Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica multam de raspuns, ma gandeam sa ii cumpar si eu.

Cerealele de la Milupa Buna Dimineneata sunt cam 20lei 250grame..totusi cam scumpe

Piersicutza ce mai faceti?

Nu uitati va rog sa ne votati

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

DAVID Roxi sa va traiasca soricelul si alaturi de surioara lui sa va umple inimile de bucurii

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

angelynna multumim de intrebare. Eu am intrat sa lucrez dar pana la urma cum nu intrasem demult pe forum mi-am zis ia sa mai arunc o privire si apoi m-am afundat studiului capitolelor pierdute.

In rest suntem bine mai putin cu constipatia Annei. Dupa luni de zile in care nu a functionat rezolvarea cu mancare, am fost la doctor cu ea si ne-a dat sa luam lactuloza, un polizaharid care nu se asimileaza in organism in schimb se leaga in intestin cu moleculele de apa si astfel face scaunul mai moale. Functioneaza bine dar ceea ce nu-mi place e ca indulceste prea tare laptele in care-l pun si astfel mi-e teama sa nu devina Anna dependenta de dulce (ca si mine).
Si de la atata dulce, scaunul Annei miroase intens a prajitura

Lumi am citit ca intrebai de jocuri: Annei ii place foarte mult sa o sperie pe mama, poate pentru ca stiu eu sa fac pe speriata foarte spectaculos, habar nu am dar e deja experta in jocul asta; o ia tata in brate si ii sopteste la ureche acum mergem s-o speriem pe mama. La inceput mai tipa de bucurie dar acum stie sa se bucure si in soapta pana cand ma sperie si apoi tipa tare si rade de nu mai poate.

De jucariile ei nu e foarte atrasa in schimb de cateva zile e obsedata de orice cu usi si sertare. La DVD player e o usita (clapa) unde se ascund butoane, ei bine o deschide si o inchide non stop fara sa se plictiseasca. La dulapuri si sertare la fel.

Alt joc: i-am confectionat dintr-o cutie inchisa un fel de ascunzatoare de obiecte. Adica o cutie de carton gen cutie pantofi, cu o gaura suficient de mare sa vada ce-i acolo si sa poate introduce mana, ascund acolo in fata ei lucruri cere-i plac si o las pe ea sa le scoata.

In rest tot ce-i telefon, telecomanda, agrafa de par, tot ce folosim noi vrea si ea.

Multi pupici la toata lumea, duminica frumoasa si sarbatoriri reusite celor care sarbatoriti!!!

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom la fel am patit si noi la motz, aparatul nostru foto a murit, a mai murit inca unul dupa cateva poze, un altul n-a fost bine setat avem foarte putine poze, facute in special cu telefonul cam trebuie sa deduci ce e in poze, problema e ca nu mai gasesc nicaieri incarcatorul pentru aparatul foto

cam asa rata sufrageria noastra http://picasaweb.google.ro/roxana.petcu/RobbieLa1Anisor#5385849844430993458

eu incerc ca sa gandesc niste strategii, sa il fac pe Mik sa manance si el ceva inainte de ora 16, are 2 mese la care mananca bine, mancarica gatita, se mai plictiseste si bagam jucarii in arena, dar papa, dar numai spre seara, o masa in jur de 16 si celalalta in jur de 20, dimineata nici lapte nu prea mai vrea (aprox 100 ml), poate ar trebui sa-l tin numai afara in prima parte a zilei (ceea ce evitam pentru ca atunci face kk) nu prea mai vrea sa pape nimic care nu e mancarica gatita sau borcanas (fructe nu avem in meniu, doar banana rar, cereale nup, biscuiti mai acceptam dar numai daca urla foamea in noi, altfel ne jucam cu ei, cate un iaurt la cateva zile cand nu avem scaun moale) trebuie neaparat sa ii fac o cura serioasa de biotics, dar nu prea reusesc, ori are scaun moale ori e constipat
inca studiez problema

nu face decat 2,3 pasi singur si tzup jos cand isi da seama ca nu e tinut, a inceput sa imbratiseze dragastos animalele de plus ba chiar si le aduce cu el dimineata cand luam in pat la noi, m-am trezit intr-o dimineata dormind pe un ren de plus

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc pentru raspunsurile legate de cereale

Dupa ce a povestit Nausica, despre fulgii de ovaz, parca m-ar tenta si pe mine sa-i incerc la Sofia. Mai ramane sa-i si gasesc in comert...

Oricum ma gandesc sa mai fac cateva schimbari in meniu (in special micul dejun si cina), ca sa nu se plictiseasca don'soara.

Nocom, chiar daca sunt doar 2, tot vrem sa vedem pozele . Imi pare rau de treaba cu bateriile, se mai intampla.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cuscraaaa ce-mi place sufrageria voastra,ce distractie pe ginere-miu

AngeA papat Crinutza?Noi azi sarmale

Lumii cum ati petrecut?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cu putina intarzaiere:
LA MULTI ANI DAVIDUTU!!!!Sa cresti mare, sa fii sanatos si sai parte numai de bucurii in viata!!!Babytza felcitari pt familia ta frumoasa!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p , a mancat mancarea ei

CD moa' ce sufragerie aveti

am adormit si eu cam 1 ora iar acum parca-s zombi

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Intru si eu pe fuga, abia ne-am intors din plimbari.
LA MULTI ANI David, sa cresti sanatos, norocos si sa ai o viata plina de clipe frumoase si de fericire, sa ai parte numai de ceea ce e bun si frumos!!!
Babytza, sa-ti traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii si sa fiti in continuare aceeasi familie frumoasa, iar tu sa fii happiest mommy!!! -ici multi si un buchet imens de

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI DAVID-SORICEL OKIOS SI FRUMOS!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!

roxana sa va traiasca puiul si sa va aduca multe bucurii!!!

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput