Praline belgiene (39)
Raspunsuri - Pagina 8
ardeiash spune:
Nora; nu are importanta daca premiul a mers in germania cata vreme a fost castigat de o romanca .. istoria premiului este romaneasca ... amara din pacate.. insa Herta Muller a spus ca tocmai dictatura a facut-o sa scrie si sa emigreze.
important este ca acum in toata presa internationala se vorbeste de o nemtoiaca... insa de origine romana ce a luat premiul Nobel si de revolutia romana.. cred ca este cel mai frumos elogiu adus celor ce au murit si au suferit la revolutie .. faptul ca herta muller este nascuta pe langa timisoara cred ca e un balsam pe ranile timisorenilor... cineva spunea ca acest premiu este o recunoastere a demnitatii celor ce au inceput revolutia si un tribut adus celor ce au facut posibila prabusirea comunisului..
asta vine intr-un moment oportun: pt ca anul asta sarbatorim 20 de ani de democratie.. 20 de intrebari fara raspunsuri .. 20 de... si 20 de...
toate ziarele internationale -s pline de informatii despre ceea ce am trait noi , ce am simtit noi la vrememea accea.. este minunat acest remember al timisorenilor prin Herta Muller .. cred ca multi au plans cand au aflat tributul ei!
eu una ma bucur nespus!
mirik: multi ani sa -ti traisca sotul! sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete! pupi la toti
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
fugutz ca a inceput boardingul ....
Doar sa spun ca tocmai am vazut putin de Miricutz, in uniforma, belea de belea, frumoasa, radioasa, sexoasa si entuziasmata ca intodeauna...; pupci, mi-ai inseninat dimineata
Pup si toata cutia de praline, pe marti, mai intru sa vad locatia;
M
oanademunck spune:
Bai da cat mai scrieti m-ati terminat!
Incep cu La Multi anii (zisi fie ei cu intarziere fie in avans da asa-i cand n-ai timp si ai si mama pe cap)
So, Scumpi,Morgane, Carmen,Silvian, Dominique La Multi Ani si sa va fie viatza o raza de soare, sa fiti iubiti sanatosi si plini de bani;)!
Io am fost asa o saptamana bolnava moarta, o saptamana la Romania unde l-am avut pe cumnata-miu (juma italiano belgian juma roman) si 3 colegi de-ai mei am tinut-o din vizita in vizita, din tuica-n visinata, din gratar la zarnesti in cozonac la Miercurea si din pana la sfantu gheorghe in pana la Predeal....Cand ne-am intors am adus-o si pe mama care mai sta pana duminica deci saptamana asta iar am fost dute-vino iar saptamana aviatoare trebuie sa recuperez orele nelucrate saptamana asta.....greu greu frate da funny
Vestile bune sunt ca in martie plec in Siria cu cei 5 colegii dragi ai mei cu care am facut atatea lucruri placute( plecam in Damascus Beirut Aleppo)una din adveture trips organizate de KoningAap( va recomand celor care vreti ca vacantze altceva decat hotel all in la mare si soare) iar la 2 saptamani dupa ce ma intorc din Siria plecam (cu copiii romani si belgieni) in Azore sa facem islandhopping prin cele 10 insule ale arhipeleagului Azore!Abea astept sa vaz balene!!!
Ma rog pana una alta munca munca si iar munca copii obraznici dar care vad ca acum dintr-un motiv sau altul au frca de mine ceea ce e f bine!
Bon va pup pe toate mai ales pe burtici ca-s favoritele mele;) va imbratisez cu mare drag si promit sa scriu mai mult si des
pupe
scumpi spune:
Scumpa Marie-Dominique LA MULTI ANI papusica , sa cresti mare, sanatoasa, fericita si sa-i bucuri mereu pe parintii tai iubiti! Sa va traiasca printesa Mady si George!
