Praline belgiene (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Carmencita LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase amandoua, iti doresc sa fii fereicita, iubita, si sa ai parte numai de noroc in noua viata!

Victoras si tie iti doresc sa cresti mare vois si frumos, si sa ii faci mandri pe parintii tai de tine !

Ninutzuck nu prea sunt raspunsuri la kara, nus' ce sa zic legat de data!

Ardeiash esti o super super dulce, si imi doresc tare tare mult sa va vad! vin oriunde pentru voi, doar ca daca ati putea-o pune Marti ar fi si mai bine, caci de maine pana Marti la pranz sunt in deplasare; aterizez la 12.25, cu bagaj 13, deci pe la 13.20 pot fi oriunde in BRU; pentru restul saptamanii sunt disponibila si spun de pe acum DA ;

Pupici si multumim pt. initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Victor de Antoanela LA MULTI ANI puisor, sa cresti mare si sa aduci multe, multe zambete pe fetele parintilor tai!

Anto sa va traiasca!

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela1171

Ninutzuck nu prea sunt raspunsuri la kara, nus' ce sa zic legat de data!
fete, mergeti la karaoke ... oricate -ati fi .. va garantez ca distractia va fi super.. cum bine spunea cineva pe aici (parca bepii) e greu sa ne strangem .. toate avem programul incarcat.. asa ca ... distractie placuta!

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela1171

Ardeiash esti o super super dulce, si imi doresc tare tare mult sa va vad! vin oriunde pentru voi, doar ca daca ati putea-o pune Marti ar fi si mai bine, caci de maine pana Marti la pranz sunt in deplasare; aterizez la 12.25, cu bagaj 13, deci pe la 13.20 pot fi oriunde in BRU; pentru restul saptamanii sunt disponibila si spun de pe acum DA ;

Pupici si multumim pt. initiativa

pt mine e ok marti .. sper sa nu intarzii ca am o "intalnire " complicata de dimineata ... da asta-mi va spori si mai mult foamea .. propun deci marti ora 13 .. alege tu miha totusi unde.. vrei cat mai aproape de aeroport?
tot ce va rog e sa nu spuneti cand ma vedeti: mama da' ce te-ai ingrasat! ce bine ti-a mers cu cristi -alaturi!

ok.. cine mai vine... ?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi ani sarbatoritilor nostri! pralinute sau "apartinatori legali"! sa aveti parte de aniversari frumoase si senine!

special pt marie dominique pe maine, un la multi ani din suflet, multa fericire si zbenguiala in casa cea noua! sa te bucuri de bunica si de minunatiile preparate de ea, sid e tot rasfatul care te inconjoara! multa sanatate si numai clipe frumoase!

fetelor, pt cele care vreti unr estaurant chic in bruxel: belga queen isi merita si renumele si banii pe consumatie. il recomand pt o seara romantica, pt o seara speciala, pt ceva altfel decat in toate zilele. pt noi a fost o cina aniversara, absolut superba. poate si pt ca nue rau copiii cu noi ca i-am lasat pe mana unui babysitter profesionist. si ne-a tihnit si cicolata calda de pe terasa icnalzita d ela metropol....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Miricutz La cat mai Multi Ani inainte!!! la fel de fericiti, frumosi si numai cu bucurii!

Ardeiash, mercic , stil...oriunde vreti voi, sincer, voi avea masina in parcare, ajung oriunde imediat...unde va este voua mai usor, poate mai sunt fete fara masini...so just le me know...

Si pt. ca maine sunt prin aeroporturi, ii urez de pe acum lui Dominique de Mady multa multa sanatate si noroc, si sa va aduca pe mai departe cat mai multe bucurii

WE palcut, pup toata cutia, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

o romanca a luat premiul nobel.. iupiiii..
frate.. ma unge la inima cand citesc,, prea erau toate ziarele pline de nenorociri infaptuite de romani . e dragut cu maccentuiaza unii ca e nemtoaica.. si printre randuri de origine romana

oo ..sorry. eram si eu fericita!

miha; drum bun si hai sa vedem cine mai vine sa stabilim.. nina, tu ce zici? u'ne mereme?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani, Victoras cel mic si Dominique bombonic , sa fiti sanatosi si fericiti, frumosi si buni, harnici si destepti!!! Si inca multe alte, toate cele bune, la voi sa se adune!

Mai Ardeiash, sa-mi sara inima din piept cand am auzit ca a castigat Romania un premiu Nobel... dar premiul s-a dus in Germania...si despre noi tot despre dictatura si suferinta se vorbeste... Dulce amar premiul asta, daca ma intrebi pe mine.

Fireste, bravo doamnei Herta Muller , tot respectul, cu siguranta ca merita premiul, doar ca...

Mirikutz, felicitari pentru baietelul nr.3, wooow! Dar nu-i cam devreme sa stii deja ce sex e?

Si o sa ma uit dupa Belga Queen asta, ca tocmai se potriveste bine, baietii isi petrec o parte din weekend la prieten, asa ca vom face o seara de amorezi

Aaaa, La multi aniCarmen, multa multa sanatate si noroc! Tot nu prea am priceput pe unde esti, mie nu-mi spune nimeni nimic

Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Carmita_baby, La Multi Ani, fericiti alaturi de cei dragi!!!Sanatate, tot ce iti doresti si visele sa ti se implineasca!

Pupici

Acum 23+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Miri, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti multi, multi ani de aici inainte impreuna cu cei trei muschetari.
pt Silvian

Acum 23+ cu bb mic

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Mai fetelor, m-as baga si eu la o pizza sapt viitoare dar nu stiu daca ma voi descurca in Bxl. Ma mai gandesc si va dau de veste.

Pupici tuturor bombonelelor.

Acum 23+ cu bb mic

Charles Baudelaire

Mergi la inceput