Pate de ficat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

multumesc mult si ma bucur ca iti place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Pana la ficat, din linkul pe care ni l-ai pus spre delectare , mi-a facut cu ochiul supa de linte pe care tocmai am terminat-o...a iesit fff buna,supa crema, pe care eu am servit-o cu iaurt si frunze de coriandru deasupra

Multumesc Crista

iertare Ellinia ptr off topic...

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Crista, multumesc si eu pt tot ce ai scris la subiectul asta, eu sunt innebunita dupa pateuri si rulada aia la care ai dat linkul o s-o visez sigur la noapte .

Nikole, n-am gasit supa de linte, poti da tu linkul, please? Am de juma' de an o punga cu linte in camara, ba chiar am si carat-o dupa mine cand m-am mutat si habar n-am cum s-o gatesc ca sa iasa gustoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Va multumesc mult fetelor. Doar de anul asta am inceput sa fierb ficatul insa ne place mult, e mult mai light. Cind am facut rulada asta (la Craciunul trecut) n-am avut morcovi si am pus zeama de la o portocala pentru cca 300 gr ficat de porc (inca mai inabuseam ficatul in tigaie pe atunci ca in reteta ). Daca vreti sa incercati in viitor cu portocala sper sa va placa, ii da un gust deosebit.
ps de pe blogul Faridei se ajunge usor in alte bloguri la fel de minunate ca al ei(vezi: links)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui musetto

Crista, multumesc si eu pt tot ce ai scris la subiectul asta, eu sunt innebunita dupa pateuri si rulada aia la care ai dat linkul o s-o visez sigur la noapte .

Nikole, n-am gasit supa de linte, poti da tu linkul, please? Am de juma' de an o punga cu linte in camara, ba chiar am si carat-o dupa mine cand m-am mutat si habar n-am cum s-o gatesc ca sa iasa gustoasa!

Musetto, uite aici felul meu preferat, lentil rissoles

http://www.videojug.com/film/how-to-make-spicy-lentil-rissoles#

si aici, supa Faridei

http://www.azcookbook.com/turkish-red-lentil-soup/

Eu nu am avut linte rosie, am facut din cea maron, culoare a iesit cam...neplacuta, dar gustul fff bun.Totusi mie nu mi-a placut mult combinatia de ulei cu paprika,mi s- parut greoi si cam nepotrivit si am servit fara, doar cu iaurt si coriandru.Am adaugat si chimen de la mine putere.

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Nikole, multumesc mult pt linkuri! Trec si eu la treaba, ca am auzit ca e buna lintea pt prichindei. N-o sa pun nici eu paprika, nu cred ca i-ar face bine copilului.

Crista, ce idee interesanta, asta cu sucul de portocale! O sa o incerc cu prima ocazie, chiar sunt curioasa.

Va pup fetelor , cand intru in bucataria DC-ului numai idei fantastice gasesc. Eu care nu eram in stare sa gatesc nimic... pai cred ca va pupa si maica-mea ultra-dragastos, daca ii spun de unde invat atatea .

Mergi la inceput