Sebastian, baietelul nostru iubit
ardeiash spune:
Draga Marie-Dominique,
sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa ... multe , multe pentru tine si parintii tai... implinirea tuturor dorintelor si cele mai frumoase cadouri pt tine azi!
pupi
ninaM spune:
La Multi Ani Marie-Dominique!!!Sa cresti mare,sanatoasa,sa ai noroc cit cuprinde si sa-i bucuri pe mami si tati toata viata lor!
Oana,ce bine suna ce pove tu acolo...trai pe vatrai!Bafta multa si enjoy time cu mami a ta pe meleaguri belgiene!
Cum a ramas cu pizza?Ramane marti la 13h???Si unde?Eu as propune pizza hut aici la mine...e mare,are loc de joaca(hai ca o conving eu si pe anutza sa vina cu maria)si are bufet pizza(toate soiurile posibile) pana pe la 2h...deci sa tot mananci!Ce ziceti?Daca aveti alte idei pt mine e ok,doar sa spuneti.
Gata va las ca a aparut soatza si azi ne scoate la masa in oras...
Pupici la burtici,la mamici,la pitici si la gagici
Antoanela23 spune:
Buna seara praline,
Nina, Ana, Ardeiash, Miha, Scumpi, Nora, mersi frumos pt urarile adresate lui Victoras, dragul mamei baietas, si o mie de pt voi.
Marie- Dominique, La Multi Ani! Sa cresti mare si sanatoasa! si sa-i zici lui mami a ta sa ne mai scrie despre voi.
Ardeiash, La Multi Ani pentru sot. Sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata.
Mirik, La Multi Ani lui Silvian! Numai fericire, sanatate si bucurii. Felicitari si pentru bebe-el! V-ati gandit deja la nume? Suna f bine ce ai spus tu de acel restaurant dar pe mine m-ar interesa parte cu babysitter profesionst, unde si cum ati gasit?
Nora, imi pare f rau ca mama ta nu merge spre bine. Dumnezeu sa va intareasca pe toti si mai ales pe tatal tau.
Carmen, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o buburuza sanatoasa si cuminte. Sper ca ne citesti de pe unde esti.
Nora, ne luam de mana, si eu sunt in aceeasi ceata.
Oana, vacanta placuta, sa ai drumuri fara peripetii si sa vezi lucruri frumoase.
Acum sa raspund la covocari:
- Pizza : Marti 13 oct la orele 13 , nu pot pt ca lucru. Sunt libera joi si vineri dar nu schimbati pt mine. Daca scap marti mai devreme si mai sunteti acolo, dau o fuga sa va pup.
- kara: 16 oct - in principiu pot, dar inca nu am vorbit cu soata-mi. de fapt cred ca el nu are nimic impotriva, dar in ultima vreme e f greu ca o singura persoana sa se ocupe de pitici seara.
- party la Miha (-28 nov - lucrez we acela, dar sa vad ca pot sa schimb. Vin macar un pic sa va vad.
pupez dulce toate pralinele, we placut
Poze 2009
Poze 2008
danyelana spune:
La multi ani, Marie-Dominique sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa. Sa te bucuri de noua voastra casuta alaturide toata familia.
Mady si George sa va traiasca fata si sa fiti fericiti.
Acum 23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
Citat: |
Cum a ramas cu pizza?Ramane marti la 13h???Si unde?Eu as propune pizza hut aici la mine...e mare,are loc de joaca(hai ca o conving eu si pe anutza sa vina cu maria)si are bufet pizza(toate soiurile posibile) pana pe la 2h...deci sa tot mananci!Ce ziceti?Daca aveti alte idei pt mine e ok,doar sa spuneti. |
da.. eu zic ok// nu a avut succes invitatia mea, din nou .. dar sunt bucuroasa ca macar va pot vedea pe voi ..
si edit: bai fetelor,, se pare ca toata lumea stie de carmen ca este plecata numai eu nu.. fac si eu ca bepii acum.. .. dati-ne si noua de stire
oanademunck spune:
Si eu am ramas datoare cu raspunsuri la invitatii:in timpul saptamanii marti imi e imposibil lucrez tata ziua,la karaoke as ven ca sa va vaz si la Miha spun prezent si multzumim de invitatziune!
pupe