Praline belgiene (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Ardeiash, La Multi Ani! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Tania, da, am fost cam absenta ca am fost bolnaviori si am si o stare cam de kko. Sper sa vin maine la kara, sa ma simt in stare.
Simonette, ma bucur ca esti mai bine, sper sa ramana mereu pace si liniste la tine in familie.
Somn usor,
Poze 2009
Poze 2008
per_dia spune:
Buna, fetelor! Sper sa pot gasi un ajutor printre voi..locuiesc in Bruxelles nu de foarte mult timp si am nevoie de o recomandare pentru un doctor ginecolog foarte bun.
O sa dau copy-paste unei intrebari pe care o tot adresez pe diverse site-uri medicilor, pentru a imi cunoaste povestea.
Buna ziua! Imi incerc norocul in felul acesta pentru ca se pare, unor doctori nu le pasa atat de mult de suferinta pacientilor lor.. Povestea mea suna astfel: eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil (26 ani-amandoi) , dar dupa 2 sarcini pierdute consecutiv ne este teama sa mai speram ca totul va fi bine cu urmatoarea. Prima sarcina am pierdut-o anul trecut (pe 3 nov.08), totul a fost bine pana in saptamana a 13-a, cand am suferit un avont spontan..totul s-a eliminat de la sine si nu a fost nevoie de chiuretaj. Doctorul a ridicat si umeri si a spus ca "se intampla"....buun, prima data am acceptat ca se intampla, dar a doua oara nu mai pot asculta aceeasi explicatie, care de altfel mi-a fost data iar, cu toate ca am schimbat doctorul. Analizele la sange mi-au iesit toate bune.
Acum, dupa un an de incercari am ramas din nou insarcinata, cu frica am sperat totusi ca de data asta va fi bine. Am ajuns pana in sapt a 11-a, cand la ecografie mi s-a spus :sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. (asta s-a intamplat astazi) Nu am avut nici un simptom, nici o sangerare , nimic suspect. Acum astept sa se scurga cele 6 zile ce le am pana cand am fost programata pentru avort. Doctorita ne-a spus ca abia dupa 3 sarcini pierdute ar trebui sa facem investigatii mai amanuntite, dar eu nu pot sa concep asa ceva! Tocmai din aceasta cauza va cer ajutorul, va rog din suflet sa imi raspundeti caci sunt disperata si incremenita de durere!!!!! Am rascolit internetul pentru a afla ce analize trebuie sa facem , as vrea sa imi spuneti si sa ma indrumati cu o lista de analize pentru a gasi o explicatie la ce ni se intampla! Mentionez ca cele la sange le-am facut iar , eu, si au iesit in parametri normali.
Va multumesc anticipat!
danyelana spune:
Salutare bombonici,
Ardeiash, "La multi ani!" si tot ce iti doresti. Sa fii fericita si iubita alaturi de baietii tai dragi pana la adanci batraneti.
Pupici
Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oanademunck spune:
Per_dia hai ca aici m-ai atins in punctul sensibil. Intr-adevar in lumea medicala ABIA dupa ce ai pierdut trei sarcini se recomanda analize mai amanuntite pentru a detecta cauza. Analizele de sange sunt bune si pot da un verdict DOAR daca sunt complete, iar aici in Belgia cam stim cum se fac analizele.
Sunt cateva cauze principale ale pierderilor repetate de sarcini. una dintre ele este TROMBOFILIA, ti-ai facut analiza asta? Ai idee ce valori ti-au iesit? In cazul in care ai asta exista un tratament cu Heparina care te poate ajuta sa-ti mentii sarcina.
O alta cauza poate fi existentza unui sept care iti imparte uterul in doua sau mai multe cavitati si care impiedica dezvoltarea puiului ducand la avort. Ti-ai facut vreodata o histeroscopie exploratorie? O ecografie nu este sufiecienta uneori septurile astea pot fi aiurea asezate incat nu poti vedea exact pe ecograf.
Apoi iti mai trebuiesc facute investigatii genetcie de genul analizei antimulerienilor, raport de dna - fragile xa.
daca vrei sa vorbesti cu fete aflate in situatia ta adreseaza-ti intrebarile si aici http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16, din pacate sunt sunt o gramada de fete cu 3, 4 sarcini pierdute la fel ca si tine unele dintre ele cu experientza medicala si te pot ajuta
Imi pare rau ca treci prin ce treci, multa putere sa treci peste toate!
oana
Bepii spune:
Per_dia, trista povestea ta.... Iti doresc multa sanatate si mult noroc pe mai departe. Sunt sigura ca odata intrata pe DC vei gasi multe prietene si multe sfaturi utile. Si mai cred ca vei reusi. Bafta multa!!!
