FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 19
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tabitha Am o intrebare la voi: mi-a zis sa fac 3 merional dizolvate intr-o fiola de apa (asa s-a pronuntat medicul). Asta inseamna ca folosesc 3 fiole de substanta din aceea alba si 1 fiola de lichid? (sa nu radeti de mine ca sunt nestiutoare) Va multumesc pt. sugestii Va pup dulce si revin dupa ce citesc tot. Tabitha Si maine e o zi |
Da

felicia_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 heloo fetele tabita...tinem pumnii...sa fie cu ochisori gagici....mai am si eu nevoie de o parere: ce inseamna "complete bleed count" si "liver function tests"???...adica nu cum se traduce....care sunt analizele ce intra in componenta lor??? |
Eu am facut asa:
complete blood count = hemoleucograma completa - asa se numeste setul de ananlize, pe rezultat sunt trecute multe valori (hematii, leucocite, eozofile etc + VSH) + coalgulare
liver function tests = tot ce tine de rinichi - cred ca e tot asa, un set - la mine in fisa de analize sunt grupate sub "chimie clinica" (acid uric, creatinina, uree serica etc) + examen urina.
Noua ne-a mai cerut si Ionograma (sodiu, potasiu).
Zapp, ai reusit sa gasesti? Sper sa fie mai multe cunoscatoare, ca io habar n-am care sunt mai ieftine... cred ca mai degraba le stiu pe cele din Budapesta, la cat am tot studiat ofertele
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
samira33 spune:
felicia....rinichi???
...nu cumva ai vrut sa zici ficat???
multumesc mult...asa ma gandeam si eu....da' am mai vrut o parere
felicia_ spune:
Rinichi, ficat, tot acolo![]()
Da, ficat am vrut sa zic... dar le-am incurcat ca le-am facut si pe alea de rinichi ![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Tabitha spune:
Am reusit sa citesc din urma si revin, asa cum v-am promis.
Alrak, Denisa: 

imi pare rau... cuvintele nu pot spune cat. Va doresc sa va reveniti cat mai repede si sa gasiti calea spre a va realiza dorinta.
Samira: 

Beatrix, Goggy: multumesc pentru opinie.

Anul trecut, cand aveam de facut 2 merional, combinam pudra din 2 sticlute cu lichidul din celelalte 2 sticlute aflate in cutii. Din aceasta cauza am ramas putin uimita astazi cand mi-a zis dr. sa folosesc la 3 merional 1 sticla de lichid (sau apa, cum i-a zis el in engleza).
Pot sa va mai stresez cu o intrebare? La primele 2 FIV-uri am inceput stimularea cu Gonal in ziua 2. De data asta voi incepe in ziua 3. Nu este prea tarziu???
Mirela:
pe 8 oct. voi fi si eu pe la Szeged. Bafta multa.
Violeta:
probabil ca azi ne-am vazut pe holuri, fara sa stim una de alta.
Retam: fii optimista 
O rog pe tamaryllis sa modifice prima pagina la mine: al treilea FIV il fac SIGUR in oct. 2009 (doar m-am injectat azi o data). In plus stiu SIGUR ca de data asta vom reusi. De n-ar fi modestia, as cere sa fiu deja trecuta pe lista de burtici![]()
![]()
![]()
Somn dulce tuturor.
alsima spune:
Tannoo...saluti!!!
Mai postez, dar mai rar...daca ai ceva intrebari, imi poti lasa PM si raspund indata ce intru pe forum...
Acum, problema noastra nu a fost oligo-asteno-terato...a fost doar ASTENO 1%.
Dr Zadori i-a dat sotzului meu tratament cu un complex natural numit FERULANT si cu GINSENG. Intr-adevar, s-a dublat si numarul si motilitatea in 10 zile...dar motilitatea ajungand la 1,8 a fost tot insuficient pt altceva in afara de FIV+ICSI!
Oricum, in final am avut 6 ovocite, 4 fecundate si 2 morule pe care le-am trasferat in ziua a 4-a si din care s-a "prins"
noastra!
Iti doresc mult succes!!!
Va imbratisez pe toate si va tin pumnii!!!!!

cu
Alexa
tamaryllis spune:
Tabitha, eu tot in ziua trei am inceput stimularea. Nu cred ca e tarziu. Doar o vorba sa imi spui si te trec la burtici!![]()
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
denisa220972 spune:
Tabitha si eu am inceput stimularea in ziua a 3 si am avut un beta frumos dar la mine organismul la perceput ca un corp strain si la respins .Motivul ptr.care am inceput stimularea mai tarziu a fost legat de CM, avandu-l mai abundent si mai lung(5-6 zile)sa decis sa se inceapa mai tarziu. Acum la tine nustiu cum este, dar stai linistita nu este nicio problema.
Succes mult
Tabitha spune:
tamaryllis: 

Nu-ti fa probleme, eu voi ingrosa randurile burticilor cat de curand posibil si o sa va trag dupa mine. Am zis, am zis ![]()
![]()
![]()
Denisa: si la mine CM este lung, chiar daca nu foarte abundent decat in primele 2 zile.

Ma duc sa ma intep, ne auzim mai tarziu. O zi super tuturor