Praline belgiene (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI Ardeiash! Multa, multa sanatate, fericire si iubire! O zi frumoasa iti dorim

Taniuc nu prea mai am timp, am zis de cateva ori sa ma asez sa scriu ceva si nu ma lasa chitibus, e peste tot unde sunt eu, si daca ma vede la laptop se ridica pe mine si nu scap pana nu-l iau in brate si cu el as scrie cam asa fgfhgyfjhkk
sanatate multa lui Swa

gata timpul meu, si-a terminat sandvisul si deja ma trage de pantaloni

pup feteleeeeee

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash La Multi Multi Ani! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta, si sa aveti parte numai de bucurii!!! Iti doresc sa ai o zi cat mai frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

ARDEIASH, LA MULTI ANI FERICITI cu sanatate si tot ce-ti doresti!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, LA MULTI ANI cu multa fericire, impliniri, dragoste, armonie si sanatate. Ti le aranjezi tu in ordinea care-ti convine.
Iti doresc sa ai o zi deosebita si sa continue asa pana la sfarsitul saptamanii!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Inca un LA MULTI ANI intarziat pentru Victoras, Silvian si Dominique si parca mai era cineva...? Cate o imbratisare calda pentru fiecare...

Tania, ii doresc sanatate lui Swa si recuperare rapida.

Noi suntem raciti cobza dar fara febra. Am intrat deja in saptamana a 2-a... de raceala, viroza, gripa sau ce o fi. Stau cu spray-ul in nas day and night si siropul de tuse... Dar trece ca m-am plictistit deja.
In rest nimic, cu programul zilnic, fara decizii majore, merg taras, grabis catre directii necunoscute. Astept sa treaca anul asta si pe urma mai vedem.

Aha si am avut un vis aseara Eram cu Scumpi in vizita la Sanda. Si am visat un bebe mic, ce statea in fund pe canapea si isi arunca suzeta catre noi, vroia sa se joace. Si cum in vis Sanda ii avea deja pe toti cei 3 copii iar noi ii admiram, draga de Sanda ne-a anuntat ca de fapt are 10 copii. Si numai ce se umplu camera de alti copii frumosi de diferite varste. Ciudate sunt si visele astea...

Eu nu am cum sa vin la karaoke insa va doresc sa va simtiti bine si sa dansati pana tociti podeaua.

Daca acea intalnire lunara se va organiza sambata, as avea si eu o sansa sa va vad.

Sanatate celor bolnaviori/ bolnavioare, pupici burticilor.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash, sa ne traiesti, sa infloresti, sa nu te iutesti! La multi ani! si daca nu ti-ai schimbat adresa, cauta bine prin posta! iar de ti-ai schimbat-o.... jar mananci, si nu bei apa ca nu ne-ai anuntat dinainte....:p

un pupic special pt nora la car ema gandesc in fiecare zi cand merg la servici. ce-as vrea sa gandesc ca tine:)muuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ardeiash drag, La multi ani si multa-multa sanatate, pentru tine si ai tai, sa fiti fericiti impreuna inca vreo 50-60 de ani d-acu' incolo! Sa va aiba Doamne-Doamne in paza Lui si sa vi se implineasca ce va doriti fierbinte.

Noi ne-am facut bine, asa ca am reinceput serviciu si scoala, ba chiar cu bucurie, ca nu a fost prea dragut acasa. Decat bolnav acasa mai bine sanatos la birou, nu?

Mirik mik multumesc pentru gandul frumos! Hehe, tu sa gandesti ca altcineva! Tu gandesti 300% ca tine, unde sa mai fie loc de influente? Bravo tie, om hotarat!
Auzi mai, ce face ea acolo, inca un baiat! Or o sa fii cea mai alintata femeie din lume ori intri la stapan! Asa mi-a zis mie o tanti in magazin la "Eva" in Bucuresti, cand eram gravida cu Victor si i-am spus ca e al doilea baiat! Inca nu ma pot hotari ce-am ajuns, dar parca parca inclin catre partea cu alintatul!

Simonette, si tu la fel cu echipa ta de fotbal!

Din seria "cea mai buna mami din lume" : Andrei, mancand un sandwhich cu macrou marinat (ce poate fi mai simplu si banal decat asta?): Mami, merci, cea mai buna mancare din lume!!!

Rorutz dragutz, multa sanatate si refacere rapida, hai, curaj!

Tania, cred si eu ca-i mandru copchilul de tine, esti super-tare! Plina de viata si curaj, bravo tie!

Maaaaaady, ce mai faci? Zi-ne si tu un strop ce mai faci, v-ati mutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ardeiash, sa traiesti, sa infloresti, sa fii iubita si dorita ... si ast anu numai de ziua ta. Merci ca ai grija de mine sa ma plasezi in ghiduri, ca tare am nevoie de atentie.

Nu am mai scris demult, insa va citesc cu delectare si nu imi scapa un rand. Eu si Bia suntem bine, ne simtim libere, independente si facem in continuare fata gurii lumii ...
Nu putem veni la karaoke pt ca coincide cu o activitate a Mioritei de a doua zi si trebuie sa fiu fresh. Si asa vroaiam sa va vad, dar n-au intrat zilele-n sac. Petrecere frumoasa!

Pupizam toate cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, un din inima La multi ani, sa fi sanatoasa, fericita, implinita si visele sa-ti devina realitate alaturi de baiaetii tai.
Sa ne povestesti pe unde ati sarbatorit ca ziceai ca vrei undeva "in deplasare" de-aia nu poti veni la kara.... De data te iertam ca ai o scuza buna dar urmatorul kara trebuie sa zici "da" ca nici nu mai tin minte cand ai dansat ultima oara cu noi. Pupici la sarbatorita
Morgane, daca stiam de activitatea la Miorita puneam kara pe alta data numai sa va avem alaturi pe tine si Bianca. Dar asa cum ai zis, n-au intrat zilele-n sac.
Ma gandeam ca inainte de anu nou sa ne intalnim iarasi si poate de data asta cat de multe sa sarbatorim cum se cuvine sfarsitul/inceputul de an. Dar mai e timp, vorbim mai incolo.
Ror, insanatosire grabnica. Cred ca ti-a ajuns zacutul 2 saptamani. Rise and shine Pupici la fata frumoasa.
Antoanela, ce mai e pe la voi, sunteti bine, sanatosi? N-ai mai scris in ultimele zile. Sper ca vi maine seara la kara, da?
Roxana, chiar daca intri mai rarutz pe aici eu vreau totusi sa-ti spun ca m-am bucurat mult sa te vad aseara. Eric a crescut asa de mult ca nu l-am recunoscut. Si e un frumos si jumatate. Sper sa ne mai vedem si sa stam mai mult de vorba.
Fete va pup pe toate si va doresc o zi excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardei, jar mananci, s-a intors felicitarea!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput