura? Brrrr, suna infiorator, chiar ca vai de curu tau. Mai mergi mai si la altu' si'ntreaba, de unde naiba atata puroi? Uuff.... Saracu' Ghita, pai cum mai sa-l lasi singur, cu 2 copii ? Hehe, ce le trebe la berbantii astia... stiu io, da' nu zic, sa nu va dau idei .
Mi-a placut lectia voastra din tramvai, "buretelul" absoarbe tot hehe.
Auzi, pe cand un Bran ceva, sa punem de-o intalneala? Ca pe aia de anu' trecut am scapat-o . Mai, ce mi-ar placea, sa se vada astia micii .

In seara asta, dupa lectie, ne-a convins Viorel sa iesim cu masina, si putin in carrefour, ca-i promisese copilului nush ce masinuta. N-am mers nici 5 minute cu masina, eu ii tot povesteam lui viorel despre ziua de azi si cand ma uit in dreapta mea... Razvan dormea, saracutul de el! M-am speriat, am crezut ca era lesinat sau ceva . A adormit instantaneu... si-mi imaginez ca azi n-a dormit mai deloc la gradi, ca el tot nu s-a obisnuit fara suzi aia a lui acolo... baiul e ca, pe langa toata suferinta lui psihica si tot sresul, nu are nici titishu' lui acolo . Si lui ii place sa doarma .
Eh, si cara-l in brate (je, adica, ca tatsu nu stie sa-l tina, parca tine o inghetata pe batz ), si schimba-l... pana si picaturi in nas i-am pus, ca mai are niste muci reziduali . Problema e ca m-am cocosat de spate.
Cam asta a fost, lectia a mers bine, "lobopedia" merge bine, una peste alta azi a fost o zi aproape normala.
Sunt p'aci.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, cuminte totusi Emma daca pana la urma a facut ce i-ai zis. Si a mea e cumintica, dar atat de neatenta! Are momente cand nu ma aude, nu ma asculta, e cu capul in nori. Si a mea e o maraita si jumatate, prin firea ei.
Astery, cum esti cu moralul? Bran zici? Vise! Anul trect noi am fost la socrii pe langa Ploiesti si ne-am intalnit cu Moni in Busteni. Dar am nevoie de o vacanta ca de aer! Nu mai rezist. Vise! Vreau musai la bulgari o saptamana la iarna cu toti copiii, hotel cu sauna si piscina intr-o statiune unde se skiaza. Am gasit ceva, unde cu 400 E am merge 4 adulti cu copiii o saptamana! Fara papa evident, dar tot mi se pare destul de ok. Si dupa cum am mai zis: viseee!
Moni, urat ce povestesti tu! AM patit si eu acum cativa ani si m-am operat. Si dupa operatie m-am invinetit si m-am umflat la fata. Brrrr. Dar a trecut. EU ar trebui musai sa ajung la un stomatolog. Si e departe! Departe era si cand stateam in orash, acum......
fetele. Maine am o zi tare grea.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am culcat si eu puradeii.
ASTERY pai tot sezonul rece n-am avut nimic,cum a dat caldura si deci am stat in aer conditionat sau in curent,cum gata incepea distractia! Si da-i cu oxacilina cand se ingrosa gluma Ca am mai supravietuit si cu tinctura de propolis din cand in cand.
BRANDUSA da,chiar asa am mai citit ca se umfla locul dupa operatie pentru vreo cateva zile.Pe tine cine te-a operat un simplu dentist sau un chirurg maxilo-facial? Ca nu stiu unde naiba sa dau de unul d-asta in Arad.Eventual in Timisoara.Dentista asta a mea se baga ,a zis ca imi face ea,dar nu ma prea incanta ideea,cu toate ca ea are si stomatologia si medicina terminata.Trebuie sa ma hotarasc saptamana asta.
Dar mama ce faine vise ai tu Sper sa va iasa!
DENISA tot e bine ca te asculta Emma! Diana mea s-a dus acum seara sa faca kk si se smiorcaia zbiera in gura mare: "nu vine nimeni sa ma stearga??" Ca doar eu eram cu Tudor agatzat la tzatza si taica-su in bucatarie,nu auzea ce si cum.Ea care de obicei se sterge singura! Dar noa ... era Tudor la mijloc Pana la urma a venit taica-su de s-a ocupat de ea.La fel face si dimineata cateodata - musai sa o imbrac eu Ea care nici la gradi nu lasa pe nimeni sa o ajute la imbracat/deabracat!
ASTERY muci reziduali? Hai ca e buna.De intalneala ce sa iti fac daca ne ratasi? Io am fost in zona,puteati aparea urgent si voi daca aveai chef.Le vedeai si pe Diana de la Timisoara (apropo de ea tot rau tuseste,deci Ingrid e cam zombie,tot dupa ea e),pe Ilinca si revedeai pe Anutza si pe Daria! Avea Razvan de unde alege Si daca ii place sa alerge clar ca cel putin cu Diana mea si cu Anutza lui Bee s-ar intelege beton Razvan!

