FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 9
rubia spune:
avalon iti zic si eu aici LA MULTI ANI! si sper ca o sa mai treci pe aici sa ne saluti pana se nasc bebeii
Kitta cu privire la PGD noua ne-a spus ca ne ajunge undeva intre 600-800 euro in functie de cati embrioni se analizeaza ;dar dupa ce am repetat cariotipul de 2 ori la ei am hotarat impreuna cu dr K sa nu facem PGD deoarece reduce gradul de implantare(adica se pot pierde embrioni pe parcurs) mai ales ca la sot gradul de mozaicism este foarte redus .In urma repetarii analizelor genetice i-au iesit urmatoarele 3 anomalii :3 cromozomi 9, marker acentric si o prelungire la un brat la un cromozom.De fiecare data(de 3 ori- o data in RO si 2 ori in Ungaria) i-au iesit aceleasi anomalii si se considera ca altele n-ar mai fi .Dpdv genetic se considera ca este un procent sub 5% dar din pacate la sarcina obtinuta anterior am facut parte din ala 5%.Acum speram sa nu avem acelasi ghinion ca deh nu e... asa de negru nu?
Cam atat pe la ore le astea
BoboMom spune:
Luck, multa sanatate! Si sotul meu a avut Zona Zoster anul trecut, dar am avut noroc ca nu a fost prea dureros, mai mult o senzatie enervanta. Sper ca n-ai pe portiune prea mare si ca faci tratament. Sa te odihnesti cat poti de mult! 
Puffy, hang in there! 
Bun venit noilor fete si reusite cat mai curand va doresc! 
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor!
Laura, Tamaryllis va multumesc pentru urari. Sa dea Dumnezeu sa fie cureusita.
Eu cel putin pot face 1 FIV (financiar nu-mi permit mai mult). Sper ca aceasta sansa pe care o am sa fie cu succes, daca nu....Dumnezeu este singurul care stie.
Vineri dupa-amiaza, am prima consultatie cu Dr. Zadori. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, vestile sa fie bune in ce priveste sansele de reusita pentru mine.
Va povestesc cand ma intorc.
Pupici 
mirela2 spune:
neata
violeta succes si sa ai incredere in Zadori caci este profesionist. O sa iti placa.
sanatate si calatorie frumoasa. Daca va duceti cu masina sa nu mergeti pe Timisoara, mergeti pe Sibiu Arad.
pupi
de Craciun vom fi 2 in 1!
Isa78 spune:
irinaflorea, in primul rand La Multi Ani! cu intarziere. Ma bucur ca ai inceput stimularea si iti doresc sa-ti mearga bine si sa se finalizeze cu rezultate pozitive. Si eu merg joi in Debrecen la primul eco. Sunt inca speriata si ganditoare, dar cu va vrea Dumnezeu. El este cel ce decide totul in viata noastra. Eu am programare de la 1 ora Ungariei, sper sa ne intalnim. Eu voi fi imbracata in trening ( cred ca negru).
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
PS Iaia unde esti,nu mai dai nici un semn de viata.
luck spune:
tamaryllis 
in cazul in care este o laparoscopie de informare totul este ok , dar la mine de ex a curatat endometrioza ,ovarele,si sunt mai mult ca sigura ca a "curatat" si o parte din rezerva.
Parca asta am inteles si din mesajul violetei
dar poate ma insel.
Multumesc de urarile de sanatate , da este pe fond de stres care scade f mult sistemul imunitar,pt ca dupa ce am intrerupt stimularea am ajuns sa nu mai dorm noptile si sa am un singur gand ..., nu stiu ce ma fac ????????????????
Dar trec eu si peste asta !!!!!!!!!!
Astazi e naspa rau .... , mult mai rau decat ieri !!!
alinamolnar 
felicia 
si eu zic ca la Biogenesis se face pe loturi atata timp cat dr roman monitorizeaza si dr grec vine probabil la punctie si ET pt toata lumea.
Deci pt mine , la raspunsul meu la stimulare
fiv facut aici ar fi exclus , eventual in Grecia sub atenta monitorizare.
irinaflorea
LA MULTI ANI !!!
puffy 
nu stii vorba aia , in tot raul e si un bine , asa ca ..... probabil ca atunci va fi incercarea norocoasa pt tine !!!
mirela2
bafta multa !!!
LauraGarner 
multumesc pt gandurile bune , din pacate am pe o portiune destul de mare , pt ca mi-a aparut prima data joi si am inceput tratamentul doar marti 
,joi am zis ca nu va fi mare lucru , sambata nu mai aveam pe cine intreba , am intrebat la o farmacie si mi-a dat un unguent pt dermatita ... , luni am fost la Bucuresti si abia marti am reusit sa aflu exact ce am si sa incep tratamentul.Astazi e mai rau ca ieri , nu pot sa zic ca ma doare dar ma inteapa tot timpul si am o senzatie tare naspa ...
fireyes spune:
La multi ani, Avalon, ca am aflat si eu pe aici ca te serbezi
Luck, imi dau si eu cu parerea: daca tot ai probleme de somnic si cum melatonina ajuta si somnicul si outele, de ce nu bagi tu o luna de melatonina, macar pana te reglezi un strop?
bytzi spune:
Avalon,la multi ani!

multa sanatate ,bucurii ,fericire alaturi de familia implinita care o vei avea incurind
cu intirziere,de abia acum am citit pe la acest subiect
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
violeta70 spune:
mirela2 merci mult. Intr-adevar am inteles ca este un doctor nemaipomenit, in primul rand fiind un foarte bun psiholog. Se pare ca pleci din cabinetul lui cu convingerea ca vei reusi.
Pupici