FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
luck....asteptam hormonalele si apoi imi trimite dr. pe mail dozele
deocamdata stim doar ca vom folosi marvelon, menopur si in ultimele 3-4 zile de stimulare alte injectii care impiedica ovulatia precoce si ajuta la maturarea completa a ovocitelor
mirela....hai ca mai ai nitel....si apoi te gandesti numai la proiectul bebe
tannoo25 spune:
fetelor, am o rugaminte la voi ... as vrea sa stiu daca sotul vreuneia a "primit" ca diagnostic oligoastenoteratozoospermie si daca ati fost la szeged pentru o alta parere in acest sens ...
merci 
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 fetelor, am o rugaminte la voi ... as vrea sa stiu daca sotul vreuneia a "primit" ca diagnostic oligoastenoteratozoospermie si daca ati fost la szeged pentru o alta parere in acest sens ... merci ![]() |
Sotul meu are oligoastenozoospermie si atat la Szeged ca si la Budapesta, dupa ce am refuzat varianta inseminare, ni s-a propus FIV+ICSI. Diagnosticul cu care am plecat din Timisoara s-a confirmat in Ungaria, tratament insa nu ni s-a propus in Ungaria (la propunerea unei bioloage de la TM, sotul meu oricum a facut ceva tratament cu naturiste, care tratament nu l-a ajutat mai deloc).
Am inteles insa ca dr Zadori de la Szeged, in anumite cazuri propune un tratament pentru oligo/asteno/terato. Imi amintesc ca sotul Alsimei
, (acuma insarcitata prin FIV+ICSI la dr Zadori), a primit ceva tratament pentru imbunatatirea spermogramei.MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
tveety spune:
balanta mersi si eu eram curioasa de acest raspuns.
tannoo lasa ca facem noi FIV cu succes la Szeged
daca mai intrebari intreaba aici de la fete multe dintre ele, din pacate, au multe experienta cu procedurile de FIV
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tannoo25 spune:
insa alsima vad ca nu mai posteaza nimic si nu vad cum as putea sa o intreb una, alta ...
voua de ce nu vi s-a propus tratament in ungaria, balanta ?
stiu, tveety ca facem noi fiv cu reusita la szeged, dar ma mai interesez de situatii asemanatoare ![]()
miki01 spune:
Sotul meu a avut diagnosticul asta si am facut FIV+ICSI. La noi cauza a fost insuficienta renala, descoperita prea tarziu, din pacate. Toate analizele proaste au o cauza, nu neglijati asta.
| citat din mesajul lui tannoo25 fetelor, am o rugaminte la voi ... as vrea sa stiu daca sotul vreuneia a "primit" ca diagnostic oligoastenoteratozoospermie si daca ati fost la szeged pentru o alta parere in acest sens ... merci ![]() |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Tabitha spune:
Buna seara, dragelor.
Abia acum am reusit sa ma conectez la net. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, promit sa o fac. Pe scurt: am fost marti la Szeged, am revenit astazi (ziua 2) si am inceput FIV-ul: azi decapeptyl si de maine si gonal F si merional. Asadar, va promit sa fiu fata cuminte si sa fac tot ce tine de mine.
Am o intrebare la voi: mi-a zis sa fac 3 merional dizolvate intr-o fiola de apa (asa s-a pronuntat medicul). Asta inseamna ca folosesc 3 fiole de substanta din aceea alba si 1 fiola de lichid? (sa nu radeti de mine ca sunt nestiutoare)
Va multumesc pt. sugestii
Va pup dulce si revin dupa ce citesc tot.
balanta_tm spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 insa alsima vad ca nu mai posteaza nimic si nu vad cum as putea sa o intreb una, alta ... voua de ce nu vi s-a propus tratament in ungaria, balanta ? |
Tanoo25, nu stiu de ce nu ni s-a propus si noua tratament la Szeged. Oricum, eu am aflat ca dr Zadori da uneori tratamente dupa ce am fost acolo si apoi nu l-am mai intrebat de ce nu ne-a dat si noua.
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
samira33 spune:
heloo fetele
tabita...tinem pumnii...sa fie cu ochisori
gagici....mai am si eu nevoie de o parere: ce inseamna "complete bleed count" si "liver function tests"???...adica nu cum se traduce....care sunt analizele ce intra in componenta lor???
Beatrix69 spune:
Da, clar, intr-o fiola de lichid, nu apa...
Bafta multa!!!
quote]citat din mesajul lui Tabitha
Buna seara, dragelor.
Abia acum am reusit sa ma conectez la net. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, promit sa o fac. Pe scurt: am fost marti la Szeged, am revenit astazi (ziua 2) si am inceput FIV-ul: azi decapeptyl si de maine si gonal F si merional. Asadar, va promit sa fiu fata cuminte si sa fac tot ce tine de mine.
Am o intrebare la voi: mi-a zis sa fac 3 merional dizolvate intr-o fiola de apa (asa s-a pronuntat medicul). Asta inseamna ca folosesc 3 fiole de substanta din aceea alba si 1 fiola de lichid? (sa nu radeti de mine ca sunt nestiutoare)
Va multumesc pt. sugestii
Va pup dulce si revin dupa ce citesc tot.
Tabitha
Si maine e o zi
[/quote]