Diana a mancat binisor acum seara cartofi prajiti cu un pic de carnita de pui si a baut doua bibe cu lapte,in total 500 ml! Pai da,daca nu a primit nimic dulce,ba ca mint,cateva stafide tot a gustat ea.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara dragelor.
Eu m-am uitat la un film, am strans de prin casa si acu n-am somn.........de maine incep un nou job. De fapt inca unu ca nici la asta nu am renuntat. Adica pana imi dau demisia, probabil luna viitoare plus cele 4 luni cat am preavizul voi lucra in ziua mea libera la noul job. Inca nu sunt prea impacata cu mine insami, dar sper sa fie bine. am avut in ultimul timp prea mult circ si scandal, care m-au costa multa energie, multi nervi, si mult prea multe ore muncite........si vreo 2 kile in minus (ei, macar de ceva sa ma bucur)
Copii imi simt lipsa mai ales Seline. In fiecare dimineata ma intreaba daca ma duc la lucru si daca stau "numai putin", si mie mi se rupe sufletul

.......sper sa nu ma pierd de tot si sa reusesc macar din cand in cand sa mai dau de veste.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Buna dimineata, desteptarea la cafele.
Mai, m-am zapacit total. Azi am crezut ca-mi miercuri , si cand a sunat tanti care face curat la interfon... m-am dezmeticit. Of, ca am avut niste zile "deosebite" .
Razvan e bine, se cunoaste ca a dormit suficient azi noapte, s-a trezit oarecum vesel si vorbaret. Aseara i-am pus pampers, fiindca ultimul pishu il facuse la 18.30, deci avea destul. Si ce credeti, peste noapte s-a trezit: mami, fac pipi la olita! Pt. prima data s-a trezit singurel. Pampersul era deja pliiin, daduse si pe langa putin, in saltea, si-a facut si la olita .
Acum voi pleca, inca nu stiu pe unde, trebuie sa pierd niste ore, pt. ca tanti sa-si faca treaba.
Va doresc o zi placuta .

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Buna si de la mine.Inca imi mai beau cafeaua,desi-s treaza de mult.
Azi-noapte l-am culcat in premiera pe Tudor pe burta ,de fapt l-am uitat ca voiam sa il intorc la loc dupa ce adormea tun.Ca a adormit el pe la 23 ,dar dupa aia a inceput sa se tot fatzaie si sa se scanceasca de tot pe la miezul noptii a adormit.Si pentru ca a dormit pe burta nu s-a mai trezit in jur de 5 ci pe la 7.Ma asteptam la asta,dar nu stiu daca sa il mai las si in continuare sa doarma noaptea asa.Voi cum ati facut? El e ok,isi intoarce lejer capul intr-o parte sau alta ,chiar si-l tine deja bine ridica destula vreme cand sta pe burta,sau ridicat pe umar.
Diana e ok,dar iar au inceput la gradi sa aduca cateva sonate de mamici bomboane ca sa imparta doamnele copiilor ca anul trecut.Si tot ca anul trecut a inceput iar si Diana (si restul piticilor presupun ) sa ne bata la cap sa trimitem si noi.Fac cu nervii! Nu cred ca la alta gradinita sau grupa se mai intampla asa ceva.Si odata invatati asa vezi sa nu mai scape parintii de gura copiilor: trebuie sa trimiti bomboane ca doar "toti copiii duc" DEci zilnic au desert in plus! Uite ca asta am uitat sa o discutam la sedinta! Macar daca imi zicea Diana asta inainte de sedinta ca atunci imi aminteam!
Le-au pus pe hol pe bancutele ala niste pitici si pe Alba ca Zapada si a trebuit dus aparatul ca sa ii facem poza cu ei.De doua zile tot ne bate la cap si cu asta,sa nu uitam aparatul.Noa azi s-a ales si cu poza ...
MIRA aoleu iar vei fi si mai si terminata de atat lucru,dar bine ca ti-ai gasit macar alt job.Sper sa iti placa acolo.Pusi dragutei de Selin,saracuta si acasa si fara fratiori ,cred ca tare se plictiseste
ASTERY bravo lui Razvan ca s-a trezit la pishu! Dar cum ultimul pishu la 18,30 ??? Daca el nu se cere, tu nu il mai pui la wc? Aoleu, ca Diana mea numai cat ii citesc povestea seara si isi bea bibele cu lapte merge de 2-3 ori la wc Si asta e pe la 22-23.Nu mai zic de cate ori merge inainte! Foloseste la hartie igienica si la apa de nu-i adevarat.La tras apa si la spalat pe maini.Si la sapun mai nou,ca un-doi se dezinfecteaza ca sa poata pune mana pe Tudor Si ce ii mai critica si pe musafiri daca indraznesc sa se apropie de Tudor si nu s-au spalat pe maini SI la botez cand a pus mana Maria mica pe suzeta lui Tudor i-a luat-o urgent din mana si a dus-o in baie sa o spele

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

M-am intors acasa, am fost sa vad un bebe fetita, miiicaaaaa de tot...
Moni, la 18.30 ultimul pishi, de la 19 la 20 terapie APA + logopedie, la 20.20 am iesit din casa sa ne plimbam cu masina, a adormit in masina... si asta a fost. El nu vrea la wc, doar la gradi face la wc, acasa la olita, si nici nu-l fortez, daca asa are el chef. Si eu nu l-am trezit niciodata noaptea din somn pt. pishi. In alta ordine de idei, trebuie sa fiu mai maleabila cu el, si-am stabilit ca intre gradi si lectie sa-l las cat se poate de liber si fara cearta . Am inteles in sfarsit ca CE-I PREA MULT E PREA MULT , si fiind solicitat nervos la maxim + terapie + somn putin de tot la gradi... gata razboiul! Deci facem pace.
Sunt p'aci, astept sa termine tanti si sa mananc ceva, ca daca tot vin uratzii macar sa fiu satula...

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna dimineata, la pranz. Exact asa!

Am scapat de dentist. Dar sigur vom mai ajunge acolo, din nefericire .
Povestea am pus-o aici: http://frunzele.blogspot.com/
Va invit sa cititi ce si cum a fost cu toata aventura, inclusiv cu Zana maseluta.

Bee, va doresc sa primiti vesti bune, incurajatoare de la doctor. Cred ca e bine ca ati decis asa, in primul rand nu vei mai sta in incertitudini si vei putea rezolva ceva daca este cazul.
Sanatate tuturor! Of, toamna asta!
Noua educatoarele Oanei ne spusesera ca la grupa mica este normal sa nu ne povesteasca de la gradi, fiindca nu-si amintesc exact ce sa raspunda la intrebari de genul "ce ai facut astazi la gradi?", ci sa-i lasam pe ei sa ne spuna atunci cand isi amintesc ceva cu adevarat, fiindca nu inteleg bine notiunea de astazi.

Denisa, e mare lucru faptul ca Emma chiar a inteles ceva din pedeapsa aplicata. Inseamna ca a fost potrivita pentru ea. Chiar daca ai dat o palmuta la fundulet, nu-i tragedie.

Moni, teribila povestea ta cu dintii. Aoleu, mai, doamna. Operatie!!! Pai, curaj mult iti doresc. Iar in privinta doctoritei, poate ca ar trebui sa te interesezi si de altcineva daca nu ai mare incredere in ea.
Diana clar are nevoie de mai multa atentie din partea voastra. Cunosc, cunosc si eu cum e. Este normal, asa ca...
(Ce distractie in farmacie ... Vorba ta, oare cum o fi la gradi? Saracele educatoare. )

Imi pare rau ca Diana lui Ingrid e tot bolnavioara. Uite ce trag ele, saracutele. Multa sanatate de la mine!

Astery, bravo pentru prestarea la olita.
Apropo de suzi la gradi, sa stii ca mie doamna Sava mi-a spus ca un copilas vine cu nu stiu ce jucarie, fiindca fara ea nu poate sa doarma. Si ele au acceptat situatia. Le-ai intrebat daca poti sa-i duci suzeta? Sau preferi sa renunte la ea?
P.S. Maine e ziua?

Mira, bafta cu noul job. Poate ca va fi ceva de viitor. Oricum, inteleg ca vei avea un program si mai incarcat. Of. Seline, mititica, te doreste? Imi pare rau pentru ea.

Mergi la inceput

Dana, eu i-am dus suzeta in cutie din prima zi, dimineata, dar la pranz cand am trecut pe acolo, mi-au dat-o inapoi, habar n-am de ce. Are soarecele de plus fara de care nu doarme, unul la gradi si unul acasa . Ma gandesc foarte serios sa-i duc suzeta acolo, fiindca nu va rezista mult cu nervii, privat de somn. Si nici seara nu adoarme neaparat mai devreme, aseara a fost o exceptie. Ma chinui sa gasesc o solutie, si cred ca mai mult l-am dezorientat. El a priceput ca acolo e "rushine", dar acasa are , nu i-o pot lua, am incercat mai demult si-a stat cu ochii beliti pana la 3 dimineata, plus frecat in pat... nici macar n-a plans, doar a suferit in tacere si asta-i prea mult pt. el... si m-am indurat si i-am dat-o inapoi . Aia este linistea si regasirea lui de sine, impreuna cu soarecele ala.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

ASTERY nu cred ca e chiar asa de tragic.Regula la gradi e pentru toti si Razvan vede ca acolo niciun copil nu are la nani suzeta sau bibe,deci automat se va obisnui asa! Si cum ei se iau unul dupa altul,destul e sa il vada copiii pe unul ca are ca vor si ceilalti! Pe bune eu chiar cred ca Razvan intelege mai multe decat crezi tu ca intelege Foarte bine ca il lasi de-acum sa isi mai faca de cap alergand fie si aiurea !
Cat despre faza cu pishu am priceput.Noi cand plecam undeva o trimitem pe Diana la wc ca sa nu o apuce pe drum (dar o mai apuca oricum daca bea ceva si sta mai mult) Rar ne zice ca nu ii vine.Deci nu e doar kk-cioasa
Si tot apropo de suzeta sau altele de genul asta: Diana acasa vrea musai bibe (inca) si pe Bau si pe ursulet,dar la gradinita supravietuieste foarte bine si fara ele din prima zi de anul trecut! La fel cand doarme la mami doarme fara prietenii ei Bau si ursuletul.Dar bibe are totusi si acolo.
DANA deci a trecut si dentistul! O sa citesc blogul ala mai incolo.
Mai revin si mai pe larg ,dar acum m-apucai de acte si intru in zona numai pe post de premiu daca termin un anumit target

Mergi la inceput