Fete, diseara pe la ora 22:00 adunarea la karaoke. Abia astept. Nu mai insist cu rugaminti pt x si y ca oricum cine are placerea sa vina, vine si nerugat.
Pupici la toata cutia si weekend super va doresc.
simonette spune:
Dragele mele bumbonele, va doresc distractie maxima in seara asta la kara
Ardeiash te rog primeste si de la mine cu intarziere, felicitari de la multi ani si tot ce iti doresti alaturi de cine iti doresti tu
Per-dia te inteleg prea bine si ma doare ca trebuie sa treci prin asta, tu sau altcineva Dupa cum o sa vezi la semnatura, sunt borti in 8 luni si merg laz spitalul St Luc la unul dintre profesori! Este un om sensibil si daca vrei iti pot da numele lui si nr clinicii ca sa te poti programa!!! Desi tie iti trebuie un expert in fertilitate sau infertilitate si aici cunosc o persoana la acelasi spital; recomandata de dr meu unei prietene care isi doreste un copil la fel ca si tine! Imi scapa numele acum dar daca te intereseaza da-mi un pm si aflu eu!!! Doamne Ajuta! Eu zic sa mai faci o eco inainte de chiuretaj!!!
Editez ca sa va spun ca noi suntem bine
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
Mihaela1171 spune:
'neatza
Fetele m-am simtit super de super aseara la kara, si mi-am dat seama cat de mult mi-a lipsit....si voi ; noua locatie a fost draguta, desi am bajbait ceva pana ne-am dat seama ca acolo este....
Danyelana vreau sa iti spun ca arati extraordinar, complet diferit de ultima oara la Bepii: se vede ca te timti mai bine, esti infloritoare, radiezi, si ai inceput sa semeni a ....mamica...; tu si JM faceti un cuplu tare frumos, va admiram aseara cat de frumosi sunteti; si ai mai si dansat cot la cot cu noi - bravo
Bepii, la fel de energica ca intotdeauna si la fel de infloritoare...trebuie sa ne spui si noua de unde iti iei rezervele de energie ; dimineata la intoarcere nu am avut pb. , politistii erau cu spatele...;
Apropo fetelor, dimineata la Bepii in Mechelen era filtru....m-am albit instantaneu.....dupa sampanie, bere, bere...dar am avut noroc ca nu ne-au oprit.
Nina si Anamana, nazdravane si haiose ca de obicei, imposibil sa nu se distreze omul cu voi
Antoanela ma bucur ca te-am vazut, si am mai vorbit; va doresc drum bun in tara, sa va distrati si sa va relaxati!
Simonette super ca sunteti OK; am vazut acum mai in urma intrebarea ta legata de petrecerea la mine; bineinteles ca sunteti bineveniti amandoi, tu si Laur, data fiind situatia ta; desi petrecerea este in principiu de fete, data fiind destrabalarea pe care contez........sigur ca probabil vor fi 2-3 barbati pe post de driveri, pe care ii vom pune intr-un coltisor cumintei......
Miricuz ce face pui mic de Bruno? Sper ca este mai bine cu ochisorul; pup dulce
Acum va pup pe toate fara exceptie si va doresc un WE minunat.
ardeiash spune:
Bepii, Miha si Robertina va multumesc mult pentru telefoane si urari . va doresc asemenea
tuturor fetelor si pentru gandurile si urarile frumoase ce mi le-ati adresat
Miri: nu stiu de ce nu a ajuns felicitarea, dar fac un exercitiu de imaginatie si e ca si cum a ajuns , multam fain .
de ziua mea m-am simtit excelent pentru ca stiam ca va ganditi la mine , iar cristi a venit acasa cu un buchet de trandafiri rosii...imens... imens. nu incapea pe usa si mi-a spus ca toata lumea se uita pe strada la el si zambea . m-a dus la un restaurant - numai pentru noi .. a stins toate luminile si mi-a cantat impreuna cu vlad "la multi ani" , doar la lumina lumanarilor tortului. am fost rasfatata si am simtit mai mult ca niciodata ca sunt iubita si ca iubesc .. lucru ce va doresc si voua
nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris aici... din cauza ca Vladut si cristi au racit intre timp .. rau. amandoi, fapt pt care am stat si am vegheat , inclusiv azi noapte (pe vladut) , deci vacanta noastra s-a amanat .. bine totusi ca nu au fost bolnaviori de ziua mea.. uf si ca acum sunt relativ binisor ... in tuse, dar mai bine
pup dulce si astpt impresii de azi noapte ..
