FIV in Ungaria 66
Raspunsuri - Pagina 10
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta70 mirela2 merci mult. Intr-adevar am inteles ca este un doctor nemaipomenit, in primul rand fiind un foarte bun psiholog. Se pare ca pleci din cabinetul lui cu convingerea ca vei reusi. Pupici ![]() |
ai dreptate, asa am plecat si noi de la el, siguri ca vom fi parinti cat mai curand.

de Craciun vom fi 2 in 1!
puffy10 spune:
Alrak, mai e putin, ai grija de tine in continuare si gandeste-te ca acum esti insarcinata si orice faci trebuie sa nu il superi pe bebe. La ce ora te duci maine sa faci testul?
Sa nu iti treaca prin cap sa faci vreun test de pp inainte sa afli rezultatul de la bHCG, te rog ...
Curaj mult si suntem alaturi de tine, ti-am spus trebuie sa fi un exemplu aici pentru cele ce vom urma...
endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
goldi spune:
Avalon, la multi ani si muuulta fericire si sanatate !
Alrak,bafta la test, am o presimtire buna si cred ca si tu 
Tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri sau pe langa ele si astept sa intru din nou in joc, ca sa am ce spune .
Am o programare la dr Kovaci in curand si apoi ma voi decide incotro sa o apuc.![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
luck spune:
fireyes 
nu mai stiu nici eu ce as putea sa mai iau ca tare imi e teama ca prednisonul pe care l-am luat cu o luna inainte de stimulare si in timpul stimularii are un maaaare rol in "zonita" mea ![]()
alinamolnar spune:
Irina 

si la anul pe vremea asta un
Si eu merg la dr. Bodnar luni pt un eco sa vad daca mi-a disparut chistul. Iti tin pumnii sa fie totul OK.
Pupici
BoboMom spune:
Luck, asa a fost si la sotul meu - suprafata destul de mare (tot bratul stang si pe piept si omoplat tot in stanga) si tot cu intepaturi si senzatii nesuferite. O sa treaca! Incearca sa stai cat poti de linistita si sa te odihnesti mult! Ti-au facut injectii cu cortijon in bubuci? Lui asa i-au facut si in afara de asta unguent si pastile pt durere la nevoie. Sanatate maxima! 
Alrak, asteptam vestile bune maine! Doamne ajuta! 
Si eu am rezistat eroic (a doua oara, adica cea cu noroc) si n-am facut test de pipi decat dupa Beta. ![]()
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ALRAK spune:
citat din mesajul lui puffy10 Alrak, mai e putin, ai grija de tine in continuare si gandeste-te ca acum esti insarcinata si orice faci trebuie sa nu il superi pe bebe. La ce ora te duci maine sa faci testul? Sa nu iti treaca prin cap sa faci vreun test de pp inainte sa afli rezultatul de la bHCG, te rog ... Curaj mult si suntem alaturi de tine, ti-am spus trebuie sa fi un exemplu aici pentru cele ce vom urma... ![]() endometrioza, 6IA, 2FIV si inca mai incerc ... |
puffy nici gand, nu ma apropii de testele pishacioase.
Nici nu mai stiu cand sa merg la beta.
Eu mi-am facut ET luni la ora 14,00. Zece zile se implinesc maine la ora 14,00 si parca ma bate gandul sa-mi fac beta vineri, nu maine. Pe de alta parte parca nu mai am rabdare.
Voi ce ziceti sa fac?

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui goldi Alrak,bafta la test, am o presimtire buna si cred ca si tu ![]() |
Multumesc mult, eu, la ora asta nici nu mai stiu ce simt, imi spun ca trebuie sa fie bine
.

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Alrak, asteptam vestile bune maine! Doamne ajuta! ![]() Si eu am rezistat eroic (a doua oara, adica cea cu noroc) si n-am facut test de pipi decat dupa Beta. Laura 33+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Laura o sa rezist eroic. Multumesc mult.

pentru tine si pentru Nicholas JamesDoamne Ajuta!
tamaryllis spune:
Alrak, de data asta trebuie sa fie bine. Si eu mi-am facut testul in z10, cu cateva ore mai devreme de fapt. Si tot mi-a iesit beta 10.5, chiar daca nu a fost sa fie. Maine petrecem!!!!

Luck,
!Odihna, relaxare si vitamine!
Irina, la multi ani!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!