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
iar am uitat.. pt iubitoarele de tenis, Ilie Nastase si altii .. http://www.rombel.com/evenimente/2733-ilie-nastase-in-competitia-qlegends-cupq-la-liege.html la LIege in we asta .. cred ca vor fi niste meciuri de zile mari
pupi
Edit; per_dia : bine-ai venit! scrie si pe rombel.com mesajul tau, paote vei avea mai multe reactii . bafta multa
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Ziua buna la toate fetele,
Subscriu si eu la ce-a zis Mihaela despre seara de ieri la karaoke. Of ce-am mai dansat si ce bine m-am simtit!
La intrarea in local am ramas un pic blocate, am facut cativa pasi inapoi sa ma uit la numele barului, era altul si i-am zis Mihaelei c-am gresit adresa. Eviden m-am inselat, adresa era buna dar se intra pe alta usa si nu mai e la etaj. Insa noua locatie este super. Moderna, aerisita, alt concept de aranjare a mobilierului si am avut impresia ca lumea era mai buna.... Ce mai, casa noua! Dar personalul era acelasi, ospatarul ne-a luat de la usa si ne-a invitat la locul nostru "mai aproape de ringul de dans" a tinut el sa specifice. Dovada ca suntem cunoscute ca niste cai brezi.
Fetele au fost care mai de care mai frumoase si razacioase frate de se uita lumea la noi de ce-om avea atat de ras. Am fost in forma si asta pt ca mi-a fost un dor de dans.... si desigur sa fiu alaturi de voi. Pacat ca n-am fost mai multe dar nah, fiecare cu problemele lui!
Ieri deja vorbeam cu fetele s-o punem cat de curand iarasi de alt kara, (poate de data asta pot veni mai multe), dovada ca nu le-a ajuns dantuitul de aseara. Inca nu ne-am facut plinul, de fapt ne-am incalzit abia. In principiu ar fi cam pe data de 13 sau 20 nov. Asteptam reactii.
Danielana, ce sa zic, radiai!!! Pozele pe care le voi descarca cat de curand isi vor spune cuvantul. Erai atat de frumoasa aseara, radiai de fericire, frumusete si aveai acea aura de mamica, nu mai incetam s ate admiram. Si JM are o aura de fericire pe chip, e un haios si ne-a inveselit pe parcursul serii. Sunteti un cuplu tare frumos. Si-ai mai si dansat alaturi de noi. Chapeau!
Chiar, cand a trecut frate vremea? Ne-am trezit deodata ca-i ora 3!!!
Nina si Ana, atractia ringului de dans!! V-ati dezlanuit si-ati facut-o super bine. Cu voi nu poate omu decat sa se simta bine si sa rada la nesfarsit.
Anto, m-am bucurat cand ai aparut si acum ca am aflat ca locuiesti la doi pasi de kara nu mai ai nici o scuza ca pe viitor sa nu vi. Auzi la ea; sta la nici 5 min de locul cu pricina! Imi pare rau ca te-a lovit durerea de cap, sper ca ti-a trecut repede si ca te-ai odihnit suficient sa te trezesti fresh.
Mihaela, tu aratai trasnet! Fete o sa va convingeti uitandu-va la poze. Are o silueta perfecta, inalta, supla, imbracata frumos si cu un chef de dans inepuizabil. Atragea priviri de peste tot. Dar nu s-a lasat fotografiata. Singurele poze cu ea au fost "furate". Iti multumesc din suflet ca te-ai deplasat la mine si m-ai transportat. Sper ca la anu sa nu mai fiu belea pe capu nimanui si sa ma deplasez singura desi am mare teama. Mai vedem.
Miri, asteptam sa ne zici despre Bruno. Sper sa fie de bine. Ne-am gandit aseara la tine. Pupici la baiatu frumos.
Gata, ma duc la shopping apoi sper sa prind vreo ora de somn ca diseara mergem la o petrecere surpriza si am presimtirea ca iar se va lasa cu dans pana spre zori.
Va pup pe toate si va doresc un weekend super placut.